Mijn kerstcadeaus

Mijn kerstcadeaus. Vandaag vertel ik jullie over mijn kerstcadeaus die ik met kerst gekregen heb. Ook kreeg ik nog geld voor kerst, dus ook dat lezen jullie.

Mijn kerstcadeaus

Mijn kerstcadeaus. Het was natuurlijk kerst en ik vind het altijd leuk om mijn kerstcadeaus met jullie te delen. Wij spreken nooit een budget af voor cadeaus. We geven elkaar (mijn moeder en ik) gewoon een lijstje en dan zien we wel wat we daarvan krijgen. Zelf geef ik mezelf wel altijd een budget om kerstcadeaus van te kopen. Dit jaar had mijn moeder ook een maximum budget waarvoor zij cadeaus ging kopen. Wat natuurlijk niet betekend dat ook het hele budget op moet!

Alles wat ik vroeg heb ik ook gekregen, dus ik ben super blij! Zo kreeg ik; 6 december kraskalenders (ipv een oudejaarslot wat ik voorheen altijd kreeg als nr 1 cadeau, nu zijn het 6 kalenders omdat die ook 30 euro kosten net als een heel oudejaarslot). Deze heb ik inmiddels allemaal open gekrast en ik heb in totaal 15 euro gewonnen!

Ook kreeg ik van mijn moeders vriend nog 15 euro (we doen verder niet aan kerstcadeaus eigenlijk onderling). Dus ook daar was ik erg blij mee! Dat is natuurlijk weer beiden bij mijn spaardoel gelegd!

Verder kreeg ik nog 4 dvd’s die ik gevraagd had. Deze dvd’s had ik vroeger allemaal op videoband en daar genoot ik altijd enorm van. Maar aangezien videobanden niet meer af te spelen zijn en ik die daarom destijds weggedaan heb, wilde ik deze films graag op dvd hebben!

Dit gaat om: The Lion King, Belle en het Beest, De 101 Dalmatiërs en Aladdin. Wanneer je op de titels klikt wordt je doorgelinkt naar bol.com. En wanneer je dan iets koopt krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Mocht je dit doen; heel erg bedankt! Dan heb je vandaag weer iemand heel blij gemaakt! Hetzelfde geldt voor de boeken verderop in dit artikel.

Ook had ik oplaadbare Duracell batterijen gevraagd. Want ik merk dat er in een heel jaar toch wel veel batterijen doorheen gaan. Daarom wilde ik nu graag oplaadbare batterijen hebben, dit is wel iets duurder in de aanschaf, maar je doet er minimaal 5 jaar mee, waardoor het uiteindelijk juist geld scheelt! En omdat ik van goede merken hou, wilde ik gelijk Duracell hebben. Zo weet ik zeker dat ik er ook echt jaren mee doe.

Leestip: Mijn spaardoelen voor 2019

Suzanne Vermeer

Hieronder zal ik even schrijven waar de boeken over gaan die ik gekregen heb. Ik schrijf wat er achterop het boek staat als omschrijving.

De suite

Joyce runt een succesvol hotel op Tenerife, totdat ze overvallen en bedwelmd wordt. Als ze in een kamer van haar hotel wakker wordt, kan ze zich niets herinneren van de avond ervoor. Dan wordt ze benaderd door een man die haar chanteert met bewijs van wat er die avond is gebeurd. Ze moet een suite volledig tot zijn beschikking stellen of anders zal haar leven een hel worden…

Je kunt dit boek bestellen bij bol.com
Apres-ski

In het huis van de familie Dijkstra is de spanning om te snijden. De 23-jarige Manon woont na een gebroken relatie weer thuis. Haar ouders en jongere zus Fleur, die in alles haar tegenpool is, vinden haar maar een losbol die niets serieus aanpakt. Toch gaan ze ook dit jaar weer met het hele gezin op wintersport naar Oostenrijk. Op de tweede dag van hun vakantie schiet een snowboarder dwars door een skiklasje heen. Manon aarzelt geen moment en redt een meisje dat van schrik op de zwarte piste afstormt. Haar reddingsactie valt op en ze wordt door de leiding van de skischool gevraagd om voor hen te komen werken. Maar het ongeval blijkt pas het begin te zijn van een serie akelige incidenten. Wat begon als een droombaan voor Manon, verandert algauw in een nachtmerrie…

Je kunt dit boek bestellen bij bol.com
Zwarte piste

Saskia van Lieshout wil weg uit Nederland. Weg van haar agressieve ex Richard en weg van haar baan als supermarktchef, terwijl ze voor de crisis binnenhuisarchitecte was. Dan ziet ze een advertentie voor de duofunctie van oppas en gastvrouw in Zwitserland, bij een Nederlands echtpaar met kinderen dat vakantiehuisjes verhuurt. Saskia wordt aangenomen, maar merkt na een tijdje dat ook daar niet alles is wat het lijkt. Jules en Zalia Laponder delen een groot verdriet dat voor steeds meer spanningen zorgt. Gelukkig zorgt haar nieuwe vlam Klaus nog voor wat afleiding. Maar alles verandert als ze een gesprek tussen Jules en een andere vrouw opvangt en Richard opeens weer voor haar deur staat. Hij heeft er alles voor over om Saskia weer terug te krijgen…

Je kunt dit boek bestellen bij bol.com

Daarnaast gaf ik mijn moeder ook nog 2 boeken van Suzanne Vermeer. Wij sparen deze serie boeken namelijk samen, dus zij heeft wat boeken en ik heb weer andere boeken ervan. Samen willen wij de hele serie compleet maken en natuurlijk de nieuwe boeken die steeds verschijnen erbij krijgen. Ik zal ook een beschrijving plaatsen van de boeken die zij kreeg, voor de liefhebbers!

All-inclusive

Jeroen en Chantal van der Schaaf hebben met hun tweeling een all-inclusive vakantie naar Turkije geboekt. De eerste dagen daar zijn fantastisch. Maar dan slaat het noodlot toe. Jeroen, die beloofd heeft op de kinderen te letten, valt in slaap en in die tijd verdrinken de tienjarige Max en Dennis in het zwembad. Hun wereld stort in. Maar dan krijgt Chantal uit betrouwbare bron te horen dat de dood van Max en Dennis vermoedelijk geen incident was…

Je kunt dit boek bestellen bij bol.com
Cruise

Heleen en Frank zijn 15 jaar getrouwd en Frank heeft als verrassing een romantische cruise geregeld. De reis is geweldig. Totdat Frank opeens verdwijnt. Gebroken keert Heleen terug naar Nederland. Na een paar moeilijke maanden neemt een kredietverstrekker contact met haar op. Heleen komt erachter dat Frank zaken voor haar achterhield…

Je kunt dit boek bestellen bij bol.com

Dit waren de kerstcadeaus! Ik ben oprecht heel erg blij met alles wat ik gekregen heb. Hebben jullie ook kerstcadeaus gekregen? Zo ja, wat heb je gekregen en was je er ook zo blij mee?

One thought on “Mijn kerstcadeaus”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *