My moneyzz Augustus 2020

My moneyzz Augustus 2020

22 augustus 2020 18 Door Marìs

My moneyzz Augustus 2020. Het is weer tijd voor mijn maandelijkse overzicht, want mijn salaris is weer gestort. Jullie zien mijn inkomsten en uitgaven en dus ook hoeveel geld ik spaarde.

My Moneyzz Augustus 2020

My moneyzz Augustus 2020

My moneyzz Augustus 2020. Ook deze maand deel ik natuurlijk weer met jullie hoeveel inkomsten en uitgaven ik had. Zo betaalde ik natuurlijk het derde deel van de auto terug aan mijn moeder. Maar ook spaarde ik gewoon geld zoals elke maand. Dat zie ik namelijk als vaste ‘lasten’. Net als geld wegzetten voor investeren en beleggen. Voor mij zijn dat vaste lasten, dus wat ik daarnaast over hou verdeel ik over verdere potjes.

Leestip: Auto gekocht!

Ik deed deze maand weer van alles met mijn geld en ontving weer uit diverse bronnen mijn inkomsten. Dus ik spaarde, reserveerde en betaalde mijn moeder een stukje terug. En uiteraard werden ook de rekeningen weer gewoon betaald 😉

Mijn inkomsten

Salaris: 790,78 euro
Zorgtoeslag: 104,- euro
Overig: 553,52 euro

Totaal: 1448,30 euro. Dit was dus weer een mooie gemiddelde maand. Dankzij onder anderen een bloguitbetaling en diverse uitbetalingen van kliksites. Daar word ik altijd zo blij van!

Verder bestaan mijn overige inkomsten uit: smaaktest geld, geld wat ik met mijn blog verdien, kliksite uitbetalingen en een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder ook nog: crowdfunding en losse opdrachten.

Zoals je kunt lezen zijn dit dus inkomsten vanuit diverse bronnen en dit wil ik het liefst nog verder gaan uitbreiden. De bron waarmee ik jaarlijks op dit moment het meeste verdien zijn de spaarsites. Momenteel heb ik geïnvesteerd in 4 crowdfunding projecten, maar dit worden er in de toekomst nog wel meer.

Leestip: Reken nooit op geld wat je (nog) niet hebt!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,13 Vodafone
 • 83,25- Zorg
 • 120,- Boodschappen
 • 64,12 KPN
 • 58,02 Auto verzekering
 • 20,- Wegenbelasting
 • 20,- Kapper
 • 10,- Extra pot
 • 14,- Blog
 • 1,70 ING
 • 80,- Beleggen
 • 100,- Vakantie naar buitenlandse vriendinnen
 • 100,- Investeren
 • 700,- Terugbetaling auto aan m’n moeder deel 3/4
 • 50,- Teruggezet op spaarrekening (waarop o.a. tandartsgeld staat)
 • 33,90 nieuwe muis (voor laptop)
 • 13,95 Handventilator (voor op mijn werk)

Totaal: 1480,07 euro. Ik budgetteerde weer helemaal tot de nul, dus het komt weer precies uit. De 31,77 die lijkt te ontbreken, stond namelijk gewoon op mijn betaalrekening (mede doordat ik een maand te vroeg de wegenbelasting gereserveerd had). Dus dat was helemaal mooi.

Deze maand

Ik zette alvast geld terug op een spaarrekening waar onder anderen tandartsgeld gereserveerd stond. Dit had ik tijdelijk leeggehaald om mijn auto te kunnen betalen. Maar binnenkort moet de tandarts betaald worden, dus dat geld gaat snel terug! Inmiddels is de tandartsrekening al binnen gekomen en deze kan ik nu ook gewoon meteen betalen van het gereserveerde geld.

Ook reserveerde ik weer geld om te investeren en te beleggen. Daarnaast betaalde ik natuurlijk ook mijn moeder haar derde bedrag terug. Ik betaal haar in 4 maanden het bedrag terug wat ik geleend had van haar om mijn auto te kunnen kopen. Maar over mijn spaarbedragen kunnen jullie nog een apart artikel lezen!

Leestip: My moneyzz Juli 2020!

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Heb je veel gespaard of juist ook uitgegeven? En aan wat?

My moneyzz Augustus 2020