Laatste doel extra inkomsten 2019 gehaald!

Laatste doel extra inkomsten 2019 gehaald! Yes! Het is me gelukt! Ik heb de grote uitbetaling aangevraagd.

Laatste doel extra inkomsten 2019 gehaald

Laatste doel extra inkomsten 2019 gehaald!

Laatste doel extra inkomsten 2019 gehaald! Het is me gelukt. Vandaag op 2 december 2019 heb ik mijn laatste grote doel gehaald die ik zo graag wilde halen. Ik wilde namelijk dit jaar nog héél graag de 20.000 clix bij elkaar gespaard hebben zodat ik de uitbetaling van 325 euro kon aanvragen.

Leestip: Laatste uitbetaling doel 2019!

Inmiddels zijn er weer diverse uitbetalingen naar me onderweg, waardoor mijn extra inkomsten van dit jaar nog wel even door zullen blijven gaan. En gelukkig maar, want het jaar is natuurlijk nog niet afgelopen. We hebben nog een paar weken te gaan!

Maar vandaag kon ik dus eindelijk de lang verwachte uitbetaling van 325 euro aanvragen. Ik vond het nog even spannend, want op 1 december werden de verdiensten bijgeschreven die ik verdiend had als in de 10% van wat aangebrachte vrienden verdiend hadden. En normaal tegelijkertijd ook altijd de clix die ik verdien door vinden.nl te gebruiken. Maar die stond er toen nog niet op. Inmiddels had ik nog net iets meer dan 100 clix te gaan, maar toen kwam er een kans om een enquête te doen voor 75 clix, dus toen ging het aantal benodigde clix omlaag naar 82 clix.

Nog steeds niet genoeg en dus hoopte ik dat de clix voor het gebruiken van vinden.nl vandaag zouden worden toegekend, want ik dacht; vandaag is het maandag, dus dan gaan ze sowieso aan het werk! En ja hoor, toen ik halverwege de ochtend keek, had ik ineens genoeg clix om de uitbetaling aan te vragen! Dat deed ik dus ook meteen. Op dit moment heb ik nog maar 58 clix over, dat staat wel echt weer heel erg zielig, dus ik hoop wel dat er deze maand weer flink wat clix bij gespaard kunnen worden, maar dat komt vast wel goed.

Leestip: Doel extra inkomsten 2020!

Wat is jouw hoogst aangevraagde uitbetaling die je ooit aangevraagd hebt bij Euroclix? Volgend jaar wil ik graag de 50.000 clix bij elkaar sparen zodat ik eind 2020 een uitbetaling van 850 euro aan kan vragen! Wat is jouw doel?

6 thoughts on “Laatste doel extra inkomsten 2019 gehaald!”

  1. Thanks! O heerlijk dat je er ook bijna bent, een mooi bedrag vind ik! Maar ik ga nu voor de 50.000 clix. Die hoop ik eind 2020 bij elkaar te hebben, dat lijkt me nog lekkerder.

 1. Mooi resultaat hoor! Vraagje: waarom heb je je eigenlijk laten uitbetalen en niet meteen doorgespaard naar 50.000? En hoe verdien je eigenlijk clix door gebruik te maken van vinden.nl?

  1. Ja ik ben ook erg blij met het resultaat! Dit bedrag/ deze uitbetaling had ik al in de planning voor dit jaar/ begin volgend jaar, dat bedrag gaat bij mijn vakantiegeld voor de vakantie van komend najaar.
   En nu kan ik meteen heel makkelijk zien of het haalbaar is om in 1 jaar tijd 50.000 clix te gaan sparen. Ben benieuwd, maar ik ga er gewoon voor!
   Als je op Euroclix gaat in de zoekbalk naar vinden.nl dan kun jedaarna steeds als je op vinden.nl komt 1x per uur 1 clix verdienen met een maximum van 5 clix per dag. Ik onthou nooit hoe laat ik voor het laatst gezocht heb op vinden.nl maar daarom schrijf ik altijd het tijdstip op. Het is dan hun bedoeling dat je de zoekbalk op die site ook echt gebruikt. Dus meestal begin ik de dag dan met ‘weerbericht’ en verder typ ik meestal gewoon iets wat in me op komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *