Mijn vrije week 1 – diary 22

Mijn vrije week 1 – diary 22. Vorige week konden jullie zien wat ik deed in de week voor mijn ‘vakantie’. Deze week zien jullie wat ik deed in mijn eerste vrije week van deze zomer!

Mijn vrije week 1 - diary 22

Mijn vrije week 1 – diary 22

Mijn vrije week 1 – diary 22. Deze week is dan eindelijk mijn eerste vrije week deze zomer! Ik vind het altijd wel lekker om dat in augustus te plannen omdat het dan qua werk heel stil is op mijn werk. Dus daarom heb ik nu (bijna) 2 weekjes vrij. Die eigenlijk helemaal vol gepland staan, maar vooral met veel achter de laptop zitten. Voorbereidingen doen voor mijn vakantie in oktober. Maar deze week ging ik er ook nog even lekker op uit!

Maandag 20 augustus

Mijn vrije week 1 - diary 22

Dit is hoe mijn bed eruit ziet als ik foto’s maak. Ik was deze dag bezig met allemaal oude foto’s opnieuw te maken, zodat ik ze op Pinterest kan zetten mét tekst eronder/ erboven. Dit was echt mega veel werk en hier ben ik dan ook wel zeker 3 uur mee bezig geweest en dan heb ik nog niet eens écht alles opnieuw gemaakt.

Dinsdag 21 augustus

Mijn vrije week 1 - diary 22

Vandaag gingen we naar Wildlands in Emmen. Wij hadden hier nog 2 gratis kaartjes van liggen die uiterlijk eind deze maand gebruikt moesten worden, dus dat deden we dan ook braaf. Ik vind deze ringstaart maki’s altijd zo schattig eruit zien!

Mijn vrije week 1 - diary 22

Deze ijsbeer was leuk aan het spelen met de ton. Elke keer gooide hij hem in het water en zeulde hij hem weer naar de kant. Op een gegeven moment stak hij ook zijn kop erin, dat zag er helemaal komisch uit. Om er volgens op te gaan stampen zodat er een deuk in kwam, haha.

Woensdag 22 augustus

Mijn vrije week 1 - diary 22

Vandaag deden we een dagje Ikea! We gingen direct in de ochtend naar Ikea, maar omdat we laat op gang kwamen, lunchten we daar ook maar gelijk. Ik kocht 2 van deze handige bakjes, want mijn sausen vallen elke keer of om of ze glijden weg half onder mijn borden (in de la). En daar was ik wel klaar mee. Daarna kocht ik nieuwe fietsbroekjes bij de Scapino, want daar slaap ik altijd in en mijn oude waren versleten. Nu kunnen die oude mooi weg en ben ik weer compleet en heb ik de eerstkomende jaren geen nieuwe fietsbroekjes meer nodig, want die dingen gaan super lang mee!
Daarna gingen we ook nog even spontaan langs bij een kennis, dus dat was ook erg gezellig.

Donderdag 23 augustus

Mijn vrije week 1 - diary 22

Wat ook op mijn to do lijstje stond was mijn 2e vriezer ontdooien. Dit had ik nog nooit gedaan en ik geloof dat ik hem inmiddels alweer bijna 2 jaar heb, dus het werd wel een keer tijd. Wie vind dit nog meer zo’n rotklus?!

Daarna gingen we mijn 5 vuilniszakken met zooi weg brengen naar de kringloop, want dat was wat ik allemaal weg deed. Dat scheelt straks weer een hele hoop zooi verhuizen! Heerlijk om zoveel op te ruimen! Ik ben echt flink aan het minderen met mijn spullen. Want ik had toch best ook heel veel spullen die ik nooit meer gebruikte. Maar dan toch nog bewaarde voor ‘je weet maar nooit’. Heerlijk dat nu allemaal op te ruimen!

Mijn vrije week 1 - diary 22

Bij Xenos kocht ik weer 3 plastic opbergboxen en een notitieboekje die ik als kasboekje wil gaan gebruiken. Het ideale van deze plastic boxen is dat ik ze normaal gesproken voor mijn kerstspullen gebruik, dus ik hoef de eerstkomende jaren geen nieuwe boxen meer te kopen. En tijdens de verhuizing zijn ze ideaal, want je ziet bijna voor 100 procent wat er precies in zit, dus als je iets zoekt, dan heb je het zo gevonden. Waardoor ik ook nu alvast kan beginnen met inpakken. Wanneer ik dan iets nodig heb, zoek ik het gewoon op. Want ik hoop toch echt binnen nu en 6 maanden wel te verhuizen!!

Vrijdag 24 augustus

Mijn vrije week 1 - diary 22

Dit is het notitieboekje die ik voor 2 euro kocht bij de Xenos. Lekker tropisch en vrolijk en de tekst erop ‘verdwaald in het paradijs’ sprak me ook aan. Omdat ik er mijn kasboekje van ga maken. Dus verdwaald in het geld paradijs. Daar dacht ik dan gelijk aan.

Mijn vrije week 1 - diary 22

Ik begon dus ook direct met het maken van mijn kasboekje in dit leuke notitieboekje. En ik weet dat ik dit goed ga bijhouden omdat ik ook het boekje van de voorkant alleen al zo leuk vind. Dat is nog een goede tip. Maak een kasboek van een leuk notitieboekje! Deze vind ik zo leuk dat ik er steeds naar wil kijken. Wat dus de motivatie geeft om hem ook extra goed bij te houden. Ik heb hem vlak naast de laptop gelegd zodat ik hem ook gemakkelijk kan pakken wanneer ik zie dat er weer geld bijgeschreven is. Maar dus ook wanneer ik een uitgave gedaan heb.

Zaterdag 25 & Zondag 26 augustus

Mijn vrije week 1 - diary 22

Ik stelde zaterdag deze to do lijst op, waarvan ik al deels meteen dingen ging doen. Het kasboekje bijwerken rondde ik af, dus daar kon meteen een krul doorheen, zo zette ik alvast alle artikelen in concept met de foto (wat tegenwoordig via de laptop moet omdat de app al maanden geen foto’s meer wil opslaan. Mega tijdrovend!!). En ik schreef alvast 1 artikel. Zondag schreef ik uiteindelijk nog 3 artikelen, en voegde ik alle tags toe bij oude artikelen dus ik ben nu lekker op weg!!

Nu komende week nog alle artikelen gaan schrijven die tijdens mijn vakantie in oktober online moeten komen, en inplannen natuurlijk. En nog wat dingetjes en dan ben ik hopelijk woensdag klaar, zodat ik donderdag en vrijdag lekker voor mezelf heb! Want nog even een paar daagjes bijkomen zou wel lekker zijn!

Maken jullie ook altijd een to do lijstje wanneer je heel veel dingen in korte tijd moet doen?

One thought on “Mijn vrije week 1 – diary 22”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *