Mijn verjaardag – diary 186

Mijn verjaardag – diary 186

26 oktober 2021 0 Door Marìs

Mijn verjaardag – diary 186, is de photodiary die ik vandaag met jullie deel. Jullie zien hierin mijn verjaardag zelf en ik laat zien wat er op tafel stond toen ik het vierde. Ook bezocht ik de musical Aladdin in Scheveningen, waar we een nacht verbleven.

Mijn verjaardag - diary 186

Mijn verjaardag – diary 186

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; Mijn verjaardag – diary 186. Want mijn laatste vakantiedag, wat tevens mijn verjaardag was, daar begon mijn week mee. Ook verbleef ik een nacht in Scheveningen, tijdens mijn bezoek bezocht ik ook de musical Aladdin in het Circustheater.

Leestip: Geef jij meer geld uit in de zomer of winter?!

Maandag 18 oktober

Mijn verjaardag - diary 186

We begonnen de dag (oma en ik) met een paar potjes ‘regenwormen’, een erg leuk spel!

Mijn verjaardag - diary 186

En een stukje taart, want ik was jarig!

Mijn verjaardag - diary 186

De eekhoorns kwamen ons even gedag zeggen (lees: de laatste pinda’s weghalen en verstoppen).

Mijn verjaardag - diary 186

Daarna gingen we nog even lekker wat drinken in de brasserie op het park om de tijd tot de lunch te doden, die we ook daar bestelden.

Daarna reden we naar huis en ik pakte in een razend tempo mijn koffer uit, zodat ik nog snel een was aan kon zetten voordat we weg gingen naar het restaurant voor het diner.

We gingen uit eten in Muiden, bij graaf Floris, tegenover ome Ko. Waar mijn moeder vroeger uit ging, als Amsterdamse. Een stuk rustiger dan Amsterdam 😉 Hoewel het heel bekend was en er ook veel Amsterdammers kwamen. We vonden het allemaal leuk om hier weer eens uit eten te gaan, want dat was járen geleden voor het laatst.

Ik heb ook oprecht genoten van deze dag, ondanks dat we weer weg moesten van het vakantiepark omdat de vakantie erop zat.

Dinsdag 19 oktober

Mijn verjaardag - diary 186

Als kleine troost had ik dit lekkere dingetje meegenomen de middag ervoor vanaf het vakantiepark.

Mijn verjaardag - diary 186

Ook zetten we mijn watervalletje in de tuin. Het staat zo gezellig!!

Woensdag 20 oktober

Mijn verjaardag - diary 186

Vandaag vertrokken we naar Scheveningen, waar ik nog nét deze zonsondergang op de foto kon zetten na het eten. Daarna gingen we door naar het theater.

Mijn verjaardag - diary 186

Ik heb genoten van de mooie en grappige musical Aladdin! Echt een aanrader!

Donderdag 21 oktober

Mijn verjaardag - diary 186

Wat een rotnacht! Het ging steeds harder waaien en toen ik écht niet meer kon slapen, zag ik dat het 55 km per uur waaide. Het stormde echt, tijdens het ontbijt zag ik op straat mensen voorbij lopen die vooruit geblazen werden en wild haar hadden door de wind.

Mijn verjaardag - diary 186

Toch gingen we nog even naar de boulevard en de zee, want we hadden nog geen zin om weer naar huis te gaan. Daar lunchten we met kibbeling, want we zaten nog vol van ons ontbijt. Ergens na 3en gingen we dan toch maar naar huis, want aan al het leuks komt helaas ook weer een eind. Op naar het volgende leuke uitje!!

Zaterdag 23 oktober

Mijn verjaardag - diary 186

Vandaag kwamen er kennissen op bezoek die ik al járen ken. Nog om mijn verjaardag te vieren. We hielden een soort high tea achtige lunch thuis en vermaakten ons prima.

Zondag 24 oktober

Mijn verjaardag - diary 186

Ook vandaag kreeg ik weer visite, zowel van mijn tante als van vrienden van mij. Ook dit was weer een hele gezellige dag. Helaas is alle gezelligheid nu écht weer voorbij. Woensdag moet ik weer werken en ik heb er totáál geen zin in. Gelukkig hoef ik deze week maar 2 dagen, want ik had de dinsdag nog vrij genomen! Ik merk dat mijn tegenzin om bij de post te werken echt steeds groter wordt. Het is zelfs zo dat ik me na 4 weken vrij te zijn geweest nog niet echt uitgerust voel. Helaas, want ik had gehoopt weer met frisse energie aan de laatste 6 maanden te kunnen beginnen.

Verder maakte ik van mijn overige uren nog gebruik om 6 artikelen voor mijn nieuwe blog te schrijven. Ik zat er zo lekker in, dat het in een razend tempo ging, heerlijk! Ik heb ze in mijn concepten gezet, omdat ik er nog veel meer nodig heb voordat ik kan starten, maar aan inspiratie geen gebrek gelukkig!

Leestip: Online wat extra geld verdienen doe je zo!

Waar krijg jij inspiratie van? Ik toch het vaakste tijdens kleine momenten van ontspanning!