My moneyzz April 2020

My moneyzz April 2020

25 april 2020 9 Door Marìs

My moneyzz April 2020. Ook april is inmiddels alweer bijna voorbij. De 23e kreeg ik weer mijn salaris en dus is het weer tijd voor mijn maandelijkse artikel.

My Moneyzz april 2020

My moneyzz April 2020

My moneyzz April 2020. Natuurlijk deel ik weer met jullie hoeveel inkomsten ik de afgelopen maand binnen kreeg. Zowel uit werk als inkomsten uit ‘overige’. Ik kocht dingen, reserveerde geld en spaarde geld. En betaalde natuurlijk ook gewoon rekeningen. Maar dat spreekt voor zich dat je dat doet als er geld binnen komt 😉

Leestip: Financiële boeken!

Deze maand kwam er iets meer geld binnen aan salaris dan vorige maand, dus dat vond ik natuurlijk fijn! Al scheelde het ook weer niet zo heel veel. Maar alle kleine beetjes extra zijn welkom! Deze maand ontving ik wederom geen crowdfunding inkomsten, zoals medegedeeld was.

Salaris: 797,83 euro
Zorgtoeslag: 104,- euro
Overig: 444,21 euro 

Totaal: 1346,04 euro. Toch weer een stukje minder dan vorige maand. Ik kon vrij weinig overwerken, en heel veel uitbetalingen kwamen er deze maand ook niet echt binnen. Wel vinkte ik weer wat dingen af die al heel lang op mijn lijstje stonden om te kopen/ die ik moest kopen. Ook spaarde en reserveerde ik weer wat geld voor diverse doeleinden.

Mijn overige inkomsten bestaan uit; smaaktest geld, geld wat ik met mijn blog verdien, kliksite uitbetalingen en een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder ook nog: crowdfunding en losse opdrachten.

Zoals je kunt lezen zijn dit dus inkomsten vanuit diverse bronnen en dit wil ik het liefst nog verder gaan uitbreiden. De bron waarmee ik jaarlijks op dit moment het meeste verdien zijn de spaarsites. Momenteel heb ik geïnvesteerd in 3 crowdfunding projecten, maar dit worden er in de toekomst nog wel meer.

Leestip: Reken nooit op geld wat je (nog) niet hebt!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,13 Vodafone
 • 83,25- Zorg
 • 100,- Boodschappen
 • 1,70 ING
 • 14,- Blog
 • 62,50 KPN
 • 5,- Ov
 • 170,- Lening verbouwing mijn deel
 • 100,- Vakantie
 • 145,- Meeneemgeld vakantie
 • 190,- Beleggen
 • 7,10 Extra hypotheek aflossing
 • 200,- Verbouwing
 • 30,- Buffer
 • 100,- Investeren
 • 10,- Extra spaarpot
 • 29,- Telefoonhoesje
 • 29,95 Apotheek
 • 11,90 Cadeau voor een vriendin
 • 45,51 Deel 1 van bestelde fotopuzzels

Totaal: 1346,04 euro. Ik budgetteerde weer helemaal tot de nul, dus het komt weer precies uit.

Deze maand

Ik kocht deze maand ook eens wat ‘extra’ dingen, naast noodzakelijke uitgaven. Ik reserveerde weer geld voor diverse doelen en natuurlijk spaarde ik ook nog wat geld. Niet zo heel veel deze keer, maar beter iets als niets!

Apotheek was noodzakelijk, zo ook het telefoonhoesje, want mijn oude hoesje was nu nóg verder kapot gegaan waardoor mijn telefoon niet meer goed beschermd werd. Dat cadeau voor die vriendin stelde ik al maanden uit, maar nu ik wist dat mijn contract verlengd is bestelde ik het meteen! Daarnaast heb ik ook diverse fotopuzzels besteld, waarvan er 2 voor vriendinnen zijn en de andere 4 puzzels zijn voor mezelf. Gewoon omdat dat iets was wat ik ook al heel erg lang wilde hebben, maar steeds uitstelde. Omdat ik dacht dat mijn contract niet verlengd zou worden. En dan had ik de puzzels voor mezelf niet besteld. Maar nu dus wel, soms mag je jezelf best trakteren. Als ze binnen zijn deel ik ze met jullie! Op 1 puzzel na, want daar staan mensen op die ik niet zomaar online ga zetten.

Volgende maand komt het vakantie geld natuurlijk ook weer en zal ik daarom ook een flink bedrag naar de vakantierekening zetten. Maar daarnaast hou ik nog wat vakantiegeld over, dus dat gebruik ik voor andere doelen. Verder ga ik dan natuurlijk ook weer wat geld wegzetten voor de verbouwing, want dat doe ik vanaf nu maandelijks. In mei zal dit nog een iets lager bedrag zijn dan wat het uiteindelijk per maand zal gaan worden, maar dat komt omdat dat iets beter uit komt.

Over het vullen van mijn spaarrekening en de reserveringen kunnen jullie elke maand een apart artikel lezen.

Leestip: My Moneyzz Maart 2020!

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Heb je veel gespaard of juist ook uitgegeven? En waar aan?

My moneyzz April 2020