Leuke week – diary 87

Leuke week – diary 87. Deze week had ik meerdere kleine leuke momentjes. Via de foto’s kunnen jullie weer gezellig mee kijken.

Leuke week - diary 87

Leuke week – diary 87

Leuke week – diary 87. Meerdere leuke momentjes had ik deze week. Ik deel mijn week weer met jullie! Ik was natuurlijk ook gewoon hard aan het werk en scoorde lekker wat plustijd. Helaas doet de app na een update niks meer en kan ik mijn totaaltijd van de maand dus nog niet zien. Meerdere collega’s hebben er last van dus er volgt vast snel weer een update die dat probleem oplost.

Leestip: Blanco week – diary 86!

Maandag 25 november

Leuke week - diary 87

Vandaag was afgezien van het koken een rustdagje en dus keek ik lekker relaxt tv met een bakje chips erbij. Ik vind het oprecht altijd zo fijn die 2 dagen weekend!

Woensdag 27 november

Leuke week - diary 87

Ik stortte weer een eerste bedrag op mijn vakantierekening. Zo fijn dat mijn spaarrekeningen nu stukje bij beetje weer gewoon kunnen gaan groeien! Dat geeft mij een heel lekker gevoel. Ik ben nu echt weer omhoog aan het klimmen.

Donderdag 28 november

Leuke week - diary 87

Vandaag knipte ik deze cijfers van een klein gekleurd briefje. Want ik maakte meerdere foto’s voor bij mijn artikelen. Altijd leuk om even creatief bezig te zijn.

Leuke week - diary 87

Ook ging ik even diverse verzekeringen vergelijken voor mijn moeder. Zij heeft een rechtsbijstandverzekering waar ze dik 30 euro voor betaald elke maand. Naar mijn idee idioot duur, dus ging ik kijken of het goedkoper kon en hoppa! Het kan dus gewoon voor bijna de helft minder. Iemand ervaring met ‘de internationale’ als verzekeraar?

Vrijdag 29 november

Leuke week - diary 87

Vanmiddag kocht ik nog wat Bolsius kaarsen van kerstgeld wat nog over was. Ze hadden nog 2 oude geuren! Wel een slag kleiner dan die ik normaal heb, maar ach. Beter dan niks! Ik kocht van beiden 3 stuks. Er zat ook nog korting op, want dit stond in de uitverkoop hoek. Daarna kocht ik ook de tweede bedienknop voor de wc met korting waardoor ik 5 euro over hield. Dat kwam goed uit, want ik wilde nog deze kraskalender kopen als een van de kerstcadeaus voor mijn moeder. Dus nu heb ik Ć©cht alles binnen van haar kerstcadeaus.

Zaterdag 30 november

Leuke week - diary 87

Ook bestelde ik gisteren deze leuke kersttrui. Vorig jaar wilde ik al graag een kersttrui, want feestkleding heb ik niet echt meer, op 1 glitterlegging en 1 glittervest na. Maar vorig jaar bedacht ik het te laat. En een trui met kerstlichtjes wil ik niet (die zie je veel in de folders staan). Ik had net mijn tweede bon van bol aangevraagd en binnen gekregen in mijn mailbox en daardoor kon ik dus de trui bestellen.

Eenmaal thuis uitgepakt heb ik hem meteen gepast en gekeken of hij leuk stond en ik vind hem helemaal leuk! Hij staat leuk, past goed en hij zit ook nog eens lekker, dus dat is top! Dan zit ik er iig lekker warm bij met de kerst šŸ˜‰

Zondag 1 december

Leuke week - diary 87

Vanmiddag deed ineens geen enkele website het die ik aanklikte. Toen ik de tv aanzette deed ook die niks. Great, storing! Toen ben ik maar gaan zitten lezen. Wat ook niet verkeerd was. Even verplicht ontspannen kan geen kwaad! Daardoor heb ik nu wel het ‘straks heb je het nodig’ boekje weer uit! Even een reminder door het nogmaals te lezen is met sommige dingen wel fijn. Inmiddels heb ik ook weer 2 bieb-boeken liggen, gewone verhalen. Waarvan ik niet zeker weet of ik ze wel allebei leuk vind, dus dat probeer ik even uit. Zo niet dan gaat hij ook meteen weer terug naar mijn moeder.

Leestip: Spaardoelen 2020!

Hoe was jouw week? Welke leuke momentjes had jij afgelopen week?

4 thoughts on “Leuke week – diary 87”

  1. Hier ook een december kalender kraslot gekocht ik had geld over van mijn week budget boodschappen. Mijn plan voor het 2020 me zelf nog beter aan het budget houden en lekker doorsparen met de koopzegels.

    1. Dat klinkt goed! Leuk he die december kraskalenders. Ik kras ze altijd in 1x helemaal open. Ben jij ook zo iemand of kun jij echt netjes wachten en elke dag maar 1 vakje open krassen?
      Koopzegels vind ik ook heerlijk ja, ik ga ook zeker verder met het sparen van de koopzegels komend jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *