Laptop gekocht

Laptop gekocht

18 mei 2023 2 Door Marìs

Vandaag vertel ik jullie alles over het onderwerp; Laptop gekocht. Jullie wisten al dat mijn geluid van de laptop die ik had kapot was.

Laptop gekocht

Laptop gekocht

Recent heb ik een nieuwe (refurbished) laptop gekocht. Van de laptop die ik eerst had was mijn geluid kapot. En ik heb er lang over nagedacht wat ik nou moest doen qua aanschaf van een laptop, want op alle nieuwe modellen daar zijn alle poorten/ aansluitingen die ik gebruik niet meer aanwezig. Dan moet je weer verplicht een los ding kopen zodat je toch die poorten hebt. En hoe meer losse dingen, hoe kwetsbaarder het is. En hoe meer je kwijt kunt raken/ vergeten. Dat was voor mij gewoon geen optie, puur en alleen omdat ik het mega irritant vind.

Leestip: Mijn inkomstenbronnen (geschreven in feb 2021)!

Toen ging ik eens rondkijken of ik nog aan dezelfde laptop kon komen als die ik al had. Maar aangezien ik een Macbook Pro early 2015 had, was dat natuurlijk niet meer in de winkels te koop. En kwam ik uit op refurbished laptops. Deze zijn te koop in verschillende staten, maar ik zocht er natuurlijk eentje die gewoon echt goed was, want ik wil er weer lang mee kunnen doen.

Op refurbished.nl kwam ik dus mijn nieuwe laptop tegen. Ik keek daar rond en had diverse opties om uit te kiezen. En omdat ik gezien had dat ze samenwerken met Linkpizza, dacht ik; die werkt vast niet samen met onbetrouwbare webshops/ bedrijven! Dus als ik hem dan daar bestel, dan moet het goed komen!

Als nog heb ik er een tijdje mee gewacht, omdat dat financieel gezien beter uit kwam. Maar omdat mijn geluid kapot is, en ik dagelijks video’s kijk, ging het steeds meer irriteren. Ook kon ik niet meer oefenen voor mijn zanggroep, want ook dat doe ik altijd via mijn laptop. Daardoor verloor ik ook een beetje mijn plezier erin. Toen ik daar van de week allemaal over na zat te denken dacht ik; ik moet gewoon nú een andere laptop gaan kopen. Dan kan ik mijn nieuwe ook meenemen op vakantie.

En als er dan weer budget is over een paar maanden, zonder dat mijn spaarrekeningen gelijk weer leeg zijn, dan laat ik mijn oude laptop repareren. Omdat er een goede kans was dat ik mijn laptop meerdere dagen kwijt zou zijn voor reparatie, heb ik dit eerder niet gedaan. Ik heb mijn laptops gewoon dagelijks nodig om te kunnen werken en kan hem dus niet dagen lang missen. De laptop die ik nu gekocht heb is weer een early 2015 model, en ook weer 13 inch, zoals ik had. Ik heb letterlijk precies hetzelfde uitgekozen, gewoon omdat ik daar helemaal tevreden over was. Ik kocht hem voor 389 euro in totaal. Een heel verschil met de 1500 euro die ik destijds betaalde toen hij nog nieuw was.

Daar komen natuurlijk nog wel de reparatiekosten bij voor mijn oude laptop. Maar ik weet nu nog niet hoeveel dat gaat kosten. Dus dat kan ik in dit artikel nog niet vermelden. Daar vertel ik jullie later natuurlijk wel weer over!

Op moment dat ik dit artikel schrijf heb ik mijn laptop net 2 dagen, en ben ik er erg tevreden mee. Hij werkt helemaal prima en zag er oprecht heel netjes uit. Ik had gekozen voor ‘heel goed’. Je kunt natuurlijk verschillende statussen kiezen, wanneer je een refurbished model wilt kopen. Wat mij betreft is dit ook een prima oplossing voor de kleine portemonnee. Of ik op de lange termijn nog steeds tevreden blijf, weet ik nu natuurlijk nog niet.

Leestip: Laptop reparatie!

Heb jij weleens een refurbished laptop gekocht? Dit was voor mij de eerste keer dat ik dat deed.

Dit artikel bevat affiliate links. Indien je iets koopt via een link, krijg ik daar een vergoeding voor. Jij betaald gewoon de normale prijs. Mocht je iets kopen via een van mijn links; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven bloggen.

Laptop gekocht