Lekker weekje – 2

Lekker weekje – 2. Vorige week konden jullie zien dat ik niet zo’n lekkere week had. Deze week was dat heel anders en ging het juist wel lekker.

Lekker weekje - MYA 2

Lekker weekje – 2

Lekker weekje – 2. Deze week had ik wel een lekker weekje voor mijn gevoel. Dus kijk mee en zie hoe mijn afgelopen week eruit zag.

Maandag 12 maart

Lekker weekje - MYA 2Ik begon de week weer met een lekker ontbijtje.

Lekker weekje - MYA 2En ik waste het laatste beddengoed. Zo heerlijk als alles weer fris ruikt!

Lekker weekje - MYA 2Ook maakte ik groentesoep klaar voor mezelf.

Dinsdag 13 maart

Lekker weekje - MYA 2Vandaag dronk ik op mijn werk een halve smoothie op. Tegenwoordig doe ik dat steeds. De helft opdrinken en de andere helft voor de volgende dag bewaren!

Lekker weekje - MYA 2Verder deed ik een smaaktest waar ik 10 euro mee verdiende en daarna haalde ik kibbeling!

Lekker weekje - MYA 2Tot slot was ik in de war met eten maken. Gisteren had ik meer groenten erbij moeten maken, want vandaag moest het zakje op! Dus maakte ik 2 porties klaar en zette er eentje in de koelkast voor woensdag als lunch. Opgelost! Zo hoefde ik in elk geval niks weg te gooien!

Woensdag 14 maart

Lekker weekje - MYA 2Zo werd ik wakker om kwart voor 6. Gelijk gereageerd dat het goed was en zo kon ik ineens toch werken, yesss!!!

Lekker weekje - MYA 2Na mijn werk ben ik naar m’n oma gegaan, want die had ik al een tijdje weer niet gezien. En omdat ik nu de auto had (lees: moeder was op vakantie), kon ik er lekker heen rijden! Ze gaf me gelijk een uitnodiging voor haar etentje voor haar verjaardag in mei. Want ze wordt 85.

Lekker weekje - MYA 2Daarna deden we nog gezellig een paar spelletjes mens erger je niet. En toen was het tijd om weer terug naar huis te rijden.

Donderdag 15 maart

Lekker weekje - MYA 2Vandaag paste ik mijn spaarrekeningen weer aan, want ik wilde nog wat dingen erbij hebben. Deels omdat ik bij ING barslechte rente krijg, opende ik wat extra spaarrekeningen bij Moneyou! Want daar lijkt de rente tenminste nog een heel klein beetje ergens op.

Lekker weekje - MYA 2En weer zo’n lekker ontbijtje, hier word ik wel echt blij van!

Lekker weekje - MYA 2Ook vulde ik mijn chocoladeschaaltje met paaskuikens! Lekkerrrrr!!

Vrijdag 16 maart

Lekker weekje - MYA 2Mijn moeder was weer terug, dus die kwam gezellig langs mét souvenirs! Ik had nog flink wat t shirts nodig, want ik had er maar 2. En dit soort shirts draag ik altijd naar mijn werk, dus ik ben heel blij met deze shirts! Scheelt mij weer geld uitgeven!

Zaterdag 17 maart

Lekker weekje - MYA 2Na mijn werk liep ik er zo bij. Muts op en een kruik in mijn nek, want mijn nekspier zat giga vast al sinds woensdag, dat ik er al een paar keer duizelig van was geworden, heel naar! Verder deed ik niks want ik was hard toe aan uitrusten!

Lekker weekje - MYA 2Wel maakte ik in de avond natuurlijk eten voor mezelf klaar en kijk hoe lekker! Spinazie met aardappeltjes in schil, appelmoes en een Valess satéschnitsel die ik al stiekem opgegeten had toen ik de foto maakte!

Zondag 18 maart

Lekker weekje - MYA 2Zondag keek ik lekker flink wat tv programma’s terug en ondertussen vulde ik de Mascha planner weer verder in qua maanden en data! En ik maakte alvast de planning voor volgende week.

Hoe was jullie week? Een lekker weekje gehad? En nog iets leuks gedaan in het weekend? Of net als ik gewoon lekker niks gedaan afgelopen weekend? En gaan jullie nog stemmen komende week? Of slaan jullie deze verkiezingen over?

One thought on “Lekker weekje – 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *