Mijn kerst – diary 144

Mijn kerst – diary 144

29 december 2020 0 Door Marìs

Deze week del ik mijn photodiary; Mijn kerst – diary 144‘ met jullie. Want het was eindelijk kerst!

Mijn kerst - diary 144

Mijn kerst – diary 144

Vandaag deel ik deze photodiary met jullie; Mijn kerst – diary 144. Deze week lette ik er extra op dat ik niet te lang doorwerkte, omdat mijn been afgelopen weekend ineens weer blauwer was geworden. Dus even extra rustig aan doen was van belang. Wel werkte ik de maandag extra, daar had ik mezelf een tijd terug voor opgegeven. Ook vierde ik natuurlijk de kerst. Kerst was weer genieten! Nu op naar volgend jaar!

Leestip: Dit ga ik met mijn kerstgeld doen!

Woensdag 23 december

Payday! De laatste van dit jaar en daardoor sta ik er nu precies zo voor, als wat ik graag wilde halen eind dit jaar. Zo blij mee dat het gelukt is! Ik heb nu al onwijs veel zin in volgend jaar en om een mooie nieuwe start te maken in januari met mijn nieuwe (spaar)doelen.

Donderdag 24

Mijn kerst - diary 144

Toen mijn moeder er was na haar werk, deden wij eerst meteen de cadeautjes met een kop thee en een kerstkoekje erbij. Ik gaf mijn moeder ook een kalender cadeau om te krassen. Dus toen alles uitgepakt was, gingen we meteen samen krassen. Ik won in eerste instantie 2 gratis kalenders, en geld. Daarop gingen wij meteen (nog voor het eten) naar de supermarkt (waar het doodstil was, buiten wachten was gewoon saai, omdat er niks te zien was), om alles in te leveren en mijn gratis loten op te halen. Op 1 won nieuw lot won ik niks, en op de andere geld. In totaal won ik 25 euro.

Mijn kerst - diary 144

Toen we terug kwamen, zetten we meteen alles klaar om te gourmetten.

Mijn kerst - diary 144

Hup de plaat aan, en eten maar! Onder het genot van Spaanse kerstmuziek.

Als toetje hadden we deze mini bavarois. Framboos, mango en citroen. Best lekker, maar niet voor herhaling vatbaar, wij vonden de smaken te intens.

Vrijdag 25 december

Mijn kerst - diary 144

In de middag ging ik langs mijn tante, daar was mijn oma ook. Ik had mijn tante al een kerstkaart gestuurd, en nu had zij er eentje voor mij mét 50 euro en een mini doosje chocola. En ze had per persoon een bordje gemaakt met wat snacks erop, was lekker! Zo konden we in elk geval coronaproof snacken.

Zaterdag 26 december

Mijn kerst - diary 144

Vandaag maakte ik gebruik van mijn weekenddag door het boek links op de foto EINDELIJK uit te lezen en het rechterboek ook meteen. Die was mooi dun. Dus daardoor kon ik meteen 2 reviews schrijven voor mijn boekenblog. Die staan beiden ingepland voor begin januari, zodat ik nog wat extra speling heb om weer nieuwe boeken uit te lezen en te reviewen.

Mijn kerst - diary 144

Tussen de middag maakte ik het restantje van het gourmetspul op. Daarbij maakte ik aardappelbolletjes klaar. In de avond had ik een broodje gehaktbal en een ham-kaas croissant, die mijn moeder de dag ervoor voor me haalde, voordat ze weg ging. Even mezelf trakteren (want ik betaalde het gewoon zelf).

Zondag 27 december

Mijn kerst - diary 144

Ik was alweer bezig in een nieuw boek, over pensioen. En daarnaast ging ik ook weer druk aan de slag met artikelen schrijven en inplannen voor komende week, want ook dat gaat weer gewoon door. En rond deze tijd van het jaar kan ik altijd extra-leuke artikelen maken, vind ik. Omdat ze maar eens in het jaar voorkomen, maakt dat ze extra speciaal.

Komende week hoef ik gelukkig maar 3 dagen te werken en heb ik ook weer 4 dagen weekend, dus dat is erg fijn! Zo kan ik wat achterstallige ‘klusjes’ doen. Zoals wat administratieve dingen.

Leestip: Makkelijk online geld verdienen doe je zo!

Hoe gebruik jij jouw extra vrije dagen? Ook voor achterstallige klusjes?