Kosten van een dagje Woerden

Kosten van een dagje Woerden

8 juni 2023 0 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie de kosten van een dagje Woerden. Vlak na Maastricht hadden wij nog een dagje Woerden op het programma staan. Daar lezen jullie vandaag meer over.

Kosten van een dagje Woerden

Kosten van een dagje Woerden

Vlak na Maastricht deden wij een dagje Woerden, dus deel ik vandaag met jullie de kosten van een dagje Woerden. Want ik deel natuurlijk altijd de kosten van de dagjes weg. Wij waren op een dinsdag in Woerden en ik moet meteen zeggen dat dat eigenlijk niet zo’n goede dag is om daarheen te gaan. Er waren namelijk redelijk wat winkels gesloten op dinsdag, erg jammer!

Leestip: Stap voor stap sparen!

We vertrokken al op tijd in de ochtend, zodat we rond half 10 aan zouden komen in Woerden. Helaas hadden we onderweg wat oponthoud, dus het werd een kwartiertje later. Viel nog wel mee dus. We parkeerden bij parkeergarage Castellum in het centrum van Woerden.

En toen gingen we lekker het centrum van Woerden in. Zoals ik hierboven al even kort vermeldde waren er dus nog best veel winkels gesloten op dinsdag. Zeker 4 winkels waar we wel naar binnen gewild hadden, waren dicht. Erg jammer, zo ben je natuurlijk wel heel snel klaar in het centrum. Het was dan ook redelijk rustig in het centrum, maar voor het maken van foto’s was dat juist wel weer handig.

Wel kwamen we nog een hele leuke boekwinkel tegen waar ik weer een mooie legpuzzel van 500 stukjes scoorde. Deze kostte 13,99 euro. Ik zie nu steeds meer merken waar ik dan al een puzzel van had. Dus ik ga nu ook de merken een beetje herkennen die puzzels van 500 stukjes verkopen, altijd leuk! Dan kan ik eventueel in de toekomst ooit gaan zoeken op die merken als ik er meer zou willen hebben.

Het was pas 11 uur toen we al langs ons lunchtentje liepen, maar omdat we nog niet alles gezien hadden, liepen we eerst lekker verder door het centrum. We kwamen langs een Wibra, waar ik nog even naar binnen ging om te kijken of ze toevallig puzzels verkochten. En onder een bak op de grond hadden ze behoorlijk wat puzzels staan! Hij stond geprijsd op 4,99 euro, maar toen ik bij de kassa kwam, bleek hij afgeprijsd te zijn naar 2,50 euro! Koopje! Helemaal leuk!

Toen het wel tijd was om te lunchen liepen we weer terug naar Midas. Zo heette het restaurantje waar wij gingen lunchen. Ik had wederom gereserveerd om 12 uur, en dat was maar goed ook, want het werd hoe langer hoe drukker! We hadden besloten om iets simpels te bestellen en onze gerechten met elkaar te delen. Zo bestelde mijn moeder brood met kroketten (je kreeg 2 broodjes en 2 kroketten), dus hadden we beiden een broodje kroket. Ik bestelde patat met mayo en ook dat deelden we samen. Wederom namen we ook wat te drinken erbij en in totaal betaalden we hiervoor 21,50 euro. Een prima prijs en het eten was heerlijk!

Tot slot kwamen we natuurlijk weer terug bij de parkeergarage, dit was al meteen na de lunch, omdat we het hele centrum al gehad hadden. Uiteindelijk zijn we dus maar een half dagje in Woerden geweest, maar dat was voor ons helemaal prima. Uiteindelijk zijn we thuis doorgereden naar de winkel om gelijk mijn trapbekleding te bestellen en de datum in te plannen waarop ze dat komen leggen. Kosten voor het parkeren in Woerden waren 6,60 euro.

In totaal gaf ik deze dag dus 37,99 euro uit. Het geld dat ik overhield liet ik staan voor een dagje Almere dat eraan zit te komen. We gaan dan eindelijk eens het centrum daar bezoeken en natuurlijk ook wat eten daar. Maar daar lezen jullie later wel weer meer over!

Leestip: Sparen, hoe ik begon met niks!

Ben jij weleens in Woerden geweest? Vond je het leuk daar? Ik vond het er zelf wel gezellig uit zien!

Kosten van een dagje Woerden