Muizen en wandelen – diary 123

Muizen en wandelen – diary 123

11 augustus 2020 2 Door Marìs

Muizen en wandelen – diary 123. Ik bestelde nieuwe muizen en maakte even vroeg in de ochtend een wandeling.

Muizen en wandelen - diary 123

Muizen en wandelen – diary 123

Muizen en wandelen – diary 123. Mijn oude muis begaf het, en ik wilde al een tijdje een reserve muis hebben, omdat ik mijn huidige zo fijn vind, dus kocht ik meteen 2 nieuwe. Het is altijd fijn om er eentje klaar te hebben liggen voor wanneer je huidige muis het begeeft. Dat had ik nu dus niet en daarmee verloor ik een hoop tijd. Want ik kan niet overweg met het trackpad. Dat vind ik waardeloos werken. Vooral wanneer je snel op dingen wilt klikken.

Leestip: Financieel puzzelen en vooruit denken!

Dinsdag 4 augustus

Muizen en wandelen - diary 123

Dit is mijn muis! De bezorger belde aan en zei: Veel plezier met je muizen! Haha dat klonk net alsof hij huisdieren kwam bezorgen. Maar deze muis is zó fijn, hij ligt lekker in de hand omdat hij nét iets kleiner is dan het normale formaat.

Woensdag 5 augustus

Muizen en wandelen - diary 123

Deel 2 van de Spaanse schrijfster. Weer een super spannend boek! Nu alleen deel 3 nog lezen en dan heb ik ze allemaal gehad.

Vrijdag 7 augustus

Muizen en wandelen - diary 123

In de pauze lagen er mini stroopwafels op tafel, dus die vielen we aan! Stiekem had ik nog zoveel trek toen ik mijn brood op had, dat ik er 2 nam.

Zaterdag 8 augustus

Vandaag was ik weer lekker een dagje vrij, dus ik besloot al vroeg even te gaan wandelen, omdat het toen nog goed te doen was qua temperatuur. Ik nam mijn oude glas mee en liep eerst naar de glasbak om dat weg te brengen, om daarna nog een stuk verder te wandelen.

Muizen en wandelen - diary 123

Ook las ik later die dag het tweede deel van mijn Spaanse boek uit. Echt een aanrader!

Zondag 9 augustus

Muizen en wandelen - diary 123

Daarna las ik Less is luxe, wat een rottekst! Qua lettertype met grote en kleinere woorden. Dit las zo rot! Ik was daarom ook extra blij dat dit snel las omdat er zo weinig tekst op de pagina’s stond. Ik werd hier helemaal onrustig van.

Leestip: Makkelijk geld verdienen!

Ga jij vaak een stuk wandelen?