Moneyou stopt

Moneyou stopt

29 augustus 2020 13 Door Marìs

Moneyou stopt. Moneyou stopt ermee! Het bericht staat op hun site en diverse klanten kregen er een email over.

Moneyou stopt

Moneyou stopt

ermee. Met alle rekeningen en spaarrekeningen. Alleen de hypotheken blijven ze handhaven. De site zegt het volgende.

Leestip: Sparen om je droom te vervullen!

Beste klant, 

We vinden het heel jammer je te moeten berichten dat Moneyou, met uitzondering van Hypotheken, stopt. We realiseren ons dat we hiermee niet aan ieders verwachtingen voldoen en dat spijt ons ontzettend. Vanaf oktober ontvang  je persoonlijk informatie over wat dit voor jou en jouw producten betekent. De verwachting is dat de dienstverlening van Moneyou in 2021 volledig is afgebouwd. In de tussentijd is Moneyou operationeel en kun je de dienstverlening verwachten die je van ons gewend bent. Heb je een Moneyou hypotheek? Dan verandert er niets: het Moneyou hypotheeklabel blijft actief als onderdeel van ABN AMRO Hypotheken Groep

Waarom stopt Moneyou?
Moneyou richt zich voornamelijk op het bedienen van spaarklanten. De spaarrente is al langere tijd erg laag en de economische verwachting is dat dit in de nabije toekomst niet zal veranderen. Daarmee valt enerzijds de mogelijkheid voor ons weg om ons goed te onderscheiden. Anderzijds wil ABN AMRO met het stopzetten van alle activiteiten van Moneyou in Nederland en Duitsland, het hoofd bieden aan het aanhoudend lage renteklimaat. 

Wat betekent dit voor mij als klant?
We doen er alles aan om het stopzetten van onze activiteiten soepel te laten verlopen, zodat jij hier als klant geen hinder van ondervindt. Vanzelfsprekend heb je, zoals altijd, toegang tot je account via de app of de website en ook onze klantenservice is en blijft bereikbaar.

We willen je graag bedanken voor het vertrouwen dat je Moneyou hebt gegeven.

Met vriendelijk groet, 

Moneyou

Ik had hier 6 spaarrekeningen!

Dus nu moet ik op zoek naar een andere aanbieder waar ik gratis mijn spaarrekeningen kan openen. Weet iemand van jullie toevallig uit ervaring nog andere fijne aanbieders?

Zelf vind ik het erg fijn als ik mijn eigen foto bij de rekening kan uploaden en het liefst ook een doelbedrag kan instellen. Maar dit laatste hoeft niet persé.

Leestip: 10 tips om sneller te sparen!

Voor mij kwam dit nieuws compleet onverwacht! Voor jullie ook?

Moneyou stopt