Maffe week – diary 102

Maffe week – diary 102

17 maart 2020 12 Door Marìs

Maffe week – diary 102. Ik vond dit maar een maffe week! Het begon nog vrij normaal maar werd steeds gekker.

Maffe week - diary 102

Maffe week – diary 102

Maffe week – diary 102. Zoals ik al schreef was dit een hele maffe week. Mede door gebeurtenissen rondom het corona virus. Ik hoop dat het snel weer over is. Want dit treft zoveel mensen, letterlijk en figuurlijk!

Leestip: Zo goedkoop mogelijk of kwaliteit?

Maandag 9 maart

Maffe week - diary 102

Yes! Mijn puzzel is af! Mooi plaatje, en nu op naar de laatste puzzel die nog klaar ligt om gemaakt te worden.

Donderdag 12 maart

Maffe week - diary 102

Vandaag haalde ik dit boek op bij de bieb! Hij is nieuw gekocht en ik ben de eerste die hem leest. Want ik had de aanvraag gedaan bij de bieb voor het kopen van het boek. Dan krijg je de optie om hem te reserveren zodat je hem als eerste kunt lezen. Leuk!

Inmiddels heb ik een heel stapeltje boeken bij elkaar liggen. 2 gewone boeken en 2 financiële boeken. Maar Pamela moet als eerste terug, want die kan ik als enige niet verlengen. Die is alweer door iemand gereserveerd. Daarom ben ik meteen begonnen met lezen!

Vrijdag 13 maart

Maffe week - diary 102

Als je goed kijkt zie je een rode plek op mijn pols zitten. Daar viel op mijn werk een (lege) bak op, de hoek kwam op mijn pols terecht, omdat ik die niet snel genoeg weg kon trekken. Dat kwam erg hard aan! Een collega wilde de bak op de kar zetten, maar deed dat met zo een snelheid dat hij teruggekaatst werd door de andere bakken die al op de kar stonden. En toen viel hij dus bovenop mijn pols, au!

Die voelde zich meteen schuldig en zei tig keer sorry. Maar het ging gewoon per ongeluk, dus boos was ik niet. Pijn doet het wel nog steeds. Zal wel licht gekneusd zijn gok ik. Ik kan het nog gewoon normaal bewegen, maar heb een zeurend gevoel bij bepaalde bewegingen of als ik eraan kom.

Maffe week - diary 102

Ook hadden we allemaal nieuwe rubbermatjes. Anti slip. Omdat er nu weer een stuk meer post is zijn ze een stukje langer dan de oude. Wel fijn, dan schuift hij niet meer steeds weg!

Maffe week - diary 102

Ook verstuurde ik post naar Gran Canaria! Mijn Spaans zal vast niet helemaal perfect zijn, maar beter dan dat van de gemiddelde Nederlander én het wordt begrepen. Dat is het belangrijkste!

Ik schreef dat ik vroeg was met versturen, maar dat ik dat deed vanwege het corona virus. Omdat er steeds meer dingen gesloten worden in verschillende landen. Dus dat ik niet weet of mijn post in april anders wel aan zou komen. Beter te vroeg dan te laat! Dat is waarom ik het nu verstuurd heb. Verder schreef ik dat ik hoop dat ze allemaal gezond blijven en dat ik ze veel kussen en knuffels geef. En tot slot: de kaart openen op je verjaardag!

Zaterdag 14 maart

Maffe week - diary 102

Ik maakte mijn brood op door lekkere wentelteefjes te maken!

En kreeg weer een vriendschapsverzoek van familie van mijn Canarische vriendinnen. Te grappig! Nog even en ik heb de hele familie op Facebook 😉

Vrijdagmiddag was er al idioot veel gehamsterd door mensen en zaterdag waren de winkels er nog niet beter op. Echt idioot. En oneerlijk ook want de mensen met veel geld kapen alles weg voor de mensen met minder geld. waardoor mensen als ik niet eens meer normale weekboodschappen konden halen. Ik kan daar zo pissig om worden, om dat egoïsme.

Ik had al een deel van mijn weekboodschappen gehaald op vrijdag, maar ging zaterdag terug omdat ik hoopte de rest te kunnen halen. Zo had ik bv pasta nodig, nou forget it! Vandaag de dag is het nog steeds niet te krijgen (maandag 17 maart). Echt belachelijk. Ik heb nog wel íets, maar moet deze week wel echt bij kopen. Dan moet het er dus wel zíjn.

Leestip: Basisinkomen voor iedereen!

Hoe was jullie week? Werken jullie al thuis of moeten jullie ook gewoon nog steeds naar je werk toe?