Kozijnen geplaatst – diary 79

Kozijnen geplaatst – diary 79. Deze week zijn eindelijk de eerste kozijnen geplaatst! De overige raamkozijnen en de voordeur gaan er pas volgend jaar in. Wel wordt binnenkort de schuurdeur nog geplaatst.

kozijnen geplaatst - diary 79

Kozijnen geplaatst – diary 79

Kozijnen geplaatst – diary 79. Deze week werden eindelijk de eerste nieuwe kozijnen geplaatst! Dus daar werd ik wel echt blij van.

Leestip: Lekkage – diary 78!

Maandag 30 september

kozijnen geplaatst - diary 79

Vandaag werd eindelijk mijn afzuigkap bezorgd! Vorige week waren we even naar de winkel gegaan om te vragen waar hij bleef, want inmiddels was de bestelling al 4 maanden geleden gedaan.

In de winkel bleek hij al gewoon in het magazijn te staan, maar omdat mijn vaatwasser en koelkast al bezorgd waren, was de hele bestelling afgemeld als ‘afgehandeld’. Daarom hoorde ik dus steeds maar niks. Maar goed, hij is er!

Dinsdag 1 oktober

kozijnen geplaatst - diary 79

Onderweg van mijn werk naar huis waren er al gigantisch veel paddestoelen de grond uit geschoten. Echt hele grote zaten er tussen! Ik heb helemaal niks met de herfst, maar dit vind ik wel een mooi gezicht.

Woensdag 2 oktober

kozijnen geplaatst - diary 79

Voorbereiden voor de loodgieter! We hadden netjes alles alvast op zijn plek gezet in de badkamer. Scheelt de loodgieter weer een uur betalen, want eerst stond alles nog ingepakt beneden in de schuur. Maar mijn moeder en ik hadden alles zelf naar boven gesleept en uitgepakt. Dat ruimt ook gelijk lekker op in de schuur!

kozijnen geplaatst - diary 79

Toen de loodgieter geweest was, hing het wastafelmeubel netjes aan de muur met de kraan erop! Wel ontbrak het putje nog, in mijn ogen hoort dat bij de wasbak te zitten, maar soms moet je dat blijkbaar nog wel zelf los kopen.

En eindelijk!! Ik kan nu ’s nachts lekker boven naar de wc! Daar ben ik echt zó blij mee! De wc bril zit er nog niet op, omdat de bril die erbij geleverd werd te klein is. Het lijkt wel een kinderbril en hij paste totaal niet. Heel raar, want het werd standaard geleverd bij de pot. Ik heb nu dus 2 wc brillen die niet passen. Dus even terug naar de winkel ermee.

Donderdag 3 oktober

kozijnen geplaatst - diary 79

Vanavond ging ik naar een vriendin toe, zij was net terug van vakantie op Gran Canaria en heeft van alles voor me meegenomen. Alles van het boodschappenlijstje wat ik haar mee gegeven had. Dus ik ben super happy! Ik voel me dan gelijk helemaal blij. En het was ook erg leuk om al haar verhalen te horen van wat ze allemaal gedaan hadden.

Zaterdag 5 oktober

kozijnen geplaatst - diary 79

Vandaag werden mijn nieuwe kozijnen eindelijk geplaatst! Dus ik heb nu weer een normale achterdeur die gewoon open en dicht kan! Helemaal blij mee!

kozijnen geplaatst - diary 79

Ook het kozijn van de badkamer werd geplaatst! Komende week kunnen ze dan de boel rondom het raam gaan aftegelen. En daarna kan de badkamer gekit worden.

kozijnen geplaatst - diary 79

Ook de electriciën is vandaag geweest om de badkamer af te maken, dus het licht kan aan in de badkamer nu en ik heb er ook eindelijk stroom!

kozijnen geplaatst - diary 79

Ook hebben ze eindelijk mijn bestekbak op maat gezaagd, dus die zit nu in de lade. Het was meteen een goed moment om het bestek allemaal in de vaatwasser te doen en de bak goed schoon te maken, want die stond al die maanden stof te happen bovenop het aanrecht.

kozijnen geplaatst - diary 79

Tot slot maakten ze ook mijn plankje voor het gootsteenkastje op maat. Het rode lampje is van de vaatwasser die aan stond toen ik de foto maakte.

Zondag 6 oktober

kozijnen geplaatst - diary 79

Vandaag ruimde ik mijn gootsteenkastje eindelijk in en zo verdween er weer een hoop losse troep van de eettafel! Dat voelt echt zo lekker dat ik nu steeds meer op kan ruimen!

Leestip: Hoe staat de verbouwing ervoor?

Was jij ook zo blij toen je nieuwe kozijnen geplaatst waren als je dat ooit hebt laten doen?

7 thoughts on “Kozijnen geplaatst – diary 79”

 1. Mooie kozijnen hoor. En mat glas in de badkamer. Wij waren ook blij toen onze kunststofkozijnen geplaatst zijn. Wij sparen nu voor de achterpui, voorraam en schuurdeur. Het is gelukkig minder koud in onze woning. Leuk he zo’n lampje van de vaatwasser hebben wij ook. Bij ons is die blauw .

  Succes nog even met de verbouwingen.

  1. Ja bewust gekozen voor melkglas in de badkamer. Leuk om te merken dat het minder koud in jullie woning is, ik merk het nu zelf beneden idd ook direct. Daar zal wel al dubbel glas in, maar oud. En houten kozijnen waren het nog, maar nu er kunststof met hr ++ glas in zit is het idd minder koud gelukkig!
   Ja heel handig dat lampje bij de vaatwasser, zo zie je meteen wanneer je hem vooral niet open moet trekken. Grappig dat die van jullie blauw is.
   Dankje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *