Leuke week – diary 208

Leuke week – diary 208

29 maart 2022 0 Door Marìs

Leuke week – diary 208 is de photodiary die ik vandaag met jullie deel. Deze week was een leuke en ook handige week waarin er veel gebeurde/ geregeld werd.

Leuke week - diary 208

Leuke week – diary 208

Vandaag kijken jullie mee met mijn photodiary; Leuke week – diary 208. Deze week was een leuke week waarin er flink wat geregeld werd/ gebeurde. Dus ik neem jullie weer mee in mijn week door middel van woorden en natuurlijk ook wat foto’s.

Leestip: Wat extra geld verdienen? Dat kan online!

Maandag 21 maart

Ik schreef alvast een verjaardagkaart voor een van mijn Canarische vriendinnen. Deze hoefde nog niet op de post, maar zo ligt hij wel alvast klaar!

Dinsdag 22 maart

Gingen we later op de avond even naar de AH toe, want mijn moeder was bij mij en vroeg of ik mee wilde lopen. Deze bloemen hadden een 35% kortingssticker, dus die kreeg ik van mijn moeder toen ik opmerkte dat het een leuk boeket was.

Woensdag 23 maart

Leuke week - diary 208

Eindelijk had ik weer eens een smaaktest op locatie. Mijn eerste van dit jaar!

Leuke week - diary 208

Na mijn smaaktest deed ik ijsinkopen. Ik kocht genoeg voorraad waar ik de rest van de zomer weer mee vooruit kan. Ideaal! Overigens ligt er achterin de lade gewoon Valess opgeslagen en dus niet óók nog ijs.

Donderdag 24 maart

Leuke week - diary 208

Vandaag werd mijn logeerbed bezorgd! En mijn nieuwe kussens en wat beddengoed. Dit bed staat voor nu heel even beneden, want binnenkort start het herstellen van de badkamer en kan ik tijdelijk niet boven naar de wc. Ik wil altijd een wc bij de hand hebben op de verdieping waar ik slaap, anders word ik veel te wakker als ik half slapend de trap af moet. En dat is niet de bedoeling, dan is mijn nachtrust verpest en word ik moe wakker. Dus op de dagen dat ik boven niet naar de wc kan, slaap ik beneden.

Vrijdag 25 maart

Leuke week - diary 208

Vandaag eindelijk een nieuw kettinkje gescoord voor aan mijn klavertje 4! Van de oude was de sluiting kapot gegaan, dus dat vond ik zonde! Ik kreeg er meteen een mooi doosje bij, handig voor op vakantie. Tevens zorgde ik er ook voor dat de spullen voor de badkamer bezorgd worden de vrijdag voordat ze beginnen. En ik bestelde eindelijk mijn tweede kast én een ladekast (want mijn oude ladekast is kapot). Een geslaagde dag dus, al zeg ik het zelf!

Zaterdag 26 maart

Leuke week - diary 208

Vandaag viel er ineens een bedankkaartje in de brievenbus. Zo leuk!

Zondag 27 maart

Vandaag keek ik een leuke livestream via facebook van mensen die ik ken met hun band waarin er gezongen werd. Dus ik heb lekker heel hard mee zitten zingen, helemaal gezellig zo’n lunchconcert!

Leestip: 2 nieuwe kleine spaardoelen!

Hoe zag jouw week eruit?