Lekkage en hart – diary 151

Lekkage en hart – diary 151

16 februari 2021 8 Door Marìs

Lekkage en hart – diary 151. Door de sneeuw ontstond er lekkage bij de dakkapel. Ook maakte ik een sneeuwhart.

Lekkage en hart – diary 151

Ik deel vandaag; Lekkage en hart – diary 151 met jullie. Er ontstond lekkage bij de dakkapel door de stuifsneeuw, zoals bij half Nederland 😉 Ik testte iets met een banaan en ik maakte een hart van sneeuw.

Leestip: Cadeau budget!

Maandag 8 februari

Lekkage en hart - diary 151

Maandagavond ontstond er lekkage precies op het punt waar de rand van de dakkapel en het oude dak samen komen. Want op die rand was allemaal sneeuw gewaaid.

Dinsdag 9 februari

Lekkage en hart - diary 151

Omdat er gezegd werd dat je bij ah vanaf 50 euro kan bestellen, testte ik dat. Maar diegene zal een bezorgbundel gehad hebben, want ik kreeg toch echt deze melding.

Lekkage en hart - diary 151

Dinsdagmiddag zag het dak er inmiddels zo uit. Nóg meer lekkageplekken. Er zat er ook 1 boven mijn tv in de slaapkamer, dus daar gooide ik zo lang een handdoek overheen. Gelukkig is het niet letterlijk gaan lekken, want dan was ook mijn bed nat geworden.

Woensdag 10 februari

Lekkage en hart - diary 151

Een van de leidinggevenden stond ineens achter me en zei; melk of puur? Terwijl ik me omdraaide en nog niet wist waar het over ging zei ik meteen: melk. Waarop hij zei: rood. Want dan moest je het zelf pakken uit de krat. Lekkerrrr!! Het was een tijdje terug dat we wat uitgedeeld hadden gekregen, dus dat was wel weer een verrassing.

Donderdag 11 februari

Lekkage en hart - diary 151

Een collega kwam een tijd terug met een tip waarmee een banaan langer goed zou blijven. Zilverfolie om de steel en donker wegleggen. Ik deed dit op maandag, en op donderdag zag hij er zo uit.. dus of dit nu zo goed werkt.. Hoewel de binnenkant er nog wel prima uit zag, daardoor twijfel ik! Iemand dit wel eens geprobeerd?

Lekkage en hart - diary 151

Vanavond ontdekte ik dat mijn horloge stil is blijven staan op 6 februari. Ik had hem al een tijd niet meer om, want met werk is het niet zo handig, omdat je snel blijft hangen. Daarom zag ik het nu pas.

Zondag 14 februari

Lekkage en hart - diary 151

Ik maakte een hart van sneeuw op de tuintafel, voor mijn Canarische vriendinnen. Want zij vinden het geweldig om zoveel sneeuw te zien. En ik wenste ze natuurlijk een fijne dag toe.

Leestip: 2000 euro buffer sparen!

Wat waren de hoogtepunten van jouw week?