Mijn verjaardag in 2021

Mijn verjaardag in 2021

29 oktober 2021 3 Door Marìs

Mijn verjaardag in 2021. Dit jaar was het ook weer anders dan normaal, waarom dat zo was, en hoeveel geld ik gekregen heb, lezen jullie in dit artikel.

Mijn verjaardag in 2021

Mijn verjaardag in 2021

Vandaag lezen jullie meer over mijn verjaardag in 2021. Het allerliefste vier ik mijn verjaardag altijd op Gran Canaria, met mijn Canarische vriendinnen. Maar dit jaar ging dat nog niet. Uiteraard vier ik het daarvoor of daarna ook altijd thuis nog.

Leestip: Cadeau budget!

Als ik mijn verjaardag in Nederland vier, doe ik dat altijd door op de dag zelf naar een leuke musical te gaan, als het even kan. Maar ik was jarig op een maandag, dus dat ging niet.

Vorig jaar kon en mocht ik niks en vond ik het een rotdag, maar dit jaar was het gelukkig wel weer een hele leuke dag! Omdat ik die dag moest vertrekken van het vakantiepark, was het ook een beetje een gekke dag.

In de ochtend hadden we nog lekkere broodjes gehaald in de parkshop en natuurlijk een stukje taart gegeten. Om vervolgens te lunchen in de brasserie op het park. Daarna zaten we een tijd terug in de auto naar huis. Om vervolgens wéér in de auto te stappen, naar Muiden, om daar lekker uit eten te gaan, ook gezellig met zijn 3en.

Het weekend na mijn verjaardag kwamen er ook diverse mensen op bezoek, wat erg gezellig was.

Als ‘cadeau’ vraag ik altijd geld, dus dat kreeg ik ook. Wel altijd met een leuke verjaardagkaart erbij die ik dan weer gezellig neerzet op mijn dressoir. Dit jaar ontving ik 215 euro in totaal. Daar ben ik erg blij mee, want op vakantie kocht ik een nieuwe tussenjas die mijn moeder deels voorschoot en het restant legde ik natuurlijk bij de tuin.

Toen ik op maandag mijn verjaardaggeld wilde gaan storten, bleek dat vrijwel onmogelijk te zijn. Ik probeerde 3 automaten waar ik biljetten zou moeten kunnen storten, maar nee alle automaten zaten vol, dan kun je geen geld storten. Zelfs niet bij de bank. Echt te belachelijk voor woorden. Vorig jaar had ik nergens problemen mee en kon ik gewoon normaal mijn geld storten. Er stonden ook andere boze mensen, waarvan er 1 precies mijn gedachten uitsprak; “jullie zijn toch een bank, dan moet ik toch mijn geld kunnen storten! We betalen al genoeg elke maand, dan moet dat gewoon mogelijk zijn”.

Dat komt dus doordat ze zijn overgegaan op de Geldmaat automaten. Een zware achteruitgang als je het mij vraagt. Deze mevrouw moest haar btw betalen, ook niet onbelangrijk. Dat kon dus niet, omdat ook zij geen geld kon storten. De Geldmaat het dichtste bij mijn huis is vaak juist bijna leeg, dan kun je nog maar een heel laag bedrag aan geld opnemen, ook slecht. Dan zou je daar ook juist geld moeten kunnen storten, maar dat kan dan weer niet. Daarom vind ik die nieuwe geldautomaten maar niks! Je krijgt steeds slechtere service, terwijl je steeds meer moet gaan betalen. Dat vind ik erg klantonvriendelijk.

Leestip: Sommige dingen zijn onbetaalbaar!

Wat vinden jullie van die geldmaat automaten? Al problemen mee gehad, of gewoon prima?

Mijn verjaardag in 2021