Kozijnen geleverd – diary 76

Kozijnen geleverd – diary 76. Deze week werden dan EINDELIJK de kozijnen geleverd waar ik al maanden op wachtte. Dus die kunnen erin gezet gaan worden binnenkort.

Kozijnen geleverd - diary 76

Kozijnen geleverd – diary 76

Kozijnen geleverd – diary 76. Eindelijk werden ze geleverd! Belachelijk lang heb ik erop moeten wachten, maar daar zijn ze dan. Natuurlijk klopt het niet helemaal wat er geleverd is.. Het zal wel in 1x goed zijn.

Leestip: Badkamer update – diary 75!

Dinsdag 10 september

Kozijnen geleverd - diary 76

Daar staan ze dan! Deuren en kozijnen. Máánden heb ik erop gewacht en nu werd het eindelijk geleverd. We hebben het boven op pallets gezet, dat is beter voor de kozijnen. De schuurdeur werd geleverd zonder onderpaneel. De panelen voor de voordeur zijn wel (los) geleverd. Maar voor de onderkant van de schuurdeur hebben we niks gekregen. Kwamen we later pas achter. Er komt dan ook zo belachelijk veel op je af als zoiets geleverd word. Op mij in elk geval. Dat krijg je met hersenletsel, dan heb je bij dit soort dingen totaal geen overzicht. Dus dat paneel zal nageleverd moeten worden.

Kozijnen geleverd - diary 76

Deze zijn van de achterpui. Alleen de achterdeur klopt niet. Dit is een deur waar van boven tot onder glas in hoort en ik had er een besteld met een paneel aan de onderkant. Dus dat is mooi shit. Meneer beweert dat wij dat later nog gewijzigd hebben. Wat ik van m’n leven nooit zou doen, want dit is echt de meest lelijke optie ever. Dus dat is gewoon een leugen. Als het aangepast moet worden, dan kan dat wel, maar dan moeten we daar zelf voor betalen. Gewoon te schofterig voor woorden.

Op de offerte staat dus niet vermeld hoe de deuren eruit zouden komen te zien. Dan ben je dus gewoon de lul en zit je met een deur opgescheept die je niet wilt. Want de klootzak geeft zijn fout niet toe.

Kozijnen geleverd - diary 76

Ook werd mijn badkamer verder getegeld. De onderste rij was alvast op maat gemaakt, maar nog niet gelijmd.

Kozijnen geleverd - diary 76

Ook werd mijn opzetkast op het aanrecht geplaatst en afgekit. Dus deze vulde ik meteen met spullen zoals magnetron, airfryer en waterkoker.

Kozijnen geleverd - diary 76

Rolluik dicht en je ziet er niks meer van! Opgeruimd staat netjes! Echt heel blij met deze opzetkast, het straalt zoveel meer rust uit dan allemaal losse troep/ apparaten in je keuken.

Donderdag 12 september

Kozijnen geleverd - diary 76

Vandaag werd de onderste rij tegels gelijmd en de rest alvast gevoegd. Het voegen is nu zo goed als klaar! Dus volgende week gaan ze beginnen met de vloer in de badkamer te lijmen.

Zondag 15 september

Kozijnen geleverd - diary 76

Vandaag begon ik in mijn tweede Suzanne Vermeer boek. Het voelt heel echt fijn om even mijn gedachten te kunnen verzetten en even níét aan geld en verbouwen te hoeven denken.

Leestip: Hoe sta ik er financieel voor

Hoe maak jij je hoofd het beste leeg?

3 thoughts on “Kozijnen geleverd – diary 76”

  1. Poeh wat vervelend dat het met die achterdeur niet klopt! En belachelijk dat die man dan beweert dat het aan jullie ligt. Maar lekker lezen en relaxen 😉

    1. Ja maar de eersteklas prutser is natuurlijk al veel geld misgelopen omdat we de kozijnen niet meer door hem laten plaatsen en omdat hij niet alle klussen heeft afgemaakt/ gedaan wasr hij op gerekend had, dus dan gaat ie streken leveren en zeker niet zijn eigen fout goedmaken als het hem geld kost. Shit voor mij, maar helaas staat nergens in woorden beschreven hoe de deuren eruit kwamen te zien dus er is niks om hem op te pakken waardoor hij het als nog goed zou moeten leveren. Jammer genoeg.
      Maar we bedenken er wel wat op. Desnoods deels plakplastic onderaan de deur of zo. En ondertussen idd lekker uitrusten en gedachten uitschakelen door boeken te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *