Mooie week – diary 204

Mooie week – diary 204

1 maart 2022 0 Door Marìs

Mooie week – diary 204. Deze week begon nog met harde wind en diverse buien, maar eindigde met volop zon en blauwe lucht. Zo heerlijk! Ook las ik weer diverse boeken uit. Ik zit weer goed in mijn ritme! En ik ontving onverwacht een leuk geldbedrag.

Mooie week - diary 204

Mooie week – diary 204

Vandaag lezen jullie mijn photodiary; Mooie week – diary 204. Hoewel de week qua weer nog slecht begon, eindigde het met volop zon, waar ik echt van genoot! Ook ontving ik deze week ineens veel geld en dat is natuurlijk altijd welkom! Hoe dat in elkaar zit vertel ik bij de desbetreffende dag waarop ik het geld ontving.

Leestip: Merchandise budget!

Dinsdag 22 februari

Mooie week - diary 204

Ik was mijn week gisteren weer lekker in een nieuw boek begonnen ik ging daar vandaag na mijn werk weer in verder!

In de avond kreeg ik allemaal foto’s van mijn nichtje toegestuurd van haar bruiloft. Omdat dit privé is deel ik die foto’s niet. Maar het was leuk om ze zo te zien genieten van hun dag! De foto’s zijn ook echt heel mooi, dus ze hebben echt een hele mooie herinnering voor altijd.

Woensdag 23 februari

Mooie week - diary 204

Vandaag ging ik lekker naar de kapper toe, want dat was wel weer nodig! En de kapper was in een jolige bui, dus ik heb me weer kapot gelachen daar, heerlijk! Zo zei hij voor de grap dat hij een nieuw systeem bedacht had; je mag je haar alleen nog verven in de kleur van je huisnummer. Waarop een andere klant voor de grap zei; nou dan ga ik een andere kapper zoeken!

Mooie week - diary 204

Terwijl ik bij de kapper zat kwam deze email binnen, ineens zou ik veel geld op mijn rekening krijgen. Compleet onverwacht, maar zeker heel welkom! Ik beschouw dit als goed nieuws. Dit is het eerste project wat nu helemaal afgelost is. En zo kan het dus ook gewoon lopen, de eigenaren verkopen de tent en het resterende bedrag wordt in 1x afgelost, inclusief wat rente en de bemiddelingsfee retour. Helemaal prima!

Donderdag 24 februari

Mooie week - diary 204

Wat een drukte deze week bij de post! Dit is de machinepost voor 2 wijken. Echt idioot veel! Normaal als het druk is heb ik misschien 4 bakken, als het extreem is 5. Nu gewoon 7!!! Allemaal door de verkiezingen die eraan komen. Ook moesten we naar de kantine voor een mededeling. Er sluit weer een locatie. Deels komt dat werk (en het personeel) op onze locatie te werken, deels ergens anders. De sluiting van onze locatie wordt hiermee weer uitgesteld. Die andere locatie sluit pas deze zomer, dus dat maak ik niet meer mee.

Mooie week - diary 204

Toen ik thuis kwam, zag ik deze brief in mijn inbox zitten. De officiële bevestiging van wat ik al lang wist. Dat maakt het nu wel echt! En een stuk dichterbij. Want eerst leek het nog best wel ver weg, maar nu niet meer! En het grappige is dat een collega toevallig vandaag aan mij vroeg of ik dit bericht al ontvangen had. Waarom ik ‘nee’ antwoordde, omdat ik de mail nog niet gezien had op dat moment.

Vrijdag 25 februari

Mooie week - diary 204

En hop! Ik begon weer in een nieuw boek, dus die zette ik op de foto. Zo ook mijn telefoon, want ik schreef vandaag alvast mijn zondag-artikel die jullie afgelopen zondag online konden zien komen. Ik zat aardig in de flow met schrijven, dus dat gaf ook meteen een goed gevoel.

Zaterdag 26 februari

Mooie week - diary 204

Wat een mooi weer!! Heerlijk! Ik besloot meteen om een rondje door de wijk te lopen, want nu eindelijk de zon weer schijnt, ben ik extra gemotiveerd om te wandelen. Ik wil kijken of het mij lukt deze laatste maanden van mijn werk om regelmatig een stukje buiten te wandelen. Als zijn het maar korte stukjes gedurende de week. Zo kan ik straks het wandelen als ik niet meer bij de post werk, sneller uitbreiden naar wat langere stukjes.

Ook de palmboom in mijn achtertuin doet het nog steeds erg goed! Hij staat nog stevig in de bak. Dus daar ben ik heel blij om.

Verder schreef ik alvast diverse artikelen voor mijn blogs voor komende week. En in de middag en de dag erna zat ik lekker veel te lezen. Zondag maakte ik wederom een kleine wandeling. Deze keer weer een andere richting op in mijn wijk. Een beetje afwisseling houdt het leuk.

Leestip: Ineens afgelost!

Heb jij ook zo genoten van het lekkere weer afgelopen weekend? Wat heb jij gedaan?