Kosten van een dagje Terschuur

Kosten van een dagje Terschuur

22 november 2022 0 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie onze kosten van een dagje Terschuur. We gingen namelijk zowel naar een museum, waar we ook wat aten en in de avond gingen we uit eten bij een pannenkoekenboerderij in Terschuur.

Kosten van een dagje Terschuur

Kosten van een dagje Terschuur

Je leest nu meer over de kosten van een dagje Terschuur. We brachten namelijk een bezoek aan het speelgoedmuseum daar en we lunchten wat in het museum. Ook gingen we in de avond na ons museumbezoek uit eten bij een pannenkoekenboerderij in Terschuur.

Leestip: Makkelijk online geld verdienen!

We waren met zijn 3en en daarom kostte de entree van het museum ons in totaal 35,85 euro. De kosten per persoon zijn namelijk 11,95 euro. Tenzij je ouder bent dan 65, dan is het goedkoper. Maar dat was voor ons niet aan de orde. Wat de prijs is voor kinderen weet ik niet, dat zal vast ook wel goedkoper zijn. Het parkeren is op eigen terrein en dus gratis.

Omdat er net een bus met oudjes uitgestapt waren, zat het restaurantje vol en konden we niet meteen eten, dat was wel een beetje vervelend. Want het was gewoon lunchtijd. Jammer dat we dus niet nét even 5 minuten eerder aangekomen waren. We zijn eerst maar even in het eerste gedeelte van het museum rond gaan lopen en toen we wél eindelijk konden lunchen, was het al zo laat dat we maar iets kleins bestelden. We kozen alle 3 voor een gebakje, 2 van de 3 kozen warme chocolademelk mét slagroom en ik zelf zónder slagroom. Daarnaast bestelden 2 van ons poffertjes (waaronder ik) en mijn moeder een soepje. Dat kostte in totaal 32,80 euro.

Ook zit er nog een souvenirwinkeltje in het museum, maar daar kochten wij geen van allen iets, dit kostte ons dus geen geld. Wel is het altijd leuk om gewoon even rond te neuzen wat ze allemaal verkopen.

Tot slot sloten we de dag gezellig af bij pannenkoekenboerderij de Tolboom in Terschuur. Hier bestelden we diverse keren drinken. Daarnaast bestelde ik een kaaspannenkoek, mijn moeder een pannenkoek met appel en rozijnen en onze andere tafelgast een pannenkoek met appel en banaan. Ook bestelden wij alle 3 nog een toetje. Hiervoor betaalden we 69,90 euro.

De totale kosten van deze dag waren 138,55 euro. Hiervan betaalde ik 81,90 en mijn moeder betaalde de rest. Dit was van tevoren afgesproken. Ik betaalde namelijk zelf mijn eigen toegang van het museum, dit rondde ik af naar 12 euro. En ik betaalde de rekening van het pannenkoekenrestaurant.

Leestip: Nieuwe maandelijkse uitgave!

Ben jij weleens in het oude ambachten en speelgoedmuseum in Terschuur geweest of bij pannenkoekenboerderij de Tolboom?

Kosten van een dagje Terschuur