Lezen en omgeboekt – diary 119

Lezen en omgeboekt – diary 119

14 juli 2020 0 Door Marìs

Lezen en omgeboekt – diary 119. Ook deze week was ik nog druk om mijn boeken die terug moeten uit te lezen. Maar ik boekte ook de vakantie naar mijn vriendinnen om.

Lezen en omgeboekt - diary 119

Lezen en omgeboekt – diary 119

Lezen en omgeboekt – diary 119. Ik las dus de laatste paar boeken uit, op het nippertje! En boekte de vakantie naar mijn vriendinnen om.

Leestip: Makkelijk geld verdienen!

Maandag 6 juli

Lezen en omgeboekt - diary 119

Weer een boek uit! Deze was wel spannend, al vond ik het einde wel wat teleurstellend.

Dinsdag 7 juli

Lezen en omgeboekt - diary 119

Vandaag bestond mijn dag na werk uit lezen en video’s kijken.

Lezen en omgeboekt - diary 119

Ook boekte ik de vakantie naar mijn vriendinnen om. Ik had al eerder een formulier ingevuld dat ik wilde omboeken, en wachtte op bericht terug. Sinds vandaag was het ineens mogelijk om zelf via ‘mijn Sunweb’ om te boeken, dus die kans grepen we meteen aan. Nu gaan we volgend jaar precies dezelfde data als nu en is het 56 euro per persoon goedkoper. Thanks! Lekker! De aanbetaling die al gedaan was werd tijdens het omboeken verwerkt als Corona-voucher.

Inmiddels heb ik ook gehoord dat mijn hotel sowieso pas begin oktober open zou zijn gegaan. Dus Sunweb had onze vakantie dan als nog geannuleerd. Nu wisten we al eerder waar we aan toe waren. Op moment van omboeken wisten we dit nog niet en het personeel wist toen ook nog geen openingsdatum.

Donderdag 9 juli

Lezen en omgeboekt - diary 119

De weekboodschappen zijn gedaan en dus is de koelkast weer gevuld. Er staan wel 2 pakken yoghurt van mijn moeder tussen, want die was hier en moest haar boodschappen ook even koel houden.

Zaterdag 11 juli

Lezen en omgeboekt - diary 119

En begonnen in het laatste boek wat komende week terug moet naar de bieb. Daarna heb ik heel even wat lucht! De rest hoeft dan niet meer zo snel.

Zondag 12 juli

Vandaag genoot ik even van de video van Bonnie en Nick, waarin ze vertelden dat ze een huis gekocht hebben en je meenemen in hun zoektocht. De video duurde bijna 40 minuten, dus ik pakte er een ijsje bij en een bakje chips. Geniet momentje!

Leestip: Omgeboekt!

Wat is jouw favoriete bezigheid in het weekend?