Lek gestoken – diary 178

Lek gestoken – diary 178

31 augustus 2021 0 Door Marìs

Vandaag mijn photodiary; Lek gestoken – diary 178. Ik merkte deze week dat ik na ergens buiten gezeten te hebben helemaal lek gestoken ben, zonder het gemerkt te hebben. Ook nam ik extra veel de tijd om in mijn boeken te lezen.

Lek gestoken - diary 178

Lek gestoken – diary 178

Vandaagdeel ik met jullie mijn photodiary; Lek gestoken – diary 178. De week waarin ik ontdekte dat ik helemaal lek gestoken ben door muggen, ook dwars door mijn dunne broek heen. En ik nam extra de tijd om te lezen, want ik heb nog een beste stapel boeken die voor mijn vakantie ingeleverd moeten worden.

Leestip: Kopen of sparen!

Dinsdag 24 augustus

Lek gestoken - diary 178

Vandaag was ik in nog een tuincentrum waar ik nog niet eerder geweest was. Even kijken of ze toevallig de stoeltjes ook verkochten, en of het een centrum is om nog eens terug te komen als ik weer plantjes wil kopen voor de tuin. Alles wat leuk is, zet ik dan op de foto. Ik kocht dit niet, maar vind zoiets wel leuk voor op tafel.

Donderdag 26 augustus

Lek gestoken - diary 178

Ik was deze week in dit boek aan het lezen en deze las zo snel weg! Een review van dit boek verschijnt komende zaterdag op ikleesgraag.nl

Vrijdag 27 augustus

Vandaag was het zo ver! Mijn laatste vrijdag op het werk! Vanaf komende week werk ik van dinsdag t/m donderdag. Op vrijdag ga ik dan een website voor een collega afmaken, voor mijn derde blog artikelen vooruit schrijven & inplannen én die stapel boeken van de bieb weg proberen te werken!

Zondag 29 augustus

Lek gestoken - diary 178

Ik ontdekte dat ik helemaal lek gestoken was, in totaal 6 muggenbulten. De krengen. Vooral op mijn benen en dus ook 1 op mijn voet en 1 op mijn borst. En het stomme is dat ik er dus helemaal niks van gemerkt heb op het moment zelf. Maar ik heb wel buiten zitten kletsen met mensen, dus ik denk dat ik daarom niks gemerkt heb.

Lek gestoken - diary 178

Ik maakte mijn lunch klaar om mee te nemen naar mijn oma, want ik wilde langs gaan, maar helaas toen ik belde was ze er niet. Dus toen kon ik mijn lunch weer uitpakken en thuis opeten. Ik ga de laatste tijd extra vaak naar haar toe, omdat het én gezellig is en een goede afleiding. Zowel van mijn gedachten, als van continue bezig zijn met van alles. Als ik niet thuis ben, kan ik ook niet bezig zijn, maar ben ik gedwongen rust te nemen. Wat zo vlak voor mijn echte vakantie ook wel nodig is. Dan ga ik uitgeruster op vakantie! Echt al helemaal zin in! Maar eerst nog even de tuin laten renoveren, ook daar heb ik heel veel zin in!

Leestip: Via deze wegen kun je extra online geld verdienen!

Wanneer ben jij voor het laatst helemaal lek gestoken door muggen?