Lezen eten rust – diary 125

Lezen eten rust – diary 125

25 augustus 2020 6 Door Marìs

Lezen eten rust – diary 125. Dit was een week die voor mij bestond uit voornamelijk lezen en rust en tussendoor wat lekkers eten (nee niet elke dag!).

Lezen eten rust - diary 125

Lezen eten rust – diary 125

Lezen eten rust – diary 125. Deze maand ben ik elke zaterdag vrij en dat bevalt mij prima! Tussendoor kregen wij nog wat lekkers op het werk en ik las weer lekker veel!

Leestip: Financieel puzzelen en vooruit denken!

Woensdag 19 augustus

Lezen eten rust - diary 125

Ik was er inmiddels aan toe qua inleverdata om in dit boek te beginnen. Ik laat me er nog niet over uit wat ik er precies van vond, want dat is binnenkort terug te lezen in een review op mijn tweede blog.

Vrijdag 21 augustus

Vandaag was het payday! Dus betaalde ik mijn moeder het een na laatste restant terug van het geld wat ik geleend had om mijn auto te kunnen kopen! Yes! Op naar het laatste deel volgende maand!!

Lezen eten rust - diary 125

Daarna was het tijd om te gaan werken. En deze koeken waren bijna aan het eind van de houdbaarheidsdatum, dus werden ze uitgedeeld! Lekker even snacken tussendoor is altijd fijn.

Zaterdag 22 augustus

Vrijdagavond ging ik slapen met een snothoofd (dus neusspray en aspirine erin), want het was echt zo’n dag dat ik veel last had van mijn allergiën. Ik voelde me echt een beetje ziek en was dus ook blij dat ik vandaag niet hoefde te werken.

Met een slaperig hoofd zette ik mijn wekker vanmorgen uit (want die vergat ik uit te zetten vrijdagavond) en daarna sliep ik door tot half 8! Wow! Normaal ben ik veel eerder wakker, nu had ik het duidelijk nodig. Qua allergie ging het gelukkig prima. De nacht had me goed gedaan en ik voelde me niet meer ziek.

Ik heb de administratie weer bijgewerkt en ik hou nu deze laatste dagen van deze maand heel goed mijn blog verdiensten in de gaten. Want ik heb het nodig om de minimale uitbetaling grens de bereiken, omdat mijn salaris van september zeer waarschijnlijk de laagste van het hele jaar zal zijn. En ik moet in september natuurlijk wel het laatste restant van het geleende geld van mijn moeder voor mijn auto terugbetalen. Ik loop nu nog iets achter op schema, maar hopelijk krijg ik komende week nog een laatste goede boost!

Toch als ik merk hoe moe ik weer ben en hoe lekker die zaterdagen vrij mij bevallen brengt mij dat ook weer aan het twijfelen of ik niet gewoon standaard 4 dagen moet gaan werken. En dan ervoor zorgen dat mijn blog verdiensten dat verlies opvangen, zodat er geen verlies is. Maar ik kan nog niet helemaal goed inschatten of mijn blog al zo ver is of nog niet. Dus ik kijk het nog even aan. Dat hangt er helemaal vanaf of ik vanaf nu maandelijks een uitbetaling kan halen.

Zondag 23 augustus

Begon ik de dag met lekker rustig lezen! Ik heb hijna de hele dag zitten lezen en in de avond was het boek dan ook bijna uit. Maar ik redde het net niet helemaal.

Lezen eten rust - diary 125

Tussendoor tijdens het eten keek ik nog even lekker een video voor de afwisseling. Want de hele dag non-stop lezen kan ik niet.

Leestip: Geld verdienen via internet!

Kan jij de hele dag non-stop alleen maar lezen en alleen stoppen om te eten, drinken en naar de wc te gaan?