Leuke week en niet zo lekker – diary 31

Leuke week en niet zo lekker – diary 31. Vorige week konden jullie zien wat ik in mijn eerste week thuis deed. Deze week was het een leuke week, maar ook weer niet, want ik was niet zo lekker.

Leuke week en niet zo lekker - diary 31

Leuke week en niet zo lekker – diary 31

Leuke week en niet zo lekker – diary 31. Deze week had ik een leuke week, maar ook was ik niet zo lekker. Ik denk dat alle stress er nu uit komt en dat ik me daarom ziek voel. Maar dat probeer ik te negeren. Als in; wel rust nemen, maar ook gewoon leuke dingen doen en afleiding zoeken.

Maandag 29 oktober

Leuke week en niet zo lekker - diary 31

Vandaag kreeg ik de folders in de brievenbus en eindelijk was daar dan ook de flyer voor de korting avond bij de Intratuin. Op deze jaarlijkse koopavond staan alle kerstspullen (krap aan) opgesteld en krijg je 20% korting op het gehele assortiment. Daarom ga ik altijd op deze avond shoppen voor kerstpullen. Zo heb ik mijn spullen nog vóór de kerst binnen én met korting. Ik maak jaarlijks een advent kalender voor mezelf, waarin ik op 1 december altijd het geld heb zitten voor deze koopavond. Eigenlijk is de enveloppe dus altijd al lang leeg op 1 december.

Dinsdag 30 oktober

Leuke week en niet zo lekker - diary 31

Vandaag kwam mijn spaarpot binnen die ik besteld had. Maar helaas was hij enorm kapot en dus mailde ik gelijk voor een nieuwe.

Leuke week en niet zo lekker - diary 31

Ook kwam mijn moeder weer eens met een nieuw boek aan, dus daar werd ik natuurlijk wel erg blij van! Want ik heb nu des te meer tijd om weer lekker te gaan lezen. Uiteraard volgt er een review op mijn blog wanneer het boek uit is. Overigens begon ik nog niet meteen met lezen 😉

Woensdag 31 oktober

Leuke week en niet zo lekker - diary 31

Vandaag kwam al meteen mijn nieuwe spaarpot binnen en deze was gelukkig wel heel, dus ik zette hem meteen op zijn plek neer! In het rijtje bij de andere spaarpotten! Deze spaarpot wordt voor verjaardagen. Want daar legde ik nog steeds geen geld voor apart en dat is gewoon niet zo handig.

Leuke week en niet zo lekker - diary 31

Dit is de voorkant van de spaarpot. Eigenlijk zeggen ze dat het een spaarpot is voor kinderen. Ik vond dit gezichtje iets te enthousiast/ hyper, dus die kijkt nu lekker naar de muur. Het spaargat heb ik naar voren gedraaid zoals jullie kunnen zien op de vorige foto en dan vind ik hem helemaal leuk. Want I loooove rainbows!

Leuke week en niet zo lekker - diary 31

En daar was de koopavond dan! Uiteindelijk brachten we dit doosje met balletjes en kleine piek weer terug, want deze bleken breekbaar te zijn en dat wil ik niet. Ik wil alleen onbreekbare ballen. Ik wilde al heel lang ook graag een iets kleinere kerstboom erbij die je leuk op een tafeltje kunt zetten. Deze hoef ik dan niet elk jaar weer opnieuw te versieren maar kan ik gewoon zo in zijn geheel opbergen! Ideaal als ik een keer geen zin heb om de grote kerstboom op te zetten.
Natuurlijk nam ik ook weer nieuwe geurkaarsen mee, want die brand ik bij het leven deze tijd van het jaar!

Leuke week en niet zo lekker - diary 31

Dit leuke kerstboompje is het geworden! Op de grond zie je ook dat ik nog kleine kerstballen scoorde en een piek die allemaal onbreekbaar zijn! Ideaal! Want ik laat nog wel eens iets op de grond vallen en ik heb geen zin om rotzooi op te ruimen als dat niet nodig is!

Donderdag 1 november

Leuke week en niet zo lekker - diary 31

Deze foto maakte ik pas donderdag overdag. Maar dit kocht ik dus ook nog tijdens de kerstkoopavond. Ik ben helemaal blij met al mijn aankopen! En vandaag zette ik ook direct mijn kerstdorp op. En ik controleerde natuurlijk ook of alles goed werkte wat ik gekocht had. Ik was letterlijk de hele dag bezig met al mijn kerstspullen naar boven halen en mijn kerstdorp opzetten. Dus de dag vloog voorbij! Het eindresultaat zien jullie tegen de tijd dat het kerst is. Of wellicht laat ik het toch nog eerder zien.

Vrijdag 2 november

Leuke week en niet zo lekker - diary 31

Vandaag haalden mijn moeder en ik eventjes samen wat plakschroeven/ spijkers. Ik heb namelijk een hele mooie poster besteld van een foto die ik maakte op vakantie. Dus die wil ik natuurlijk binnenkort gelijk ophangen wanneer ik deze in huis heb. En ze zijn ook weer te hergebruiken. Dus dat scheelt!

Leuke week en niet zo lekker - diary 31

Ook begon ik alvast aan mijn planner in het Spaans maken. Op Gran Canaria had ik namelijk blanco etiketten gekocht, want stickers van de dagen en maanden kon ik in het zuiden van het eiland niet vinden. Dus dan maar zo! Ook zette ik wat motiverende quotes op de voorkant. En ik plakte alle dagen af zodat ik die er in het Spaans op kon zetten. Net als de maanden en het woord ‘week’.

Zaterdag 3 november

Leuke week en niet zo lekker - diary 31

En dit was er zaterdag aan de hand. Ik vond het al zo donker in de woonkamer toen ik wakker werd, maar mijn experia box deed helemaal niks. Ik proberen om de stekker eruit te trekken en weer opnieuw erin te doen, daarna geprobeerd om de box te resetten. Maar niks hoor… Helemaal dood!
Natuurlijk nam ik contact op met de kpn, maar helaas, in mijn woonplaats zit geen xl winkel, dus ik kon pas maandag een nieuwe afhalen bij een Bruna afhaalpunt. Dikke shit!! Een heel weekend zonder tv en zonder internet! Behalve op mijn mobiel, maar ja dat is ook niet onbeperkt. Dus toen moest ik gaan bedenken wat ik ging doen. Dus ik maakte mijn planner verder af en ik keek dvd’s. Want ik had dan wel geen tv, maar wel gewoon stroom, dus ik kon gewoon lekker dvd’s kijken!

Zondag 4 november

Leuke week en niet zo lekker - diary 31

Ook vandaag moest ik weer bedenken wat ik zonder internet en tv ging doen, maar dat ging nu al een stuk makkelijker! Zo begon ik met stofzuigen.

Leuke week en niet zo lekker - diary 31

Vervolgens at ik mijn laatste Gran Canaria toetje op. Ahhhh!!! Nu moet ik terug om nieuwe te halen! Als dat zou kunnen… Ik zou met liefde weer terug gaan!

Leuke week en niet zo lekker - diary 31

Daarna besloot ik om eindelijk eens mijn Harry Potter dvd’s te gaan kijken. Ik dacht een tijdje dat ze haperden, maar nu blijkt uiteindelijk dat er niks mis is met de dvd’s maar dat mijn oude dvd speler dat veroorzaakte. Ik heb de speler namelijk nu omgeruild met degene die nog in mijn slaapkamer stond en nu werkt alles perfect! Dus die oude gaat weg. Ik keek eerst 2 Harry Potter dvd’s. Daarna even pauze!

Leuke week en niet zo lekker - diary 31

Ook zette ik alvast wat verjaardagen in mijn planner. En mijn planner ziet er nu dus zo uit. De dagen in het Spaans, de maanden ook en het woord ‘week’ ook met het weeknummer ervoor.

Leuke week en niet zo lekker - diary 31

Tot slot begon ik mijn bieb-boek te lezen en daarna keek ik als afsluiter van de dag nog een derde Harry Potter dvd. Daarna ging ik lekker vroeg naar bed, want ik ben niet echt lekker de laatste tijd. Ik denk dat de stress eruit komt en het niet hier willen zijn. Ik moet nog even mijn draai vinden nu ik weer terug ben en even een paar maanden niet hoef te werken. Maar daar vind ik mijn weg vanzelf wel weer in.

Wat zouden jullie doen als je even 6 maanden niet hoeft te werken? Behalve relaxen en niks doen 😛 En gingen jullie ook naar een Intratuin filiaal toe voor de koopavond?

 

One thought on “Leuke week en niet zo lekker – diary 31”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *