Mijn overvloed

Mijn overvloed

7 november 2020 7 Door Marìs

Vandaag deel ik mijn overvloed met jullie. Wat heb ik op dit moment van schrijven aan overvloed in mijn leven.

Mijn overvloed

Mijn overvloed

Vandaag deel ik mijn overvloed met jullie. Ik heb eens heel bewust gelet op wat ik vandaag, de dag dat ik dit schrijf, en de rest van deze week, aan overvloed heb in mijn leven. Morgen kan alles anders zijn, of het is nog veel meer, dat kan ook!

Leestip: Geldgedachten, stappen voor verandering!

Om te beginnen veel licht. Het was een lichte dag, want de zon scheen volop. Het was sowieso erg mooi weer deze week, de zon scheen veel, dus ook een overvloed aan zon. Maar ook een overvloed aan geld, want ik kon diverse uitbetalingen aanvragen. Ook kreeg ik naast mijn maandelijkse toelage van mijn oma weer een extra bedrag van haar gestort, namelijk 50 euro. Verder begon ik deze maand al goed met mijn blog verdiensten, dus hopelijk zet zich dat verder voort. Want dan kan ik mijn buffer weer een stukje sneller vullen, zodat ik sneller verder kan gaan met de andere spaarrekeningen waarop ik nog geld moet terug zetten.

Ook kreeg ik een overvloed aan liefde, zowel van mijn moeder als van mijn Canarische vriendinnen. En daar word ik altijd erg blij van. Ook kwam ik geen aandacht te kort. Iedereen vraagt op mijn werk steeds hoe het met mijn been gaat, wat ik ook erg lief vind. Dus vertelde ik ook dat ik er volgende week mee naar de huisarts ga om ernaar te laten kijken. Er is namelijk nog erg veel pijn (ook een overvloed). En het is vandaag precies een maand geleden, dus het is niet goed dat het nog zoveel pijn doet.

Ook was er een overvloed aan letters deze week, want ik had lekker veel tijd om te lezen, maar ook heb ik weer flink wat artikelen geschreven. Het was dus een week waarin ik mij erg goed voelde. Dus positieve gevoelens in overvloed! Soms is het fijn om even goed stil te staan bij overvloed in je leven. Gewoon omdat je daar zelf nóg vrolijker van wordt. En mocht je niet vrolijk zijn, kan het je juist opvrolijken.

Zelf hou ik mij bezig met de wet van de aantrekkingskracht, waar natuurlijk ook actie bij hoort, want anders gebeurt er nog niks. Ik focus mij nu vooral op 1 groot financieel doel en dat is al het geleende geld, wat ik van mezelf leende om mijn auto te kunnen kopen, weer op de spaarrekeningen terug zetten. Tot nu toe gaat dat erg goed en merk ik dat er stukje bij beetje ook steeds meer extra geld naar mij toe komt voor dit grote doel. Hier word ik erg blij van en heel enthousiast! Want hoe eerder ik dit voor elkaar heb, hoe eerder ik kan beginnen aan mijn nieuwe spaardoelen.

Leestip: Geld is belangrijk!

Wat voor overvloed(en) ervoer jij deze afgelopen week in je leven?

Mijn overvloed