My Moneyzz februari 2020

My Moneyzz februari 2020

26 februari 2020 7 Door Marìs

My Moneyzz februari 2020. Het is weer tijd om mijn inkomsten en uitgaven van deze maand met jullie te delen. Namelijk die van februari 2020! Er kwam lekker wat geld binnen in februari, meer dan ik verwacht had. Daardoor kon ik meerdere kleine spaardoelen afvinken.

My Moneyzz februari 2020

My Moneyzz februari 2020

My Moneyzz februari 2020. Ook in februari 2020 deel ik weer met jullie hoeveel inkomsten er binnen kwamen en hoe hoog mijn uitgaven waren. En natuurlijk ook waar dat geld precies aan op ging. Daarnaast vertel ik jullie natuurlijk ook hoeveel geld ik deze maand weer reserveerde en spaarde.

Leestip: Mijn spaardoelen van 2020!

Deze maand kwam er echt een stuk meer geld binnen dan normaal, dus daar was ik super blij mee. Ik had deze maand minder verwacht. Dus dat kwam heel mooi uit! Hoe meer geld er binnen komt hoe beter, des te meer spaardoelen kan ik behalen.

Salaris: 921,69 euro
Zorgtoeslag: 104,- euro
Overig: 498,47 euro

Totaal: 1524,16 euro. Een héél lekker bedrag dus weer! Maar wel iets minder als vorige maand. Ik zette een klein deel naar mijn bufferrekening en daarnaast rondde ik wat andere kleine spaardoelen af. En dat waren er flink wat, dus dat geeft een heel lekker gevoel!

Leestip: Wat ik wil met beleggen!

Mijn overige inkomsten bestaan uit; een maandelijkse toelage van mijn oma. Uitbetalingen van spaarsites, losse opdrachten, crowdfunding, blog inkomsten en smaaktesten.

Zoals jullie weten ontvang ik maandelijks extra inkomsten via diverse wegen. Deze wegen wil ik graag verder gaan uitbreiden. Als ik 1 bron van inkomsten moet kiezen waarmee ik jaarlijks het meeste geld verdien, dan zijn dat de spaarsites. Daarnaast heb ik geïnvesteerd in 3 crowdfunding projecten. En dit zullen er in de toekomst nog meer gaan worden.

Leestip: Geld verdienen via internet!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,13 Vodafone
 • 83,25- Zorg
 • 100,- Boodschappen
 • 1,55 ING
 • 8,- Blog
 • 20,- Kapper
 • 20,- Extra spaarpot
 • 62,50,- KPN
 • 35,- Ov
 • 170,- Lening verbouwing mijn deel
 • 100,- Vakantie
 • 65,- Buffer
 • 58,33 Medicijnen voorraad (o.a. weerstand druppels en aspirines)
 • 195,- geheim doel
 • 60,- Investeren
 • 180,- Uitjes
 • 144,40 Extra hypotheek aflossing
 • 60,- Musical trui of vest (voor de volgende keer dat ik ga)
 • 100,- Meeneemgeld vakantie, geleend van mezelf voor verbouwing
 • 10,- Cadeau abonnement 3x financieel blad om mee te nemen op vakantie stopt automatisch
 • 40,- Extra boodschappen spaarpot

Totaal: 1524,16 euro. Ik budgetteerde weer helemaal tot de nul, dus het komt weer precies uit.

Leestip: My moneyzz januari 2020!

Deze maand

Deze maand zette ik dus vooral geld terug voor diverse kleinere doelen en natuurlijk een stuk op mijn bufferrekening. Ook zette ik geld weg voor vakantie. En geld om te investeren. Vanaf volgende maand ga ik dit standaard doen. Volgende maand zal het eenmalig een wat groter bedrag zijn en daarna steeds een vast bedrag per maand.

Volgende maand zal ook weer in het teken staan van mijn buffer rekening weer wat verder ophogen. En daarnaast de laatste kleine spaardoelen afvinken. Over het geheime doel vertel ik jullie nog even niks. Dat ga ik pas later dit jaar met jullie delen, zo ergens rond mijn vakantieperiode.

Want een artikel wat daaraan gerelateerd is, heb ik ingepland voor tijdens mijn vakantie. Voor dit doel spaar ik op dit moment ook nog niet heel erg hard. Meer gewoon af en toe eens wat extra geld. Zoals het geld van mijn smaaktesten.

Over het vullen van mijn spaarrekeningen kunnen jullie elke maand een apart artikel lezen.

Leestip: Spaarplan hoe gaat het nu Januari 2019

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Alleen je rekeningen betalen of ook nog andere dingen?