Meer rust – diary 111

Meer rust – diary 111

19 mei 2020 2 Door Marìs

Meer rust – diary 111. Deze week had ik al iets meer rust. Omdat ik weet dat ik binnenkort mijn eigen auto heb! En omdat ik meer tijd maak om te ontspannen.

Meer rust - diary 111

Meer rust – diary 111

Meer rust – diary 111. Deze week tekende ik voor mijn eerste eigen auto. Dat gaat mij een heel stuk meer rust geven. En zeker in deze gekke tijden! Ook levert het mij meer tijd op. 40 minuten op elke doordeweekse werkdag dat ik eerder thuis ben. Die 40 minuten gebruik ik om meer ontspanning in te plannen.

Leestip: Auto gekocht!

Maandag 11 mei

Meer rust - diary 111

Ik las eindelijk dit boek uit waar ik veel langer over gedaan heb dan ik wilde! Review komt binnenkort (morgen) online op ikleesgraag.nl

Dinsdag 12 mei

Vandaag tekende ik bij de autodealer voor mijn nieuwe (2e hands) auto! Mijn eerste eigen auto. Over nog geen 2 weken staat ie klaar voor me.

Donderdag 14 mei

Deze week puzzelde ik dus een van mijn nieuwe fotopuzzels in elkaar! Ik had deze week trouwens een huurauto voor 3 dagen, zodat ik niet met het ov hoefde. Het leuke was dat ik er bij het inleveren achter kwam dat ik nog ruim 18 euro korting kreeg vanwege een actie, thanks! De huur hoefde ik niet zelf te betalen, dat deed mijn moeder. Ipv een bijdrage aan mijn eerste auto.

Daarnaast krijg ik ook mijn eerste volle tank van haar cadeau. En ondertussen ga ik geld sparen in een potje om van te tanken. Als ik over heb van boodschappen doen. Of wisselgeld terug krijg van iets anders. Dus tanken zal niet in mijn maandelijkse kostenlijst komen te staan. Wellicht heel af en toe om het potje een boost te geven wanneer dat nodig is.

Vrijdag 15 mei

Meer rust - diary 111

Ik begon weer in een nieuw bieb-boek dat ik hier nog had liggen. Weer eentje van Susan Wiggs. Lange hoofdstukken is wat ik er tot nu toe over kan zeggen. Maar ik ben pas net begonnen.

Zaterdag 16 mei

Meer rust - diary 111

En ik ben weer begonnen aan een nieuwe fotopuzzel! Komende week ben ik 5 dagen vrij als ik mijn weekend mee tel! Want ik heb dinsdag en woensdag vrij genomen en donderdag zijn we gesloten! Heerlijk! Ik hoop nu een stuk op te schieten in dat stapeltje boeken waarin ik de vorige keer niet kon opschieten!

Mijn moeders werk is vrijdag dicht, dus vrijdag (en zaterdag) rij ik weer in haar auto en daarna haal ik mijn eigen auto op!

Zondag 17 mei

Meer rust - diary 111

Vandaag na mijn wekelijkse kook-momentje voor een paar dagen, maakte ik muffins! Dat pak stond er al een tijdje en ik was nu zo vroeg wakker en klaar met koken dat zelfs de muffins al om kwart over 10 klaar waren. Dit maakte ik van zo’n kant en klaar pak van ‘home made’ waar alleen nog water bij hoeft. Die smaak is echt top!

Leestip: Zo wil ik alles weer gaan aanvullen!

Bak jij vaak iets? Ik meestal niet, ik hou niet van koken en bakken, maar wel van opeten!