My Moneyzz December 2019

2 januari 2020 0 Door Marìs

My Moneyzz December 2019. Deze week zien jullie weer mijn inkomsten én mijn uitgaven van deze maand. Hoe veel geld er binnen kwam en waar ik dat aan uit gaf lezen jullie in dit artikel. En dat was behoorlijk wat geld deze maand!

My Moneyzz December 2019

My Moneyzz December 2019. Ook deze maand deel ik weer met jullie hoeveel geld er hier binnen kwam en hoeveel geld ik uit gaf. En natuurlijk vooral ook waar dat geld precies aan op ging. Ik vertel jullie natuurlijk ook hoeveel geld ik deze maand weer reserveerde en spaarde.

Leestip: Mijn spaardoelen van 2020!

Deze maand kwam er echt veel meer geld binnen dan normaal, dus daar was ik super blij mee. Dit kwam onder anderen door een uitbetaling van mijn favoriete kliksite van 325 euro. Verder draaide ik ook lekker wat plusuren op mijn werk, dus ook mijn extra salaris was een leuk bedrag.

Salaris: 814,34 euro
Zorgtoeslag: 104,- euro
Overig: 766,25 euro

Totaal: 1684,59 euro. Een héél lekker bedrag dus! Deels moest ik dat inleveren om helemaal van mijn minstand af te komen zodat ik deze ook weer kon opheffen, maar gelukkig kon er ook een mooi deel op mijn vakantie spaarrekening worden gezet. Ik voel nu zo duidelijk dat ik weer omhoog aan het klimmen ben en dat voelt echt heerlijk! Al ben ik er nog lang niet, maar ik weet nu al dat ik dit gevoel volgend maand nóg meer ga ervaren, omdat ik dan ook mijn buffer rekening weer een flinke boost ga geven.

Leestip: Wat ik wil met beleggen!

Mijn overige inkomsten bestaan uit; een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder zijn deze inkomsten: verkoop opbrengsten, uitbetalingen van spaarsites, losse opdrachten, crowdfunding, blog inkomsten en smaaktesten.

Zoals jullie weten ontvang ik maandelijks extra inkomsten via diverse wegen. Deze wegen wil ik graag verder gaan uitbreiden. Als ik 1 bron van inkomsten moet kiezen waarmee ik jaarlijks het meeste geld verdien, dan zijn dat de spaarsites. Daarnaast heb ik geïnvesteerd in 1 crowdfunding project.

Tot slot ben ik ook recent begonnen met beleggen. Dus ook dit gaat voor mij een bron van inkomsten worden. Maar dit heeft nog wel flink wat jaartjes nodig om te kunnen groeien tot een grote bron van inkomsten. Dat geeft niet, want het begin is er nu! Vanaf februari 2020 ga ik ook maandelijks aankopen doen.

Leestip: Zo ontvang ik elke maand mijn extra inkomsten!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,13 Vodafone
 • 83,25- Zorg
 • 100,- Boodschappen
 • 1,55 ING
 • 8,- Blog
 • 20,- Kapper
 • 10,- Extra spaarpot
 • 62,50,- KPN
 • 35,- Ov
 • 170,- Lening verbouwing mijn deel
 • 356,- Roodstand helemaal opheffen en opzeggen
 • 139,- Nieuwe bril gekocht
 • 0,57 Rente roodstand over november
 • 462,85 Gran Canaria 2020
 • 4,74 euro liet ik staan op mijn betaalrekening
 • 220,- Meeneemgeld teruggezet Gran Canaria 2020 (had ik van mezelf geleend voor de verbouwing)

Totaal: 1684,59 euro. Ik budgetteerde weer helemaal tot de nul, dus het komt weer precies uit.

Leestip: Dit deed ik vorige maand met mijn geld!

Deze maand zette ik dus vooral geld terug op mijn betaalrekening om de minstand in zijn geheel op te heffen zodat ik het ook direct weer kon opzeggen. De mogelijkheid om rood te staan, staat nu dus weer helemaal uit! Dat voelt ook echt wel weer een heel stuk prettiger.

Ook zette ik grotendeels mijn meeneemgeld voor Gran Canaria 2020 weer terug.

Daarnaast zette ik ook meteen een smak geld op mijn spaarrekening voor Gran Canaria 2020. Het voelt zo heerlijk dat ik nu gewoon weer ben begonnen met opbouwen! Tot slot kocht ik ook nog een nieuwe bril en toen was het geld voor deze maand weer ‘op’. Wat niet helemaal klopt, want ik liet ook nog 4,74 euro op mijn betaalrekening staan.

Volgende maand zal vooral in het teken staan van mijn buffer rekening weer een boost geven. Deze is op dit moment leeg op 1,75 euro na. Zodra ik mijn buffer rekening weer kan gaan vullen zal ik de 1,75 euro op een andere spaarrekening gaan zetten, want dan krijgt dat bedrag een ander doel, daarover vertel ik later meer. Verder wil ik kijken wat ik deze maand nog meer voor kleinere doelen ga behalen. Ik heb nog meerdere opties openstaan, dus dat bekijk ik wanneer ik precies weet hoeveel salaris ik ga krijgen.

Over het vullen van mijn spaarrekeningen kunnen jullie elke maand een apart artikel lezen.

Leestip: Spaarplan hoe gaat het nu November 2019

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Alleen je rekeningen betalen of ook nog andere dingen?