My moneyzz April 2021

My moneyzz April 2021

24 april 2021 2 Door Marìs

Vandaag is het weer tijd voor My moneyzz April 2021, deze keer. We zitten inmiddels alweer hard richting de helft van het jaar, de tijd gaat zo snel! Inmiddels ontving ik alweer mijn salaris van april.

My Moneyzz April 2021

My moneyzz April 2021

Het is alweer tijd voor My moneyzz April 2021, de tijd vliegt zo snel voorbij dat het bijna niet bij te houden is. Voor mijn gevoel dan 😉 Vandaag deel ik met jullie weer mijn inkomsten en uitgaven van deze maand

Leestip: 2000 euro buffer sparen!

Ik deed deze maand weer van alles met mijn geld en ontving weer uit diverse bronnen mijn inkomsten. Dus ik spaarde, reserveerde en vulde mijn spaarrekeningen aan. Uiteraard werden ook de rekeningen weer gewoon betaald 😉

Mijn inkomsten

Salaris: 705,65 euro (het correctiebedrag wat er vanaf gaat volgende maand is hieraf!)
Zorgtoeslag: 107,- euro
Overig: 694,45 euro

Totaal: 1507,10 euro. Weer een prima maand! Dankzij onder anderen een bloguitbetaling, maar ook diverse andere uitbetalingen van kliksites en eindelijk weer een smaaktest. Ik werd hier weer erg blij van!

Overige inkomsten

Verder bestaan mijn overige inkomsten uit: smaaktest geld, geld wat ik met mijn blog verdien, kliksite uitbetalingen en een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder ook nog: crowdfunding en losse opdrachten.

Zoals je kunt lezen zijn dit dus inkomsten vanuit diverse bronnen en dit wil ik het liefst nog verder gaan uitbreiden. De bron waarmee ik jaarlijks op dit moment het meeste verdien zijn de spaarsites. Momenteel heb ik geïnvesteerd in 8 crowdfunding projecten, maar dit worden er in de toekomst nog wel meer.

Wat betreft de overige inkomsten mag ik daarvan geen bedragen noemen van Adsense, maar ik kan wel vertellen waar ik het meeste mee verdiende afgelopen maand. Ideetje van een van mijn lezers. Wat bovenaan staat in het rijtje, daar verdiende ik afgelopen maand het meeste geld mee.

 • Losse opdrachten
 • Blog
 • Crowdfunding
 • Kliksite uitbetalingen/ Spaarsites
 • Geld van oma
 • Smaaktest

Leestip: Reken nooit op geld wat je (nog) niet hebt!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,42 Vodafone
 • 85,95- Zorg
 • 120,- Boodschappen
 • 64,12 KPN
 • 58,02 Auto verzekering
 • 20,- Wegenbelasting
 • 10,- Extra
 • 20,- Kapper
 • 14,- Blog
 • 1,95 ING
 • 250,- Investeren
 • 50,- Aankopen rekening
 • 195,- Verbouwing
 • 380,- Buffer
 • 100,- Auto spaarrekening
 • 0,53 Extra aflossen
 • 4,28 Blijft op betaalrekening staan
 • 121,83 Diverse drogisterij uitgaven en spullen om palmbomen te kweken

Totaal: 1507,10 euro. Ik budgetteerde weer helemaal tot de nul, op 4,28 euro na die ik op mijn betaalrekening liet staan. Het geeft altijd een heerlijk gevoel als al het geld weer helemaal netjes verdeeld is. En ik heb nu alweer zin in mei! Want elke maand is het weer een feestje om het geld te verdelen. En natuurlijk ontvang ik in mei ook weer mijn vakantiegeld. Ik ben benieuwd hoeveel ik dit jaar netto over hou!

Ik spaarde/ reserveerde deze maand 975,- euro in totaal. (dingen als ‘extra’ en ‘kapper’ tel ik hierbij niet mee). Deze keer spaarde ik minder dan 1060,- euro omdat ik diverse aankopen deed. Hiervoor heb ik deze maand bewust gekozen. Zo kan ik nu alvast beginnen met palmbomen kweken, deze hebben lang nodig om te groeien en wie weet is er dan al wat te zien als mijn tuin in september gedaan wordt. Spaarbedragen meld ik sinds dit jaar maandelijks in mijn artikel, zodat ik eind van het jaar gemakkelijk een optelsom kan maken van wat ik dit jaar gespaard heb.

Deze maand

Vulde ik vooral een mix van diverse spaarrekeningen aan. Dat gaf echt een heel lekker gevoel! Maar ook maakte ik reserveringen.

Verder reserveerde ik ook weer geld om te investeren, want ik betaalde recent een project waarvan ik nog de helft terug moest zetten op mijn spaarrekening. Maar over mijn spaarbedragen kunnen jullie nog een apart artikel lezen!

Leestip: My moneyzz Januari 2020!

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Heb je veel gespaard of juist ook uitgegeven? En aan wat?

My moneyzz April 2021