My moneyzz Augustus 2021

My moneyzz Augustus 2021

25 augustus 2021 2 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie; My moneyzz Augustus 2021. Want het is alweer payday geweest! Mijn laatste salaris voordat een van de grootste projecten van het huis en toebehoren gedaan gaat worden; de tuin.

My moneyzz Augustus 2021

My moneyzz Augustus 2021

Het is weer tijd voor mijn inkomsten en uitgaven van deze maand; My moneyzz Augustus 2021. De uitgaven voor de tuin vinden jullie niet terug in dit artikel, dat komt omdat ik deze allemaal van de spaarrekening betaald heb. Uitgaven die van de spaarrekening betaald zijn, deel ik eigenlijk nooit in mijn artikelen. Wel zal ik af en toe even een update geven in een apart artikel, hoeveel geld ik al aan de tuin en toebehoren heb uitgegeven.

Leestip: 2000 euro buffer sparen!

Ik deed deze maand weer van alles met mijn geld en ontving weer uit diverse bronnen mijn inkomsten. Dus ik spaarde, reserveerde en vulde mijn spaarrekeningen aan. Uiteraard werden ook de rekeningen weer gewoon betaald 😉 Dit is de laatste maand dat ik bij de post betaald kreeg voor 4 dagen, vanaf volgende maand worden dat 3 dagen.

Mijn inkomsten

Salaris: 696,37 euro
Zorgtoeslag: 107,- euro
Overig: 944,39 euro

Totaal: 1747,76 euro. Weer een prima maand! Dankzij onder anderen een bloguitbetaling, maar ook diverse andere uitbetalingen van kliksites en weer een smaaktest.

Overige inkomsten

Verder bestaan mijn overige inkomsten uit: smaaktest geld, geld wat ik met mijn blog verdien, kliksite uitbetalingen en een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder ook nog: crowdfunding en losse opdrachten.

Zoals je kunt lezen zijn dit dus inkomsten vanuit diverse bronnen en dit wil ik het liefst nog verder gaan uitbreiden. De bron waarmee ik jaarlijks op dit moment het meeste verdien is mijn blog. Momenteel heb ik geïnvesteerd in 9 crowdfunding projecten, maar dit worden er in de toekomst nog wel meer.

Wat betreft de overige inkomsten mag ik daarvan geen bedragen noemen van Adsense, maar ik kan wel vertellen waar ik het meeste mee verdiende afgelopen maand. Ideetje van een van mijn lezers. Wat bovenaan staat in het rijtje, daar verdiende ik afgelopen maand het meeste geld mee.

 • Losse opdrachten
 • Blog
 • Crowdfunding
 • Geld van oma
 • Kliksite uitbetalingen/ Spaarsites
 • Smaaktest

Leestip: Reken nooit op geld wat je (nog) niet hebt!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,50 Vodafone
 • 85,95- Zorg
 • 120,- Boodschappen
 • 103,- Vattenfall
 • 12,50 Vitens
 • 65,98 KPN
 • 53,82 Auto verzekering
 • 21,- Wegenbelasting
 • 40,- Extra
 • 20,- Kapper
 • 21,- Blog
 • 1,95 ING
 • 10,- Buffer
 • 150,- Auto spaarrekening
 • 1015,- Verbouwing
 • 1,01 Extra aflossen
 • 1,- Cursussen
 • 14,05 Medicijnen

Totaal: 1747,76 euro. Ik budgetteerde weer helemaal tot de nul. Het geeft altijd een heerlijk gevoel als al het geld weer helemaal netjes verdeeld is. En ik heb nu alweer zin in september! Ik ben zo benieuwd hoeveel extra geld ik dan weer binnen ga halen. Ik hoop vanaf september alles weer een beetje op te kunnen bouwen, want ik trek (tijdelijk) wat spaarrekeningen deels leeg om de tuin te kunnen betalen. Zo is deze voor de winter helemaal klaar en kan ik tijdens de winter (als er toch niks in huis gedaan wordt) weer geld terugzetten op mijn rekeningen.

Ik spaarde/ reserveerde deze maand 1177,01 euro in totaal. (dingen als ‘extra’ en ‘kapper’ tel ik hierbij niet mee). Deze keer spaarde ik veel meer dan 1060,- euro, omdat ik weer een mooi bedrag ontving. Spaarbedragen meld ik sinds dit jaar maandelijks in mijn artikel, zodat ik eind van het jaar gemakkelijk een optelsom kan maken van wat ik dit jaar gespaard heb.

Deze maand

Vulde ik vooral een spaarrekeningen aan met een groot bedrag. Met name de spaarrekening voor de verbouwing, hiervan wordt de tuin betaald. Dat gaf echt een heel lekker gevoel! Maar ook maakte ik reserveringen. En ik gaf ook alweer flink wat geld uit van de spaarrekening voor verbouwing, omdat ik al diverse dingen voor de tuin kocht.

Over mijn spaarbedragen kunnen jullie nog een apart artikel lezen!

Leestip: My moneyzz Januari 2020!

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Heb je veel gespaard of juist ook uitgegeven? En aan wat?

My moneyzz Augustus 2021