My moneyzz april 2023

My moneyzz april 2023

27 april 2023 2 Door Marìs

In My moneyzz april 2023 zien jullie mijn inkomsten en uitgaven van de maand april. Het is weer tijd om wat dingen op een rijtje te zetten. Het was weer een gekke maand, want het leek voor mij of ik bijna niks spaarde.

My moneyzz april 2023

My moneyzz april 2023

Vandaag lezen jullie mijn artikel; My moneyzz april 2023. Ik deel mijn inkomsten en uitgaven weer met jullie. Uitgaven die van de spaarrekening betaald zijn, deel ik nooit in mijn artikelen. Dat is het enige wat je hier dus niet terug gaat vinden. Hier vallen bijvoorbeeld de uitjes, etentjes en hotelovernachtingen dus ook onder.

Leestip: 2000 euro buffer sparen!

Ik deed deze maand weer van alles met mijn geld, en ontving weer uit diverse bronnen mijn inkomsten. Dus ik spaarde, reserveerde en vulde mijn spaarrekeningen aan. Uiteraard werden ook de rekeningen weer gewoon betaald 😉

Mijn inkomsten

Zorgtoeslag: 155,- euro
Overig: 1143,37 euro

Totaal: 1298,37 euro. Weer een prima maand! Dit geld kwam binnen op diverse manieren.

Overige inkomsten

Mijn overige inkomsten bestaan uit: smaaktest geld, geld wat ik met mijn blog verdien, kliksite uitbetalingen, affiliate marketing inkomsten, dividend en af en toe geld van mijn oma. Verder ook nog: crowdfunding en losse opdrachten.

Zoals je kunt lezen zijn dit dus inkomsten vanuit diverse bronnen en dit wil ik het liefst nog verder gaan uitbreiden. De bron waarmee ik jaarlijks op dit moment het meeste verdien is mijn blog. Momenteel heb ik geïnvesteerd in 12 crowdfunding projecten, maar dit worden er in de toekomst nog wel meer.

Wat betreft de overige inkomsten mag ik daarvan geen bedragen noemen van Adsense, maar ik kan wel vertellen waar ik het meeste mee verdiende afgelopen maand. Ideetje van een van mijn lezers. Wat bovenaan staat in het rijtje, daar verdiende ik afgelopen maand het meeste geld mee.

 • Losse opdrachten
 • Crowdfunding
 • Kliksite uitbetalingen/ Spaarsites
 • Geld van oma
 • Affiliate Marketing
 • Blog (deze maand niks, advertenties zijn nog steeds geblokkeerd)

Leestip: Reken nooit op geld wat je (nog) niet hebt!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,96 Vodafone
 • 102,95 Zorg
 • 140,- Boodschappen
 • 41,47 ORV
 • 59,- KPN
 • 33,86 Auto verzekering
 • 0,- Vattenfall (maandbedrag staat op 0, en ik ontvang nog terug ook ivm zonnepanelen)
 • 11,- Vitens
 • 22,- Wegenbelasting
 • 10,- Extra
 • 23,- Kapper
 • 32,50 Zanggroep
 • 40,- Blog
 • 3,15 ING
 • 150,- Vakantie
 • 460,– Uitjes
 • 0,- Investeren
 • 20,- Huis overkopen
 • 7,48 Betaalrekening
 • 30,- Geleend van mezelf voor witte shirtjes van Belastingreservering, nu teruggezet
 • 100,- Geleend voor andere auto kopen van Tandartsrekening, nu teruggezet

Totaal: 1298,37 euro. Ik budgetteerde weer helemaal tot de nul. Het geeft altijd een heerlijk gevoel als al het geld weer helemaal netjes verdeeld is. En ik heb nu alweer zin in de rest van het jaar!

Wat sparen betreft ben ik voorlopig bezig met geleend geld bij mezelf terugzetten. Want ik had natuurlijk flink wat geld nodig voor mijn nieuwe 2e hands auto. Dus dat doel staat vanaf nu centraal. Maar deze maand maakte ik even een uitzondering, want er moest uitjes-geld voor dit jaar klaargezet worden.

Ik spaarde/ reserveerde deze maand 730,- euro in totaal. Dingen als de ‘kapper’ tel ik hierbij niet mee. Het totale spaarbedrag per maand meld ik sinds 2021 maandelijks in mijn artikel, zodat ik eind van het jaar gemakkelijk een optelsom kan maken van wat ik dit jaar gespaard heb. Hier komt een apart artikel online van.

Deze maand

Ik spaarde vooral weer voor wat grotere spaardoelen. Zoals geleend geld terugzetten bij mezelf, geld voor uitjes reserveren en nog meer. Maar ook maakte ik wat reserveringen. Over mijn spaarbedragen kunnen jullie nog een apart artikel lezen!

Leestip: My moneyzz Maart 2023!

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Heb je veel gespaard of juist ook uitgegeven? En aan wat?

My moneyzz april 2023