Lezen en updaten – diary 117

Lezen en updaten – diary 117

30 juni 2020 1 Door Marìs

Lezen en updaten – diary 117. Deze week was ik voornamelijk veel bezig met lezen. Er zijn diverse boeken die gereserveerd zijn en dus binnenkort terug moeten. Dus ik moest heel veel lezen. Ook komende week is dat nog zo. Daarnaast moest ik ook de software van mijn laptop updaten.

Lezen en updaten - diary 117

Lezen en updaten – diary 117

Lezen en updaten – diary 117. In totaal moet ik nog 6 boeken uit lezen binnen 2 weken, dus dat wordt even flink doorlezen! Verder werkte sommige site’s niet echt lekker nadat ze geüpdated waren. Toen bleek dat de software van mijn laptop verouderd was en daardoor ook mijn internetbrowser. Dus moest ik de boel updaten.

Leestip: Ontspanning inplannen!

Maandag 22 juni

Lezen en updaten - diary 117

Dit stond in een boek wat ik aan het lezen was. Ik vond dit dus een hele mooie positieve uitspraak, het tweede gedeelte dan 😉

Woensdag 24 juni

Ik moest brood hebben bij de supermarkt om mee te nemen naar mijn werk. Omdat mijn moeder mee at in de avond, haalde ik wat lekkere mini snacks. Ze bevielen goed! Behalve het koffiebroodje, gatver! Ik vind koffie zo goor! Maar ik dacht dus dat het een chocoladebroodje was. Dus gaf ik deze aan mijn moeder. En ik kreeg ik een half kaasbroodje en half saucijzenbroodje ervoor terug. Eerlijk zullen we alles delen 😉

Vrijdag 26 juni

Lezen en updaten - diary 117

Vandaag begon ik in dit boek. En inmiddels heb ik die zondagavond uit kunnen lezen! Zo kon ik maandag weer meteen in een nieuw boek beginnen. Maar dat komt pas in mijn volgende diary aan bod!

Zaterdag 27 juni

Lezen en updaten - diary 117

Ik had een klein beetje prei en een zakje aardappeltjes in schil. Daarnaast nog een Iglo Kombino spinazie en wat appelmoes, een erg lekkere combi vind ik dit!

Zondag 28 juni

Lezen en updaten - diary 117

Tijd voor een software update! Het bleek dus zo te zijn dat er alweer meerdere nieuwe versies waren waar ik geen melding meer van gekregen had op mijn laptop. Dus downloadde ik zelf Catalina (zo heet die nieuwe versie dus). Daarbij werd ook meteen mijn internetbrowser vernieuwd! En daar was het om te doen. Ineens deden de site’s die het na vernieuwing niet meer deden het weer gewoon, ideaal! Dus ik was helemaal blij. Ik had er gewoon nooit meer bij stilgestaan om dan zelf op zoek te gaan naar updates. Nu kan ik voorlopig weer vooruit. Wel zo fijn!

Hier was ik wel even dik een uur zoet mee.

Leestip: Hoe kun je gemotiveerd blijven om te sparen?

Wanneer heb jij jouw software voor het laatst geüpdated?