My moneyzz April 2022

My moneyzz April 2022

23 april 2022 0 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn artikel; My moneyzz April 2022. Je kunt weer gezellig mee kijken met mijn inkomsten en uitgaven van deze maand.

My moneyzz April 2022

My moneyzz April 2022

Het is tijd voor mijn maandelijkse artikel; My moneyzz April 2022. Deze maand ontving ik mijn laatste normale salaris van de post. Uitgaven die van de spaarrekening betaald zijn, deel ik nooit in mijn artikelen. Dat is het enige wat je hier dus niet terug gaat vinden.

Leestip: 2000 euro buffer sparen!

Ik deed deze maand weer van alles met mijn geld, en ontving weer uit diverse bronnen mijn inkomsten. Dus ik spaarde, reserveerde en vulde mijn spaarrekeningen aan. Uiteraard werden ook de rekeningen weer gewoon betaald 😉

Mijn inkomsten

Salaris: 550,99 euro
Zorgtoeslag: 111,- euro
Overig: 1085,50 euro

Totaal: 1747,49 euro. Weer een prima maand! Dankzij onder anderen een bloguitbetaling, maar ook diverse andere uitbetalingen van kliksites.

Overige inkomsten

Verder bestaan mijn overige inkomsten uit: smaaktest geld, geld wat ik met mijn blog verdien, kliksite uitbetalingen en een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder ook nog: crowdfunding en losse opdrachten.

Zoals je kunt lezen zijn dit dus inkomsten vanuit diverse bronnen en dit wil ik het liefst nog verder gaan uitbreiden. De bron waarmee ik jaarlijks op dit moment het meeste verdien is mijn blog. Momenteel heb ik geïnvesteerd in 10 crowdfunding projecten, maar dit worden er in de toekomst nog wel meer.

Wat betreft de overige inkomsten mag ik daarvan geen bedragen noemen van Adsense, maar ik kan wel vertellen waar ik het meeste mee verdiende afgelopen maand. Ideetje van een van mijn lezers. Wat bovenaan staat in het rijtje, daar verdiende ik afgelopen maand het meeste geld mee.

 • Losse opdrachten
 • Blog
 • Crowdfunding
 • Kliksite uitbetalingen/ Spaarsites
 • Geld van oma

Leestip: Reken nooit op geld wat je (nog) niet hebt!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,64 Vodafone
 • 86,25- Zorg
 • 160,- Boodschappen
 • 103,- Vattenfall
 • 11,- Vitens
 • 57,50 KPN
 • 49,13 Auto verzekering
 • 20,- Wegenbelasting
 • 10,- Extra
 • 20,- Kapper
 • 27,- Blog
 • 2,35 ING
 • 10,- Buffer
 • 180,- Auto spaarrekening
 • 120,- Vakantie
 • 90,- Aankopen
 • 70,– Uitjes
 • 80,- Investeren
 • 300,- Kleding
 • 180,- Schoenen
 • 101,- Belasting reservering
 • 2,62 Betaalrekening
 • 55,- Diverse aankopen

Totaal: 1747,49 euro. Ik budgetteerde weer helemaal tot de nul. Het geeft altijd een heerlijk gevoel als al het geld weer helemaal netjes verdeeld is. En ik heb nu alweer zin in mei! Ik ben zo benieuwd hoeveel mijn vakantie geld en overuren bij elkaar netto gaan opleveren.

Momenteel doe ik het anders met sparen, ik ben nu eerst een lijstje met losse doelen aan het afwerken. Dit rond ik af voordat mijn contract bij de post stopt. Hier kom ik elke maand weer een heel stuk verder mee. Zo ook deze maand. Het eind begint nu heel goed in zicht te komen, waardoor ik volgende maand als het goed is de laatste doelen van dat lijstje ga behalen. Dat betaal ik dan van mijn vakantiegeld en verlofuren die ik nog over heb (want dat wordt uitbetaald aan het einde van je contract).

Ik spaarde/ reserveerde deze maand 1131,- euro in totaal. (dingen als ‘extra’ en ‘kapper’ tel ik hierbij niet mee). Deze keer spaarde ik meer dan 1060,- euro. Het totale spaarbedrag per maand meld ik sinds 2021 maandelijks in mijn artikel, zodat ik eind van het jaar gemakkelijk een optelsom kan maken van wat ik dit jaar gespaard heb.

Deze maand

Ik spaarde vooral voor mijn lijstje met kleine spaardoelen. Maar ook maakte ik reserveringen en zette geld weg voor wat andere doelen die niet tot het lijstje kleine spaardoelen behoort. Over mijn spaarbedragen kunnen jullie nog een apart artikel lezen!

Leestip: My moneyzz Februari 2020!

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Heb je veel gespaard of juist ook uitgegeven? En aan wat?

My moneyzz April 2022