Mijn vrije week 2 – Diary 23

Mijn vrije week 2 – Diary 23. Vorige week konden jullie al zien wat ik in mijn eerste vrije week allemaal deed. Deze week wat ik in mijn 2e vrije week deed!

Mijn vrije week 2 - Diary 23

Mijn vrije week 2 – Diary 23

Mijn vrije week 2 – Diary 23. Dit was alweer mijn 2e en laatste vrije week van deze zomer! Ik had expres in de laatste 2 weken van augustus vrij gepland omdat dit vorig jaar op het werk een extreem rustige periode was. Nu merkte ik dat er in augustus toch al veel mensen vrij zijn, dus wie weet plan ik het volgend jaar gewoon in juli, want ook juli is een erg rustige maand, maar dan zijn er een stuk minder mensen vrij!

Maandag 27 augustus

Mijn vrije week 2 - Diary 23

Vandaag begon ik met een laptop dagje! Ik maakte mijn Photodiary over mijn eerste vakantieweek en daarnaast zette ik alvast de artikelen die ik deze week wilde schrijven in concept.

Mijn vrije week 2 - Diary 23

Vandaag pakte ik ook alvast het Wildlands tasje in, want morgen staat er een bezoekje op de planning! Naar vrienden van mij, waarvan er 2 jarig zijn in augustus. Dus daar moeten even 2 cadeautjes heen gebracht worden. En natuurlijk kletsen we gelijk ook even gezellig bij!

Dinsdag 28 augustus

Mijn vrije week 2 - Diary 23

Voordat ik weg ging maakte ik nog even een verse groentesoep. Heerlijk, altijd weer genieten! En nu het weer richting het najaar gaat ook nog eens extra goed om zo wat extra vitamines binnen te krijgen.
Daarna ging ik richting de vrienden op verjaardagsvisite (lekker alleen, heerlijk! Want zondag was het echte feest al geweest).

Mijn vrije week 2 - Diary 23

Ook begon ik met het uploaden van de eerste stockfoto’s. Wat dit is en waarom ik dit doe zal ik jullie later in een apart artikel nog wel eens uitleggen. Wie weet loopt het wel helemaal niet en stop ik er weer mee šŸ˜‰ Even afwachten!

Woensdag 29 augustus

Mijn vrije week 2 - Diary 23

Ging ik weer even heel hard werken aan mijn blogplanning voor de vakantie in oktober. Tenminste, met het schrijven van de artikelen ervan. En dat deed ik lekker onder het genot van een bakje chips! Ik had voor mezelf 1 paprikachips gekocht en 1 zak naturel en die mixte ik. Dit had ik speciaal gedaan om mezelf te trakteren tijdens mijn 2e vakantieweek. Soms moet dat kunnen šŸ˜‰

Mijn vrije week 2 - Diary 23

Ik heb al super veel kunnen doen! Dus helemaal blij mee! Ook heb ik inmiddels al mijn oude artikelen gepint (behalve de My weekly Moneyzz omdat ik die foto nog niet op het juiste formaat heb) op Pinterest die ik erop wilde hebben. Dus sorry voor de overload als je me volgt op Pinterest šŸ˜‰ Maar nu ben ik dus weer zo goed als bij, en vanaf nu ga ik dus ook weer normaal pinnen. Alleen nog even regelen dat ik mijn MWM foto op goed formaat krijg, dan kan ik dat artikel ook gewoon gaan pinnen (en de oude alsnog achter elkaar erop gooien). Dan ben ik voordat ik op vakantie ga Ć©cht helemaal bij!

Ik was echt super trots op mezelf met hoe ver ik gekomen ben!

Donderdag 30 augustus

Mijn vrije week 2 - Diary 23

En vandaag werkte ik ook mijn boekenlijstje bij. Inmiddels staat er zo’n 23 boeken op die ik nog wil lezen (want ik was op de achterkant hiervan begonnen, die is blanco dus daar paste meer op). Dus ik heb voorlopig heel wat te lezen! Mits deze boeken allemaal te krijgen zijn in de bieb dan. Ook heb ik van een aantal van jullie tips gekregen, waardoor ik jullie nog even wil bedanken!

Geldboeken inspireren altijd zo lekker om nog beter je best te doen met je financiƫle doelen. Dus heerlijk om te lezen! Daarnaast lees ik ook altijd nog graag thrillers of boeken van bijvoorbeeld Suzanne Vermeer en Jill Mansell. Gewoon ter ontspanning.

Mijn vrije week 2 - Diary 23

Ook ging ik nog even naar het centrum om een 1+1 gratis aanbieding van mijn shampoo in te slaan. Ik had nog 2 nieuwe flessen staan, maar aangezien de btw volgend jaar omhoog gaat en een voorraadje altijd wel fijn is, kocht ik alvast 4 nieuwe flessen. Nu weet ik niet zeker of shampoo ook onder de verhoogde btw valt of dat die al hoog is, maar ach. Een 1 plus 1 gratis aanbieding is altijd fijn. En zo weet ik in elk geval zeker dat ik niet ineens meer hoef te betalen, omdat ik nu waarschijnlijk genoeg heb voor heel volgend jaar!

Vrijdag 31 augustus

Mijn vrije week 2 - Diary 23

Gisteren maakte ik ook nog een schaal lasagne, waar ik dan dus 3 dagen van kan eten. Zo kon ik dus vandaag heerlijk een kant en klaar bord uit de koelkast pakken en opwarmen. Scheelt me toch altijd weer een hoop energie. Dus ik zorg er altijd voor dat ik 1x per week minimaal zoiets klaar heb staan.

Mijn vrije week 2 - Diary 23

Als ik de volgende dag moet werken dan maak ik de middag/ avond van tevoren altijd alvast mijn fruit klaar. Dit gaat in mijn kleine koeltasje die in de koelkast staat en dan hoef ik het in de ochtend alleen nog maar snel uit de koelkast te trekken en samen met mijn andere al ingepakte tas mee te nemen. Na het ontbijt dan uiteraard šŸ˜‰

Zondag 2 september

Mijn vrije week 2 - Diary 23

Op tv hoorde ik dat er geen nieuw seizoen meer komt van Nieuwe Tijden. En dat seizoen 3 nu afgelopen is. De eerste 2 zijn op tv geweest en van seizoen 3 zag ik wel op fb steeds kleine stukjes voorbij komen, die was ook al spannend. Dus wilde ik seizoen 3 ook zien. En natuurlijk weten wat er nou precies met Jan Jaap gebeurd was.

Nu zag ik dat je bij videoland dus je kunt aanmelden en dan 2 weken gratis mag kijken! Wel 1 cent betalen om je gegevens te verifiƫren, maar die ene cent kan ik wel missen. Daarna halen ze dan automatisch je abonnementsgeld eraf, maar als je slim bent zeg je je abonnement gewoon op voor die tijd! Dat is mijn plan. Seizoen 3 heeft 75 afleveringen. Net als 1 en 2. Inmiddels heb ik er vandaag 12 gekeken, dus nu de rest nog. Lukt makkelijk binnen 2 weken!
Omdat seizoen 3 wss niet op tv komt, en ik het wel wilde zien en er absoluut geen (extra) geld voor over heb, aangezien ik al voor mijn gewone tv meer dan genoeg betaal. Doe ik het mooi op deze manier, ideaal! No spon trouwens! Ik wilde deze actie gewoon even met jullie delen, omdat je dus 2 weken voor 1 cent alles kunt kijken wat je maar wilt. Dus mocht je nog iets willen zien, dan kan dat nu!

In eerste instantie wilde ik de video’s downloaden voor in het vliegtuig, maar dat kon dus jammer genoeg niet. Of ik vond er in elk geval niet het juiste programma voor. Dus dan maar nu gelijk kijken! Dan download ik wel weer gewone youtube video’s voor in het vliegtuig!

Normaal kijk ik dus echt nooit tig afleveringen van series achter elkaar, daar heb ik niet echt geduld voor. Maar nu moet ik wel. Want ik ben al lang blij dat ik het nu allemaal kan zien voor maar 1 cent.

Zouden jullie dit ook zo gedaan hebben als je er geen extra geld voor over hebt?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *