Laatste uitbetaling doel 2019

Laatste uitbetaling doel 2019. Recent was mijn hoofddoel qua uitbetalingen om de uitbetaling van Adsense te behalen. Dat is gelukt! Daarom focus ik me nu op mijn nieuwe doel. De laatste van 2019! Euroclix!

Laatste uitbetaling doel 2019

Laatste uitbetaling doel 2019

Laatste uitbetaling doel 2019. Recent was mijn hoofddoel om de uitbetaling grens van Adsense te behalen in oktober, dat is op de valreep gelukt! Daarom heb ik nu weer een nieuw uitbetaling doel. Het wordt wel echt weer een uitdaging of het gaat lukken, want het is wederom een gevalletje; net wél of nét niet. Maar ik ga voor net wél!

Leestip: Uitbetaling gehaald?

Op de foto zien jullie dat ik op het moment dat ik dit artikel schrijf (2 november 2019) nog 2715 clix moet sparen totdat ik bij mijn doel ben. Want ik wil graag 325 euro laten uitbetalen. En het liefste wil ik dat nog dít jaar uitbetaald krijgen. Daar heb ik in totaal 20.000 clix voor nodig.

En voor wie dat wil; jullie kunnen mij hierbij helpen! Wanneer je lid wordt via de banner op mijn blog óf via DEZE link, krijgen wij beiden eenmalig 150 clix (1,95 euro) cadeau. Mocht je nu al lid zijn geworden via mij, dan kun je mij ook nog steeds helpen. Want van alles wat jullie aan clix verdienen, geeft Euroclix mij 10% cadeau als beloning omdat ik jullie lid gemaakt heb én actief zijn. Dat gaat uiteraard niet van jullie verdiensten af! Maar het is gewoon een heel leuk bedankje van Euroclix aan mij. Dit kunnen jullie uiteraard ook bereiken door mensen lid te maken met jullie persoonlijke link.

Ik zou het echt enórm gaaf vinden als ik ook dít doel nog dit jaar kan behalen. Op dit moment heb ik daar nog bijna 2 hele maanden de tijd voor. Dus het is zeker mogelijk om mijn doel ook écht te behalen. Hoe ik dit wil bereiken? Ik hoop door weer nieuwe vrienden lid te maken en door extra vaak te kijken of er onderzoeken beschikbaar zijn. Maar natuurlijk ook weer door zoveel mogelijk gebruik te maken van vinden.nl en door de gewone mails in mijn inbox te behandelen, maar tot slot ook door de activiteit van de mensen die ik voorheen al eens lid gemaakt heb.

Ik vind het wel echt een uitdaging om te kijken of mij dit in 2019 nog gaat lukken! Mijn doel voor 2020 is namelijk om 50.000 te gaan sparen zodat ik een uitbetaling van 850 euro aan kan gaan vragen eind van dat jaar.

Leestip: Extra verdienen in december!

Wat is jullie favoriete verdienmogelijkheid via Euroclix?

8 thoughts on “Laatste uitbetaling doel 2019”

 1. WoW, volgend jaar 50.000 clix halen lijkt me erg ambitieus!

  Misschien lukt het je nog wel om dit jaar de 20.000 te halen, maar als je die dan laat uitbetalen moet je toch weer opnieuw beginnen. Ik hoop voor je dat het lukt natuurlijk!

  Mij zou dat niet lukken. Ik ben sowieso blij met een jaarlijkse uitbetaling van 20.000clix (325€) en daar nog wat groei in elk jaar.
  (In totaal verdiende ik 2017: 8900 clix en in 2018: 22848 clix. Nu is 2019 nog niet voorbij, maar ik gok op een totaal van 25.000 clix.)

  1. Ja klopt! Ik heb eerder dit jaar al een uitbetaling van 150 euro gehad, deels al opgebouwd in 2018, dat wel. Soms kun jeheel hard groeien, dusik hou alle opties open 😉
   Lekker! Als ik dat zie ben jij in 2018 ook flink gegroeid! Meer dan het dubbele van 2017!
   Waar kun je dat nakijken hoeveel je dat jaar verdiend hebt? Of heb je dat gewoon zelf opgeteld? Want als ik bij het saldo die periode selecteer, dan krijg ik alleen alle losse dingen onder elkaar te zien, of kijk ik verkeerd?
   Zo lang er groei in blijft zitten is het extra leuk en ik snap dat je daarblij mee bent, is ook een heel mooi bedrag!

   1. Bij saldo in het menuutje kun je zien hoeveel je dit jaar hebt verdiend en de jaren ervoor. In een kadertje. Er staat ook hoeveel je al hebt ingewisseld in het verleden.
    Ik heb het zelf op die manier elk jaar bijgehouden door het te noteren van elk jaar apart.

    1. Aha op die manier! Dan kan ik het nu niet meer terug zien van 2017 en 2018. Tenzij ik deperiode selecteer en alles zelf ga optellen. Mss toch maar even doen, want ik ben wel benieuwd! Wel een leuk idee om het bij te gaan houden! Daar ga ik nu dan ook mee beginnen.
     Er staat bij mij; voor 2019: 69.165 clix
     En dit jaar tot op heden: 22.231 clix
     Leuk om te zien!

     1. Heb je misschien nog euroclix mails bewaard van het einde van 2018 of 2017? Onderaan staat altijd je saldo van dat moment. Dat is een stuk sneller uitrekenen!

     2. Nee niks bewaard helaas, maar inmiddels wel uitgerekend! 2017 was 5663 clix en 2018 was 9459 clix. Dus er zit wel echt flinke groei in, helemaal als ik nu al zie dat ik dit jaar ruim 22.000 clix gespaard heb terwijl het jaar nog niet eens om is. Echt wel heel blij mee!

  1. Grappig dat het vergelijkbaar is! Lekker gevoel wel he om op zo’n aantal clix te zitten! Dit is voor mij nu de eerste keer dat ik voor zo’n groot bedrag spaar, vroeger spaarde ik altijd maar tot de 5000 clix voor 70 euro, maar dat was toen ook wat ik per jaar kon aanvragen. En begin dit jaar kon ik 150 euro laten uitbetalen, was ook een leuk bedrag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *