Lezen met paaseitjes – diary 105

Lezen met paaseitjes – diary 105

14 april 2020 2 Door Marìs

Lezen met paaseitjes – diary 105. Deze week las ik veel en ik kreeg paaseitjes!

Lezen met paaseitjes - diary 105

Lezen met paaseitjes – diary 105

Lezen met paaseitjes – diary 105. Deze week las ik een paar boeken uit. En ik kreeg paaseitjes, de smaak mocht ik zelf uitkiezen.

Leestip: In crisistijd geld anders uitgeven?

Maandag 6 april

Lezen met paaseitjes - diary 105

Vandaag was ik druk met artikelen schrijven en inplannen. Dat ging best lekker want al tussen de middag was ik daar klaar mee en dus kon ik de rest van de dag lekker lezen.

Woensdag 8 april

Lezen met paaseitjes - diary 105

Ik maakte weer een legpuzzel af! Dit was weer een Malta puzzel die mijn moeder ooit kocht op een vakantie van haar. Doordat ik nu diverse keren puzzels gemaakt heb van zowel 1000 stukjes als 500 stukjes, weet ik mijn voorkeur! Ik merk dat ik een puzzel van 500 stukjes toch leuker vind om te maken. Ook omdat ik die zittend kan maken en dan dus geen last krijg van mijn rug, omdat ik niet voorover gebogen hoef te staan.

Neemt niet weg dat er wel nog wat leuke puzzels hier in huis zijn van 1000 stukjes die ik ga maken.

Donderdag 9 april

Lezen met paaseitjes - diary 105

Stiekem even kijken wat het kost, hierboven stond de puzzel voor mijn vriendinnen, deze 4 die nu in beeld staan, zijn voor mezelf. Op 1 puzzel staan mensen, dus vandaar het zwarte vlak. En omdat er nu korting is heb ik ze ook maar gelijk alvast besteld! Dit stelde ik echt al zó lang uit!

Vrijdag 10 april

Ons paascadeau van het werk! Ik was het alweer vergeten, maar elk jaar met pasen krijgen we iets. Dit jaar een bedankkaartje én ik mocht zelf een smaak paaseitjes uitkiezen, lekker!! Ik had dit jaar geen eitjes gekocht en nu dus toch nog in huis! Ik koos voor melk praliné en heb goed gekozen, want ze zijn super lekker!

Zaterdag 11 april

Lezen met paaseitjes - diary 105

Wat een leuke mix van kleuren! Ik maakte een iglo kombino spinazie klaar, maakte wat vla op en ik maakte een banaan klaar. Het afhappen staat me tegen, dus maakte ik er plakjes van. Daarnaast nog een vers geperste jus erbij, heerlijk! Echt een traktatie was dit!

Lezen met paaseitjes - diary 105

Later deze middag ging ik lekker zitten lezen en even later was mijn spannende boek uit! Op naar het volgende boek!

Zondag 12 april

Lezen met paaseitjes - diary 105

En dit werd mijn volgende boek, niet zo een dik boek, dus dan kan ik snel aan een volgende beginnen, want anders ga ik achterlopen met reviews schrijven en dat kan natuurlijk niet!

Leestip: Mijn financiële beslissingen!

Hoeveel boeken heb jij uitgelezen afgelopen week?