Meer wandelen – diary 130

Meer wandelen – diary 130

22 september 2020 8 Door Marìs

Meer wandelen – diary 130. Omdat het zo’n heerlijke week was qua weer zette ik mezelf ertoe aan om te gaan wandelen.

Meer wandelen - diary 130

Meer wandelen – diary 130

Meer wandelen – diary 130. Graag wil ik meer gaan wandelen en afgelopen week was het zulk mooi weer, dus een mooi moment om daarmee te beginnen!

Leestip: Rijke pa, arme pa!

Maandag 14 september

Meer wandelen - diary 130

Ik ging al vroeg op pad om kookroom te halen en maakte meteen een wandeling!

Dinsdag 15 september

Meer wandelen - diary 130

Ook vandaag maakte ik weer een wandeling en vlakbij waar ik woon is er een soort mini-bos waar ik doorheen liep. Je waant je echt even in het bos, heerlijk!

Ook de rest van de week bleef ik dagelijks een wandeling maken. Op 1 dag na, want toen gooide ik de autodeur tegen mijn kuit aan toen ik de deur dicht wilde gooien. Dat was nogal pijnlijk dus besloot ik even niet te gaan wandelen. Gelukkig was het ook zo weer over.

Zaterdag 19 september

Meer wandelen - diary 130

Vandaag at ik weer eens opgebakken aardappels! Zo lang niet gehad! Met het restje satésaus wat nog over was van de dag ervoor. Ik had namelijk rijst geproefd wat ik nogal saai van smaak vond, dus ff snel een klein bakje satésaus gehaald bij de supermarkt. M’n favoriete eten is het niet. Ondanks dat er ook al groente door zat, bleef het saai smaken. Dus dit was een dag later erg welkom! Veel lekkerder.

Meer wandelen - diary 130

Ook knutselde ik dit pakketbusje in elkaar, die ik van mijn werk kreeg bij het personeelsblad. Het schijnt dat je rond 11 oktober, coming out day, de busjes in de gaten moet houden.. dus ik ben benieuwd!

Zondag 20 september

Ik ging naar buiten met zonsopkomst! Even het glas weggooien in de glasbak en meteen weer een wandeling maken. Het zag er zo lekker uit buiten! Maar met 8 graden in een bodywarmer is toch niet zó lekker. Ik dacht dat het warmer zou zijn, dus ik had ijskoude armen toen ik terug kwam, haha.

Leestip: Mijn weg met investeren en beleggen!

Ga jij vaak wandelen?