Mijn plannen vanaf mei 2022

Mijn plannen vanaf mei 2022

2 juni 2021 4 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie alvast mijn plannen vanaf mei 2022. Dit zijn de plannen die ik nu op dit moment heb, die ik vanaf dat moment wil gaan uitvoeren.

Mijn plannen vanaf mei 2022

Mijn plannen vanaf mei 2022

Vandaag vertel ik jullie over mijn plannen vanaf mei 2022. Want vanaf mei 2022 werk ik niet meer bij de post. Ik wil dan graag een paar dingen doen waar ik nu gewoon niet aan toe kom en waar ik op dat moment meer tijd voor ga krijgen.

Leestip: Hoe ik mijn clix verdien, dat kun jij ook!

Om te beginnen ga ik natuurlijk door met mijn 2 blogs. Ik wil ervoor zorgen dat ik daar dan alle tijd voor heb zodat ik minder vaak over hoef te slaan met artikelen plaatsen. Dat gebeurt nu natuurlijk al niet zo heel vaak, maar toch nog te vaak naar mijn zin. Daaraan gekoppeld wil ik toch ook graag een derde blog gaan starten, over vakanties en uitjes. Op deze blog zal ik dan ook veel over Gran Canaria gaan schrijven. Ik heb namelijk ook nog steeds op mijn bucketlist staan dat ik daar graag een keer een halfjaar wil verblijven. Al zal dat lange verblijf nog niet op hele korte termijn gebeuren.

Verder wil ik mijn ‘werkloze’ tijd graag gebruiken om een Pinterest cursus te volgen, zodat ik leer om nóg beter de voordelen van Pinterest te gebruiken. Daarnaast staat met stip op nummer 1; veel meer Spaans leren. Ik spreek al behoorlijk wat Spaans. Veel meer dan de gemiddelde Nederlander die nooit Spaans geleerd heeft in elk geval 😉 Maar ik heb een cursus gevonden die beloofd dat je binnen 4 maanden vloeiend Spaans kunt spreken. En dat wil ik heel graag gaan volgen. Omdat ik daar dan uitgebreid tijd voor heb.

Daarnaast ook iets wat niks met leren te maken heeft, maar ik wil meer bewegen. Ik gun mezelf daar nu gewoon weinig tot geen tijd voor. Dus ik wil het wandelen weer gaan oppakken. Het liefst doe ik dat binnenkort al, maar door alle stress (ik wacht nu écht op het koninklijk besluit met spoed!! Aangezien ik bijna een vaccinatie afspraak kan maken), kan ik de motivatie even niet vinden om het wandelen nu op te pakken. Ik wil dan ook gaan kijken wat ik eventueel nog meer ga doen aan beweging.

Tot slot

Tot slot staat er ook in de planning om een (of meerdere als het lekker gaat) e-book(s) te maken. Dit zal hoofdzakelijk over geld gaan, ik heb al wat dingen los op papier staan, maar het fijne moet ik dan tegen die tijd nog gaan uitwerken. Waar ik mijn e-book wil gaan aanbieden ben ik nog over aan het nadenken. Ik overweeg een webshop toe te voegen aan mijn blog tegen die tijd, zodat alle inkomsten voor mezelf zijn en ik hier weer een extra inkomstenbron mee kan opstarten. Wellicht ga ik dan ook relevante e-books van anderen aanbieden.

Als ik mijn eigen plannen nu terug lees klinkt een halfjaar niet werken alweer véél te kort. Maar we gaan zien wat de tijd mij brengt! Het kan natuurlijk altijd dat mijn plannen tegen die tijd weer wat gewijzigd zijn, of dat er juist nog meer plannen bij gekomen zijn. In elk geval ga ik specifiek mijn tijd besteden aan plannen waar ik nu op dit moment niet aan toe kom, maar die ik wel heel graag wil uitvoeren! Ik heb er daarom ook erg veel zin in! Ik ga in die periode leven van al mijn overige inkomsten, wat makkelijk gaat lukken omdat dat al meer is dan de inkomsten uit werk die ik op dit moment ontvang. Ook kan op dat moment gewoon blijven sparen, alleen wel een stukje minder dan nu.

Leestip: Mijn inkomstenbronnen!

Heb jij je wel eens specifiek een bepaalde periode gericht op het uitvoeren van plannen waar je steeds niet aan toe kwam? Hoe ging dat toen?

Mijn plannen vanaf mei 2022