Kosten van Weesp en Lelystad

Kosten van Weesp en Lelystad

27 oktober 2022 8 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie de kosten van Weesp en Lelystad. Want onlangs bezocht ik deze 2 plaatsen op 1 dag. Een gekke combinatie wellicht, maar in het artikel lezen jullie de reden hiervan.

Kosten van Weesp en Lelystad

Kosten van Weesp en Lelystad

Vandaag lezen jullie meer over de kosten van Weesp en Lelystad. Want onlangs begon ik mijn dagje weg in Weesp, volgens Google zouden er wat kledingwinkels open moeten zijn op maandag, de dag waarop ik daar was, maar niks was minder waar. Het was gewoon gesloten. Een middagje shoppen in Weesp werd het dus niet.

Leestip: Buffer herstellen!

Omdat ik op zoek was naar een winterjas en mijn oude jas van Desigual was, zocht ik op waar in Nederland er Desigual winkels zitten. De dichtst bijzijnde winkels waren in Amsterdam en Lelystad (logisch als je in Weesp bent). Omdat Amsterdam druk is en rot met parkeren (vooral heel duur ook), kozen we ervoor om naar Lelystad te gaan.

Om even te starten in Weesp, toen we de auto parkeerden betaalden we hiervoor 7,50 euro omdat we kozen voor een dagkaart, omdat we toen nog in de veronderstelling waren dat er een aantal kledingwinkels open zouden zijn in de middag. We begonnen de middag met een lunch in een leuk cafeetje; De Heksenketel. Voor onze lunch betaalde ik 20,50 euro inclusief drinken.

Nadat wij merkten dat er eigenlijk praktisch niks open was, maar ik wel wat kleine dingen bij Wibra en Kruidvat haalde, besloten wij dus naar Lelystad te gaan. Eenmaal aangekomen in Lelystad bleek de Desigual winkel in een winkelcentrum te zitten waar je alleen een dagkaart kon kopen. Dit kostte 3 euro, dus dat was een prima bedrag.

Helaas had de winkel waar ik voor kwam nauwelijks winterjassen hangen, en ook in de andere winkels slaagde ik niet. Ik zag wel ergens in de etalage een mooie jas hangen, maar die kostte ruim 200 euro, dus ik dacht; laat maar, ik onthou hem en kijk eerst even verder of ik nog een goedkopere jas kan vinden. Zo niet, dan kan ik altijd nog een keer voor die jas kijken. Maar dan eerst even checken of hij niet ook gewoon online te bestellen is, het merk heb ik genoteerd.

Wij kwamen in dit winkelcentrum nog een poffertjeskraam tegen waar ik een portie poffertjes bestelde, ik kreeg 15 stuks met boter en poedersuiker voor 5,95 euro. De totale uitgaven van deze dag komen hiermee uit op 36,95 euro. Helemaal prima dus.

Leestip: Mijn verjaardag van 2022!

Ben jij weleens in Weesp of het outlet centrum Bataviastad in Lelystad geweest? Wanneer ging jij voor het laatst een dagje er tussenuit?

Dit artikel bevat affiliate links. Indien je iets koopt via een link, krijg ik hier een vergoeding voor. Jij betaald gewoon de normale prijs. Mocht je iets kopen via een van mijn links; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven bloggen.

Kosten van Weesp en Lelystad