Menukaart en kaarsen – diary 136

Menukaart en kaarsen – diary 136

3 november 2020 4 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn Menukaart en kaarsen – diary 136. Ik vond kaarsen in glas en maakte een soort menukaart.

Menukaart en kaarsen - diary 136

Menukaart en kaarsen – diary 136

Vandaag zien jullie mijn menukaart en kaarsen – diary 13. Het was een fijne week waarin ik veel gedaan kreeg wat ik nog moest of wilde doen.

Leestip: Vakantie uitgaven!

Maandag 26 oktober

Menukaart en kaarsen - diary 136

Vandaag was ik in dit boek aan het lezen. Erg spannend! Dit boek moest eind van de week ingeleverd worden en ik had hem op tijd uit. De rust is nu weergekeerd.

Dinsdag 27 oktober

Menukaart en kaarsen - diary 136

Dit was mijn eerste werkdag na de vakantie. Vandaag zeiden ze op het werk dat een mondkapje vanaf de volgende dag verplicht is. Wanneer je loopt. Als je zit mag hij af. Maar aangezien een mondkapje voor mij geen optie is (ik krijg het er zo benauwd van, dat mijn hart op hol slaat), kreeg ik zo’n scherm. Het is wel erg warm, maar gelukkig hoef ik weinig te lopen. Dus kan hij ook gewoon af het merendeel van de tijd. En ademen gaat hiermee gewoon prima.

Woensdag 28 oktober

Menukaart en kaarsen - diary 136

Vanmiddag gingen we naar het tuincentrum (een andere dan vorige keer). Om te kijken voor kaarsen in glas en kerstkaarten. Ik slaagde goed voor kerstkaarten in de uitverkoopbak. En ook kaarsen in vierkant glas hadden ze hier gewoon, dus dat was fijn! Want dat staat het mooiste in het geheel wat ik thuis heb staan. De rest is namelijk rond. Dus vierkant breekt het geheel dan lekker en maakt het speels.

Vrijdag 30 oktober

Vandaag zagen we onze oude keukenboer in zijn nieuwe zaak. Hij kan aan de oude kastjes komen die wij hebben. Dus gaan we de bovenkastjes aan de kant van de afzuigkap bij hem bestellen. Net als een achterwand voor die kant. Maar die moet eerst ingemeten worden door hem, omdat er ook een stopcontact zit waar de achterwand moet komen. Dus dat komt hij volgende week doen en dan komt de prijsopgave voor het achterwandje. Er zitten nu namelijk al wat vlekjes op de muur.

Zaterdag 31 oktober

Vandaag maakte ik een soort menukaart voor eten op Landal wat je via de app kunt bestellen. Dat is handig voor een volgende keer. Links alle broodjes die je via de broodjesservice kunt bestellen. Rechts eten van de brasserie. Want waarschijnlijk gaan we nog wel een keer met zijn 3en op vakantie. Maar dan in elk geval niet dit jaar. Wel gaan we dit jaar in dezelfde omgeving meerdere parken bekijken om te zien of die aan onze ‘eisen’ voldoen. Op dit moment hebben we namelijk zo’n voorgevoel dat het volgend jaar nog geen Gran Canaria kan worden. Maar we zullen zien.

Menukaart en kaarsen - diary 136

Ook feliciteerde ik mijn Canarische vriendin met de verjaardag van haar zoon. In Spanje wordt veel meer aan Halloween gedaan dan hier, dus vond ik dit wel een leuk bijpassend plaatje. Ik kreeg bijna meteen weer een heleboel hartjes teruggestuurd. Lief!! Daar word ik altijd blij van.

Ook keek ik vandaag alle video’s terug die ik nog moest kijken. En in de avond keek ik the masked singer terug van afgelopen vrijdag. En ik schreef ook alvast het merendeel van mijn artikelen.

Ook schrok ik toen er in de avond een ambulance hier vlakbij stilstond. Ik stond in de keuken alvast mijn boodschappenlijstje te schrijven (en de koelkast te checken) toen ik hem aan zag komen rijden en omdat het kozijn nog niet afgetimmerd is van binnen, hoorde ik precies zeggen; waar mogen we heen? Waarop de zoon van mijn buurman zei; naar de woonkamer, mijn vader ligt op de bank. Daar schrok ik wel even van. Een super aardige man, mijn moeders leeftijd. Ik heb geen idee wat er aan de hand was, maar uiteindelijk hebben ze hem niet meegenomen, dus gelukkig hebben ze hem blijkbaar gewoon thuis kunnen helpen.

Zondag 1 november

Vandaag schreef ik de laatste artikelen zoals deze diary. En verder hing ik een was op, at mijn zelfgemaakte groentesoep op en las weer verder in het boek ‘het miljonairsbrein ontrafeld’.

Leestip: Midweek Holten – diary 134!

Hoe was jouw afgelopen week? Was jij ook lekker bezig?