Meer gezelligheid – diary 229

Meer gezelligheid – diary 229

10 september 2022 2 Door Marìs

Meer gezelligheid – diary 229 is de photodiary die jullie vandaag kunnen bekijken. Ik maakte mijn huis nóg gezelliger, want nu alles beneden al zo gezellig was, miste de gang nog wat sfeer. Dus daar bedacht ik een oplossing voor.

Meer gezelligheid - diary 229

Meer gezelligheid – diary 229

Vandaag deel ik met jullie de photodiary; meer gezelligheid – diary 229. Zoals ik hierboven al schreef vond ik de gang beneden nog ongezellig. En ik wilde graag dat er meteen een gezellige sfeer hangt als je mijn huis binnen komt. Dus daar heb ik voor gezorgd!

Leestip: We zijn doorgeslagen!

Dinsdag 30 augustus

Meer gezelligheid - diary 229

Ik keek naar de musical awards; the kick off. Altijd heerlijk om de opening van het nieuwe theater seizoen te zien. Daar geniet ik altijd van.

Donderdag 1 september

Meer gezelligheid - diary 229

Omdat ik de gang zo ongezellig vond, wilde ik daar verandering in aanbrengen, zodat het meteen als je mijn huis binnenkomt gezellig is. Dus bestelde ik weer 2 muurstickers. En van de muursticker bij de jassen haalde ik 1 zijtakje weg en 1 hartje.

Meer gezelligheid - diary 229

En die plakte ik bij mijn Spaanse muurtekst, want die vond ik na een paar dagen er tegenaan kijken toch nog wat ongezellig. Of hij nog niet af was. En nu is hij af en gezellig!

De rest van het weekend verheugde ik mij vooral heel erg op de week die eraan zat te komen, omdat alle leuke dingen weer starten. Zowel op tv als mijn zanggroep.

Ik deed het een en ander in huis en verder stopte ik veel tijd in het uit lezen van mijn boek. Zodat ik weer in een volgend boek kon beginnen. Ik loop ver achter met mijn doel om dit jaar 100 boeken te lezen, dus ik wil kijken of het nog in te halen valt!

Leestip: Denk in mogelijkheden! Alles is mogelijk!

Heb jij weleens muurstickers besteld?