Kun jij omgaan met…

Kun jij omgaan met…

8 augustus 2020 9 Door Marìs

Kun jij omgaan met… de wetenschap dat je geld gewonnen had als je mee zou spelen met de loterij?

Kun jij omgaan met

Kun jij omgaan met…

Kun jij omgaan met…? Stel de welbekende loterij waarin je postcode je lotnummer is valt bij jou in de straat.er wordt veel geld verdeeld, maar helaas! Jij speelde niet mee. Kun jij daarmee omgaan?

In de podcast van Porterenee ging het hierover, want iemand stuurde een verhaal hierover in. Ik luister nooit podcasts, behalve deze, omdat hij ook als video op Youtube geplaatst wordt. En dat kijk/ luister ik dan weer wel!

Ik vond het opvallend om te horen hoe het deze mensen en deze vrouw vergaan was. 1 persoon won 2 miljoen, verhuisde maar inmiddels is dat geld op (serieus? Hoe the hell maak je 2 miljoen op dan!?)

En ook de overige mensen die flink wat geld wonnen zijn inmiddels weer net zo ‘rijk’ als dat ze eerst waren. Ze kochten er onder anderen een nieuwe auto van. Dus zegt deze vrouw: ik vond het niet erg. Er is voor die mensen uiteindelijk niks veranderd, want het geld is alweer op.

Gun het de mensen die winnen, want dat is wel zo aardig. Ik vind dat wel iets moois, mensen het geld gunnen dat ze op welke manier dan ook toe komt. Uiteindelijk maakt geld zelf niet gelukkig, het gaat erom wat je met je geld dóét en dát kan je wel gelukkig maken en rust geven.

Leestip: Ongemerkt zoveel mogelijk geld sparen!

Kan jij blij zijn voor iemand die ineens veel geld bezit? Ik wel, want ik ben het volkomen ermee eens dat het erom gaat wát je met je geld doet.

Kun jij omgaan met