Leuke week – diary 223

Leuke week – diary 223

21 juli 2022 0 Door Marìs

Leuke week – diary 223, is de photodiary die jullie vandaag kunnen lezen en bekijken. Ik ging naar Ikea en Noordwijk en had ook weer repetities met mijn zanggroep.

Leuke week - diary 223

Leuke week – diary 223

Vandaag lezen jullie; Leuke week – diary 223. Deze week was echt zo een leuke week! Ik genoot weer lekker van Spaanse muziek, ging weer eens naar de Ikea, had veel lol bij de zangrepetities en ging een dagje naar Noordwijk.

Leestip: Zo bereik je je spaardoelen!

Maandag 11 juli

Leuke week - diary 223

Heerlijk al die Spaanse liedjes! Ik had SRAY España aangezet op mijn telefoon. Ook van dit liedje, werd natuurlijk de Spaanse versie gedraaid.

Woensdag 13 juli

Leuke week - diary 223

Ik liep in gedachten bij de Ikea en schrok toen ik de hoek om kwam van deze knuffeltijger. Haha, echt te grappig. Ik heb flink wat geurkaarsen meegenomen, de rest waar ik voor kwam hadden ze helaas niet.

Na mijn Ikea-bezoek ging ik door naar de extra zangrepetitie. Ik had zelf eten meegenomen dus dat heb ik op het parkeerterrein eerst op zitten eten! Toen ik aan kwam bij de repetities, werd ik al gezellig begroet met; hey stoer chickie!! Haha. Zo gezellig met die leuke mensen!

Donderdag 14 juli

Leuke week - diary 223

Vandaag haalde ik producten op voor een smaaktest. Deze moest ik thuis testen en de crackers en het water kreeg ik er ook bij. Het seizoen voor de smaaktesten begint nu weer, dus ik hoop dat er nog velen zullen volgen. Wat ik testte mag ik niet bekendmaken, maar het was iets te eten.

Later die week

Leuke week - diary 223

Het was tijd voor een dagje Noordwijk.

Het was heerlijk weer, dus ik heb genoten. Over Noordwijk kunnen jullie morgen nog een artikel lezen over alle kosten die bij ons dagje uit hoorden. Er werd namelijk ook flink geshopt!

En we bleven tot laat, want de zonsondergang boven zee is zo mooi! Echt even een momentje om van te genieten, lekker op een bankje!

Leestip: Ontspanning inplannen!

Wanneer heb jij voor het laatst bewust naar een zonsondergang gekeken?