Lezen, muziek en gezelligheid – diary 35

Lezen, muziek en gezelligheid – diary 35. In mijn photodiary van deze week ben ik veel aan het lezen. Maar ook komt er genoeg muziek en gezelligheid voorbij! Kijk gezellig mee.

Lezen, muziek en gezelligheid - diary 35

Lezen, muziek en gezelligheid – diary 35

Lezen, muziek en gezelligheid – diary 35. Deze afgelopen week vond ik het gewoon ineens zo gezellig in huis met alle kerstversiering en lichtjes van mijn kaarsen en kerstdorp! Hebben jullie dat ook?
Ik was lekker veel aan het lezen, maar draaide ook veel muziek/ radio. Dit speel ik altijd af via mijn tv, want dan kan ik namelijk lekker de hele dag zonder reclame/ nieuws naar SRAY España luisteren! Voor wie interesse heeft (en KPN of Ziggo, verder weet ik niet wie het nog meer hebben), kanaal: 937!

Leestip: Mijn photodiary van vorige week, december komt dichterbij!

Maandag 26 november

Lezen, muziek en gezelligheid - diary 35

Ik was begonnen in het boek ‘de rijkste man van Babylon’ en deze las wel lekker snel. Binnenkort een review online op mijn blog!

Dinsdag 27 november

Lezen, muziek en gezelligheid - diary 35

Echt, ik hou van deze muziekzender!! Ik vind het heerlijk om de hele dag Spaanse muziek om me heen te horen. En vooral nu ik thuis ben wil ik niet dat het de hele dag stil is. Dus ik zet eigenlijk bijna elke dag nu wel deze radiozender aan! Zo hoor ik bijna de hele dag Spaans om me heen zonder dat er veel voor hoef te doen. Wie weet gaat het leren dan ook weer makkelijker 😉

Donderdag 29 november

Lezen, muziek en gezelligheid - diary 35

Hier zat ik lekker te kijken naar het programma ‘Makelaars met een missie’. Wie heeft dit nog meer gevolgd? Ik vond dit echt zó een leuk programma! Helaas was dit alweer de finale week en is het programma nu dus afgelopen. Maar ik hoop echt dat ze hier een vervolg op gaan maken. Het is altijd zo leuk om mensen hun zoektocht naar een huis te volgen. En ik vond dit programma ook wel echt vernieuwend. Omdat de makelaars onderling de strijd met elkaar aan gingen wie van de 3 het beste/ meest geschikte huis kon vinden voor de zoeker.

Vrijdag 30 november

Lezen, muziek en gezelligheid - diary 35

Kijk nou hoe gezellig!! Al die lichtjes, ok dat keukenlicht moet uit. Maar die kaarsen ook en de bloemen die ik van mijn moeder kreeg. Super gezellig plaatje, dit geheel! Ik word er vrolijk van!

Lezen, muziek en gezelligheid - diary 35

De rijkste man van Babylon was uit! Dus begon ik in ‘sta financieel sterk’, ook hier komt natuurlijk weer een review over op mijn blog wanneer ik het boek uit heb. Maar dit boek wissel ik af met het boek op mijn e-reader. Dus dat duurt nog even.

Zaterdag 1 december

Lezen, muziek en gezelligheid - diary 35

Toen ik van de week tegen mijn moeder zei dat mijn vriezers zo goed als vol zitten, dus dat ik niet meer heel veel voorraad kwijt kan kwam ze met dit idee. Ze zei; doe je vlees dan allemaal in hersluitbare zakjes, dat neemt een stuk minder ruimte in. En omdat moeders (bijna) altijd gelijk hebben ging ik daarmee aan de slag. Ik schreef overal op wat het was en met de datum erop die op de verpakking stond. En ik heb idd weer wat ruimte over om nog wat dingen in te vriezen, top!!

Zondag 2 december

Lezen, muziek en gezelligheid - diary 35

Het was een druilerige dag, maar toch wilde ik foto’s maken. Ik had vandaag weer grotendeels een laptoploze dag. Dus die moest goed benut worden. Ik merk dat ik door de weeks nu vaak ook geen zin heb om foto’s te maken, omdat het weer gewoon zo somber is en de foto’s dan niet echt heel mooi worden.

Nu zette ik de lamp in de kamer op zijn felst en omdat dat licht een beetje geel is, leek dat nog een heel klein beetje op iets zonnigs. Dus zo ging ik aan de slag om mijn lijstje met blogideeën af te werken. Ik maakte alle foto’s bij de ideeën die ik al op mijn lijstje had staan, zodat ze er qua licht hetzelfde uit zien. En al zijn ze niet geweldig, ik ben tevreden! Want het zag er al een heel stuk beter uit dan met dat dode winterlicht.

Lezen, muziek en gezelligheid - diary 35

En aan het begin van de avond zette ik weer een Harry Potter dvd aan, inmiddels de laatste! Dus vanaf volgende week moet ik toch iets anders gaan verzinnen. Maar ik geniet altijd wel echt van deze films.

Lezen, muziek en gezelligheid - diary 35

En toch nog deze week het boek van Marieke uit gekregen! Hij las een stuk sneller dan ik verwacht had en zoals ik in het begin al schreef, ik heb deze week gewoon ook vrij veel zitten lezen.

Lezen jullie ook veel tijdens deze donkere regenachtige dagen? Of wat doen jullie als het zulk lelijk weer is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *