My moneyzz Februari 2021

My moneyzz Februari 2021

24 februari 2021 6 Door Marìs

Vandaag voor jullie; My moneyzz Februari 2021. Het is weer tijd om mijn inkomsten en uitgaven met jullie te delen. Ik kon weer flink wat geld sparen.

My Moneyzz Februari 2021

My moneyzz Februari 2021

My moneyzz Februari 2021; mijn inkomsten en uitgaven van de maand februari. Mijn spaarbedragen wisselen nogal eens, zo zal het volgende maand ook weer anders zijn dan deze maand. Maar dat houdt het leuk om naar te kijken!

Leestip: 2000 euro buffer sparen!

Ik deed deze maand weer van alles met mijn geld en ontving weer uit diverse bronnen mijn inkomsten. Dus ik spaarde, reserveerde en vulde mijn spaarrekeningen aan. Uiteraard werden ook de rekeningen weer gewoon betaald 😉

Mijn inkomsten

Salaris: 721,78 euro
Zorgtoeslag: 107,- euro
Overig: 685,37 euro

Totaal: 1514,15 euro. Weer een prima maand! Dankzij onder anderen een bloguitbetaling, maar ook diverse andere uitbetalingen van kliksites en de bonus van Openbank. Ik werd hier weer erg blij van!

Overige inkomsten

Verder bestaan mijn overige inkomsten uit: smaaktest geld, geld wat ik met mijn blog verdien, kliksite uitbetalingen en een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder ook nog: crowdfunding en losse opdrachten.

Zoals je kunt lezen zijn dit dus inkomsten vanuit diverse bronnen en dit wil ik het liefst nog verder gaan uitbreiden. De bron waarmee ik jaarlijks op dit moment het meeste verdien zijn de spaarsites. Momenteel heb ik geïnvesteerd in 8 crowdfunding projecten, maar dit worden er in de toekomst nog wel meer.

Wat betreft de overige inkomsten mag ik daarvan geen bedragen noemen van Adsense, maar ik kan wel vertellen waar ik het meeste mee verdiende afgelopen maand. Ideetje van een van mijn lezers. Wat bovenaan staat in het rijtje, daar verdiende ik afgelopen maand het meeste geld mee.

 • Losse opdrachten
 • Blog
 • Kliksite uitbetalingen/ Spaarsites
 • Crowdfunding
 • Geld van oma

Leestip: Reken nooit op geld wat je (nog) niet hebt!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,42 Vodafone
 • 85,95- Zorg
 • 120,- Boodschappen
 • 64,12 KPN
 • 58,02 Auto verzekering
 • 20,- Wegenbelasting
 • 10,- Extra
 • 14,- Blog
 • 1,70 ING
 • 100,- Beleggen
 • 100,- Vakantie naar buitenlandse vriendinnen
 • 250,- Investeren
 • 150,- Aankopen rekening
 • 280,- Verbouwing
 • 10,- Buffer
 • 135 Achternaamwijziging (doel 2021, reservering)
 • 100,- Auto spaarrekening

Totaal: 1510,21 euro. Ik budgetteerde weer helemaal tot de nul, op 3,94 euro na die ik op mijn betaalrekening liet staan. Het geeft altijd een heerlijk gevoel als al het geld weer helemaal netjes verdeeld is. En ik heb nu alweer zin in maart! Want elke maand is het weer een feestje om het geld te verdelen.

Ik spaarde/ reserveerde deze maand 1125,- euro in totaal. (dingen als ‘extra’ en ‘kapper’ tel ik hierbij niet mee). Spaarbedragen meld ik sinds dit jaar maandelijks in mijn artikel, zodat ik eind van het jaar gemakkelijk een optelsom kan maken van wat ik dit jaar gespaard heb.

Deze maand

Vulde ik vooral de spaarrekening aan waar ik het geld op het staan voor de achternaamwijziging. Dat was mijn hoofddoel, deze is nu behaald. Dat gaf echt een heel lekker gevoel! Maar ook vulde ik diverse andere rekeningen en maakte ik reserveringen.

Ook reserveerde ik weer geld om te investeren en te beleggen. Maar over mijn spaarbedragen kunnen jullie nog een apart artikel lezen!

Leestip: My moneyzz Januari 2020!

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Heb je veel gespaard of juist ook uitgegeven? En aan wat?

My moneyzz Februari 2021