Loodgieter gezocht

Loodgieter gezocht

17 april 2021 6 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn artikel loodgieter gezocht. Ik dacht er een gevonden te hebben, maar nee, weer niet.

Loodgieter gezocht

Loodgieter gezocht

Vandaag deel ik met jullie mijn oproep loodgieter gezocht. Het is namelijk echt verdomd moeilijk om er eentje te vinden. Allemaal zijn ze razend druk en blijkbaar doen ze liever alleen hele nieuwe badkamers als alleen renoveren omdat iemand lekkage heeft..

Leestip: De hele vloer moet eruit!

De loodgieter die hier vorig jaar zomer een lekdetectie deed hebben we zo’n tig keer achter zijn reet aan gebeld, maar elke keer had hij weer een smoes waarom we nog geen offerte gekregen hadden. Deze ging af door zijdeur. Recent was er een loodgieter bezig bij een buurman verderop in de straat, die kende ons verhaal en deze buurman stuurde zijn loodgieter naar ons toe. Die kwam kijken, maar had zelf geen tijd. Zit vol tot en met het eind van het jaar. Maar hij had een broer die ook loodgieter is. Die zou hij langs sturen.

Zo gezegd zo gedaan en inderdaad kwam zijn broer langs om te kijken. Die vond het sneu dat de badkamervloer er nu al uit moet, na net een jaar geleden een hele nieuwe badkamer aangelegd te laten hebben. Zei dat hij wilde helpen, maar wel erg vol zat. Dus moest even kijken. Wij stuurden het lekdetectie rapport per mail en hij zou met een week later de offerte sturen en ons bellen.

Inmiddels zijn we zo’n 2 weken verder en hebben we nog niks gehoord. Maar inmiddels vroegen we ook loodgieter nummer 3 om even langs te komen. Want mijn buren die letterlijk naast mij wonen zijn nu bezig met hun badkamer. Daar komt een hele nieuwe in, want onze lekkage kwam bij hun weg. Daar was de boel zo sterk verouderd. Inmiddels is de badkamer daar zo goed als af en hadden we deze week die loodgieter aangesproken.

Op straat even met deze meneer staan praten en vertelt over de situatie. Daarop beloofde deze meneer om de dag daarna even te komen kijken. Hij had in juli nog wel tijd, dat moest wel lukken zei hij. Maar de volgende dag geen loodgieter gezien..

De dag daarna spraken we hem opnieuw aan, want hij zou komen. We vroegen of hij soms geweest was toen er niemand thuis was, maar nee. Meneer zei dat hij ons moest teleurstellen, want hij had er nog eens over nagedacht en hij had dan als de vloer gestort was een halve dag niks te doen. Dat zou wel erg duur worden voor ons. Waarop mijn moeder (die er weer was) zei; dan heb ik een oplossing, want de wc beneden moet ook gebeuren! Dan kun je ondertussen daar aan de slag. Hij zei; oja dat is een goed idee! Wederom beloofde loodgieter nummer 3 om de volgende dag langs te komen. Dat was inmiddels afgelopen donderdag. En jullie raden het vast al… Inmiddels is het vrijdagavond en heb ik geen loodgieter gezien.

Leestip: Dit kost een (nieuwe) tuin aanleggen!

Waar hebben jullie ooit een betrouwbare loodgieter gevonden? Komt ajb niet aan met zoiets als werkspot, want daar hebben wij geen goede ervaringen mee/ geen vertrouwen in.