Mijn spaardoelen voor 2022

Mijn spaardoelen voor 2022

12 december 2021 4 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn spaardoelen voor 2022. Want inmiddels zijn we alweer heel hard op weg naar een heel mooi nieuw jaar!

Mijn spaardoelen voor 2022

Mijn spaardoelen voor 2022

Vandaag wil ik mijn spaardoelen voor 2022 met jullie delen. Want stiekem dacht ik dat ik dat al gedaan had, maar dit bleek niet zo te zijn. Dus vandaag doe ik dat als nog! Ik heb namelijk best wel weer wat doelen voor 2022. Maar omdat na ongeveer het eerste kwartaal mijn werk bij de post stopt, zal het dit jaar wel wat minder ambitieus zijn dan vorig jaar.

Leestip: Spreek je doelen uit!

Hieronder deel ik mijn lijstje met spaardoelen voor 2022:

  • 2500,- euro buffer eind 2022
  • ? 2000,- euro badkamer opnieuw en de wc beneden afmaken
  • 100,- euro per maand sparen voor vakantie, vanaf mei 2022
  • 50,- euro per maand sparen voor aankopen rekening vanaf juni 2022
  • 750,- euro Cursussen spaarrekening in juni 2022
  • 5000,- euro Diverse klussen in huis (Binnenmuren isoleren en afwerken, alle plafonds en muren verven, stopcontacten voor rolluiken voorbereiden én koplatten op alle deurkozijnen zetten)
  • 3100,- euro Diverse doelen in mei 2022 (start in december hiermee)
  • 5000,- euro Investeren eind 2022 (in totaal bij elkaar opgeteld)

Eind van het jaar hoor je of het gelukt is

Uiteraard horen jullie eind 2022 weer of ik ál mijn doelen voor 2022 behaald heb. Al kan het natuurlijk altijd zo zijn dat ik tussendoor met een speciale update kom voor jullie. Bijvoorbeeld als ik een doel verwijder, aanpas, of een extra doel erbij krijg.

Het is toch weer een aardig lijstje geworden, maar ik wil hierbij wel zeggen dat de in totaal 7000,- euro voor de klussen van het huis niet door mij alleen bij elkaar gespaard wordt. Hierbij helpen mijn oma en moeder ook mee. Want iedereen vindt het des te leuker als mijn huis steeds mooier wordt en helemáál als het eindelijk eens af gaat zijn. Al zal dat nog niet het geval zijn in 2022. Maar de kluslijst wordt in het nieuwe jaar in elk geval wel weer een heel stuk korter.

Ik heb eigenlijk gewoon alweer ontzettend veel zin in januari, lekker starten met mijn nieuwe spaardoelen! En starten met een nieuw mooi jaar in het algemeen. Want aankomend jaar gaat gewoon zoveel beter worden dan 2021! Begin volgend jaar kunnen jullie ook nog een artikel verwachten waarin ik via mijn visionboard deel wat ál mijn doelen zijn voor het aankomende jaar. Ook mijn persoonlijke doelen worden hierin gedeeld.

Leestip: Snel je financiële doelen behalen!

Heb jij jouw spaardoelen en gewone doelen voor 2022 al op een rijtje gezet?

Mijn spaardoelen voor 2022