Lekkage – diary 78

Lekkage – diary 78. Ineens had ik lekkage in de woonkamer, hoe dat nou weer kon? Ik zocht het uit en het werd dezelfde dag nog opgelost.

Lekkage - diary 78

Lekkage – diary 78

Lekkage – diary 78. Ineens had ik van de week lekkage in de woonkamer! Hoe dat nou weer kon? Ik ging op onderzoek uit! En al snel ontdekte ik de oorzaak. Er was een dakpan kapot! En een andere dakpan lag scheef, dus er is (waarschijnlijk voor de buurman) iemand op het dak geweest. Mijn klusser heeft dat direct dezelfde avond nog opgelost en inmiddels is de lekkage weer verdwenen gelukkig!

Leestip: 10 jaar en nét niet – diary 77!

Donderdag 26 september

Lekkage - diary 78

Vandaag deed ik de aanbetaling voor de vakantie en meteen stelde ik de meiden daar op de hoogte van wanneer ik er precies ben. Ik kreeg meteen hele leuke lieve reacties, waarvan deze er 1 was: ik wacht hier (op je), dikke knuffel❤️ Ik heb er echt zó ontzettend veel zin in om die lieverds weer te zien! Ik mis ze onwijs en nu kan ik weer gaan aftellen!

Lekkage - diary 78

Vandaag werd de badkamer afgemaakt op de kitrand na. De vloer is nog wel vies, maar het ziet er al zoveel mooier uit dan die bouwval die we aantroffen in het begin!

Vrijdag 27 september

Lekkage - diary 78

Omdat ik de woonkamer opgeruimd wil hebben, gingen we kijken hoe we dingen konden uitpakken en een tijdelijke plek kunnen geven.

Zo bedacht mijn moeder dat de gordijnen wel zo lang naar zolder konden, ik wil niet dat ze gaan stinken, dus hebben we ze gewoon los neergelegd met een handdoek eroverheen, zodat ze niet onder het stof komen te liggen. Et voila! Er was een plank vrij in mijn dressoir!

Lekkage - diary 78

We wisten ook nog een tweede plank vrij te maken, dus daar kon ik wat voorraad in kwijt. De onderkant zit nu wel volgepropt, maar ok.

Lekkage - diary 78

Zelf wist ik ook nog een lade deels vrij te maken zodat ook daar nog wat voorraad in gezet kon worden.

Lekkage - diary 78

Daarnaast sleepten we ook de badkamermeubels naar boven en pakten die alvast uit. Dat scheelt ook weer een uurtje werk in totaal! Dus dat is mooi meegenomen.

Zaterdag 28 september

Geen foto hiervan, maar vandaag kwamen ze weer voor mijn kast, want de nieuwe linker zijkant was binnen! Maar helaas was het een zijkant voor een 3 deurs kast, terwijl mijn kast nu een 2 deurs kast is. Dus die kon weer mee terug. De zijkant voor de 2 deurs kast is namelijk dieper, dus anders zou er nog steeds een giga kier blijven tussen de deur en de zijkant.

Maar 3x is scheepsrecht! Dus de volgende keer is het gewoon de goede zijkant 😉

Leestip: Wat wordt mijn financiële weg?!

Hoe was jullie week?

3 Replies to “Lekkage – diary 78”

 1. Badkamermeubels zien er mooi uit!

  Balen van die lekkage, maar dat kan snel gaan met een dakpan. Als je schade hebt, bijv waterschade zou ik dit wel snel doorgeven aan de verzekering. Bij ons vergoedden ze het herstel van stucwerk en verf en dat was toch 700 Euro.

  Heb je niet genoeg opbergruimte in je keuken, dat je voorraad en kopjes in de woonkamer kwijt moet?

  1. Thanks! Ik vond ze ook lekker apart! Niet zo standaard. Dit is in de kleur wit eiken.
   Ja gelukkig hield de regen tussendoor ook op, daarna is het direct opgelost dus geen schade overgehouden gelukkig! Verven is nog niet gebeurt dus dat scheelt ook!
   Wel fijn en netjes dat ze dat bedrag vergoedden bij jullie!
   Op moment ontbreken er nog 2 bovenkastjes in de keuken. Die kunnen pas worden opgehangen als mijn nieuwe kozijn erin zit. Want die komen een stukje voor het raam te hangen. Maar daar moet eerst nog asbest verwijderd worden, dus daarom hebben we het nu tijdelijk zo opgelost. Als die 2 kastjes hangen heb ik gewoon genoeg ruimte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *