Leuke dingen – diary 230

Leuke dingen – diary 230

15 september 2022 0 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; Leuke dingen – diary 230. Want in deze week regelde ik allemaal leuke dingen, waar ik me nu al enorm op verheug! Zo boekre in onder anderen een hotel voor mijn verjaardag.

Leuke dingen - diary 230

Leuke dingen – diary 230

Ik regelde deze week meerdere leuke dingen, wat dat was zie je terug in; Leuke dingen – diary 230. Ik maakte een planning voor de dagen rond mijn verjaardag, boekte een hotel en bestelde kaartjes voor een leuk evenement dat de dirigent van mijn zanggroep organiseert. Oktober wordt echt zó een leuke maand!!

Leestip: Spaarzegels, wel of niet doen?!

Dinsdag 6 september

Vandaag maakte ik de planning voor de dagen rond mijn verjaardag. Ik boekte een hotel ergens in het noorden van het land voor mijn verjaardag mét ontbijt en ik sloeg weer eens aan het rekenen. Daarnaast plande ik ook een bezoekje aan een museum in combinatie met een bezoek aan een pannenkoekenboerderij daar in de buurt. Verder wil ik ook nog een middagje richting het gooi of zo, maar de plaats staat nog niet helemaal vast.

Woensdag 7 september

Vandaag ben ik weer lekker wezen zwemmen. In het zwembad kwam ik nog een oud-collega tegen, dus tussen het zwemmen door waren we ook af en toe aan het kletsen. Wel gezellig!

Donderdag 8 september

Gisteren werden de nieuwe iPhones gepresenteerd en ik had me al verdiept in welke recente modellen er voor die tijd op de markt kwamen en welke er aan mijn eisen voldoen. Vandaag kwam ik tot de conclusie dat de 14 pro toch het meeste aan mijn eisen voldoet en dat die het ook gewoon gaat worden. Soms mag je jezelf gewoon trakteren op iets duurs als je weet dat je er veel plezier van gaat hebben!

Vrijdag 9 september

Leuke dingen - diary 230

Omdat er steeds meer apps gebruikt moeten worden voor dingen, en omdat apps steeds meer ruimte in beslag nemen, én omdat ik veel foto’s maak, besloot ik om niet voor de laagste opslag van 128 gb te gaan, maar een stapje hoger, namelijk 256 gb. Zo heb ik zeker weten de aankomende jaren ook gewoon genoeg opslag. Zonde om veel geld uit te geven en dan uiteindelijk nét niet de goede keuze gemaakt te hebben en op deze manier voorkom ik dat in elk geval!

Op vrijdagochtend dacht ik; huh? Je kan toch vanaf vandaag bestellen? Waarom staat de knop er dan nog niet? Maar na wat op internet gezocht te hebben, kwam ik erachter dat je pas vanaf 14:00 uur kon bestellen. Later dacht ik; ach natuurlijk. Tijdsverschil met Amerika! Dat zal het vast zijn! Om even na 2 uur bestelde ik daarom mijn exemplaar, die ontvang ik volgende week! Volgende week zal ik in een apart artikel nog iets meer vertellen over het hoe en waarom van mijn keuze.

Ook ging ik meteen op zoek naar een hoesje, ik vond er een bij bol. En omdat ik nog een kortingsbon had, betaalde ik daar niks voor.

Leuke dingen - diary 230

Ook had ik altijd de overtuiging dat zo’n maaltijdsalade nooit kon vullen als een echte maaltijd, maar ik had het goed mis! Tot het avondeten aan toe heb ik ook geen snacktrek gekregen, dus dit kan ik best vaker eten!

Leuke dingen - diary 230

In de avond zette ik deze opbergbox in elkaar! Zo kan ik in elk geval netjes alle tuinkussens kwijt. Dat was het enige wat nog rommelig lag te zijn in de woonkamer! Dus nu is het écht helemaal netjes, en daar word ik blij van!

Verder deze week

Leuke dingen - diary 230

Ik haalde weer een paar boeken bij de bieb op die ik gereserveerd had. Ik ben benieuwd! Deze heb ik allemaal getipt gekregen, dus eens kijken of ik ze zelf ook zou tippen of niet. Ik heb nu in elk geval weer flink wat boeken te lezen, want ik heb er nog meer gereserveerd, maar daarvoor sta ik in de wachtrij omdat ze nog uitgeleend zijn.

Ook bestelde ik dus kaartjes voor een leuk evenement van de dirigent van mijn zanggroep. Als een van de eersten! En ik kreeg meteen een enthousiaste reactie; leuk dat jullie komen kijken! Nou daar word ik dan ook weer blij van!

Gelukkig begon het zingen met mijn zanggroep deze week ook weer, dus de écht saaie weken zijn gelukkig voorbij. Daardoor voel ik me meteen ook weer een heel stuk vrolijker! Ik heb iedereen echt gemist.

Leestip: Kan jij leven van je AOW & pensioen?!

Is er voor jou iets wat je erg gemist hebt tijdens de vakantie?